- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хайде дами помогнете .. !
Така искам дамите да ми помогнат с избора на подарък на приятелката ми .. кажете ми хубави парфюми или там каквото вие бихте искали вашия приятел да ви подари и кое ви харесва .. Благодаря на тези който ми помогнат![]()
по-добре е да и подариш някакво бижу ние момичетата най-много обичаме това и ако е с някакви камъни по него![]()
![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
+1Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
![]()
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]
амии да ви кажа найстина тея неща е добре ама нещо по така оригинално и яко
Абе да бе, плюшкаВсеки, който не знае какво да подари, купва плюшена играчка
Т'ва би и показало, че не знаеш какво харесва тя, освен ако не е някоя голяма маниячка на тази тема
Бижу ми харесва повече като идея.А и макар и да не си го признаваме, момичетата много се радваме на цветя.Можеш да и подариш букет с рози(броят на розите да е любимото й число например).
...лично мнение...
Аз пък ти предлагам да отидеш до някое фото и да й направиш някоя чашка с ваша снимка. Или пък правят и много сладки възглавнички пак със снимки. Много са оригинални, мили и сладки![]()
Първоначално написано от ivsan4eto
Точно така, та после като се скарате да има с к'во да те замери
.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
хм ... твърдо за плюшка ... ама много голяма колкото теб ... без парфюми ... хах това е тъпо на един рожден ден на една приятелка от 17 човека получи 15 парюма и после ми каза , че се е почувствала миризлива ... такаче недей .. хм ... някое холямо мече или зайче ии закачи някаква кутийка и вътре някакво бижу ... измисли го ...![]()
успех ;]
![]()
![]()
хмм тва найстина е добро и на ivsan4eto харесват ми .. ще помисля върху това а вие ако се сетите нещо по така казвайте ..Първоначално написано от beachy_bunny
mi kaji pone na kolko e godini. stil.. ne6ty. Ina4e biju e dobre, no trqa da suobrazi6 sus stila i , ina4e prosto nqma s kvo da go nosi.
amii po taka sportno pres svobodnoto vreme a kat izlizame sa obli4a po taka oficialno .. amm as izmislih neshto orginalno noo nadali she uspeq da go realiziram .. ii mislq da napisha tekst za neq i da napravq pesen za neq tova shte e trogne![]()
ако е " ЕМО" и подари чорапки на раета ... (желателно е да са черно бели ) хм пък може и някакви шеренички ... и едно пакетче бръснарски ножчета , че когато я скъсаш да има с к'фо да са нарежи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tfa beshe mn glupavo .. NE E emo !! super krasivo i zemno momi4e e
Знаеш ли и размера на дрехите?
Нещо,което знаеш ,че обича,независимо дали ще е дреха,обувки или парфиум.
[quote="DJ-Tiesto"]tfa beshe mn glupavo .. NE E emo !! super krasivo i zemno momi4e e[/qu
хм ... казах го съвсем на базик ... сори ако съм те засегнала ... а и не успорвам че е хубава ... секи си има вкус ;]![]()
![]()
![]()
ох мене винаги би ми сгряло сърцето 1 роза , може и 101 хихи ако неискаш това едно плюшено мече ще свърши работа предполагам
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Това с песента е страхотна идея. Иначе можеш да й направиш пъзел или бижу.
EDIT: Ако е за Коледа, можеш да й сготвиш нещо - коледен кекс, курабийки, нещо такова. Или да й направиш ключодържател, кутийка за бижута - каквото можеш! Няма нищо по-оригинално от това, което й направиш сам, защото никой друг няма да има такова.
Много зависи от момичето. Аз примерно не бих се зарадвала на цветя. Но виж плюшка -![]()
Книга или ваша обща снимка в рамка, също са добри идеи, според мен. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Плюшка, ваша снимка в сладка рамка, чаша със снимка или някакво бижу![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
edna 4ervena roza bez nikakfi pandelki i celufani![]()
a za plu6enite mn se kefat podarih na moqta edno otgoromno me4e
rozovo
be6e baq golqmo
ot nai golemite
![]()
Emi to si zavisi ot momi4eto az naprimer obi4am drehi naprimer izvedi q po magazinite i tq vse 6te si haresa ne6to i ti 6te i go vzeme6(bez neino prisastvie) i smqtam 4e 6te se iznenada priqtno
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''