- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лесно ли се кьса презерерватив durex love
лесно ли се кьса презерерватив durex love![]()
ми мисля че не
аз съм ги ползвам понякога и до сега не се е късал![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Много рядко използвам други, и то само ако не намеря такива. До сега не ми се е късал нито един.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ако не го поставиш като хората се къса, както всеки друг презерватив ....
+1, или ако ползваш неправилния размер. :PПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
И на мен досега не ми се е късал Love, но ако искаш 100% сигурност - Durex extra safe.
da no s extra safe ne tolkova istinsko 4uvstvoto iskam nqkoi siguren i ako moje da e po istinsko 4uvstvoto 6te extra priqtelite mi preporu4vat love i az sam go polzvam 4-5 puti no iskah da znam
Ем в такъв случай - спокойно - попринцип Durex са стабилна марка и презервативите им са качествени. Всъщност, които и да ползваш от колекцията - все са доста сигурни. А, ако ги слагате правилно едва ли ще има проблеми.Първоначално написано от zevsa
DAПървоначално написано от zevsa
Позлвала съм ги веднъж или два пъти и нямаше проблеми.Щом издържа и анален секс.Първоначално написано от zevsa
Не!
Първоначално написано от ScionOfStorm
имаше едни пак на Дюрекс супер тънки май бяха и имаха спермицидта въпроса ми е късат ли се ?
а по темата: не :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Този, който не знае как се слага - той къса :P На нас никогаа не ни се е късал презерватив![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
sigyren e kolkoto vs dr prezervativ ....
На мен лично ми се е случвало и то не веднъж!
![]()
хахаха и ако ми кажеш ка ксе поставя неправилноПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
кфо ще объркаш страната ли
ехх ама сте ми скици...
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Май ти си скицата.. говорим за правилност при поставянето сащо и отнемане на въздухът който е в мястото кадето трябва да се задаржи спермата... също така да го растелиш по оная работа на мъжа а не да трагниш да го распаваш .. и т.н.Първоначално написано от Levane
Абе ти болен ли си бе ? Знаеш ли какъв некадърник трябва да си че да не можеш да сложиш кондома .... да го разтелиш не опаваш то се слага ис е търкаля по дължината му за къв въздух искаш да устане.... това и нарочно не може го направиш....
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Николай, смятай колко некадърно го слагаш, след като ти се къса.
Ненормалника, не е точно така. Не бих казала, че с мъжа ми правим любов, а не ни се е късал до сега.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Веднъж се скъса, но то беше нормално и знаех, че има вероятност това да се случи.
Но само веднъж, добри презервативи са.
na men durex love ne6to lubrikanta po tqh mi 6tipe6e i poi4e ne sme polzvali daje edin artisa...(no nqma6e skysani)
a ina4e nie si polzvame obiknovenite(ot 30st) i povqrvaite mi Nikoga ne sa se kysali,izmu6vali i ne6to podobno, mn sme si dovolni ot tqh!
za pravilnoto postavqne sym napylno syglasna, vyzduha trq dobre da se izkara..a i mom4eto trq si preceni koi sa mu nai-udobni, za da nqma slu4ai na izhluzvane![]()
абе дюрекс рулз уе![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/