- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хайде дами помогнете .. !
Абе ей, не му палнете главата с глупости на момчета имам 2 идей, едната е сериозна едната е долугоре несериозна
1вата, направо ще се стопи пред тебе
Изнамираш снимки кадето сте заедно и сте много много хубави, и да не сте пак ще сте хубави (това и аз не го разбрах, ама звучи оригинално) и ги изкарваш и един хубав фото албум и и го подаряваш.... доказано е ще се разтопи от кеф... и най-важното ще остане като спомен
2рата: слагаш една панделка, червена на оная си работа и като прайте секс ... тай де сещаш се
Успех![]()
Не е важно, какво е и колко е скъпо, а да е от сърце и да й го поднесеш с любов!!! Успех!!!![]()
![]()
![]()
Аз също мислех да пиша за нещо като фотоалбум със ваши общи снимки.Иначе плюшено мече със малко сърчице също е хубаво.Но както казаха по-горе,ако ти сам й направиш нещо сам,това ще е най-хубавият подарък![]()
Az lichno na pliushena igrachka hich nqma da se zaradvam(malko sam golqma veche).Haresvam cvetq,no ne chak tolkova.
Ako shte mi se pravi podarak pochti vinagi iskam da e nqkoq kniga koqto ne sam chela ili nqkakvo zlatno biju i priqtelqt mi go znae![]()
Ta iskah da kaja mnogo e vajno na kolko godini e tvoqta polovinka i kakav harakter e.
бижу, дрешка ала-бала..но много внимавай при изборати най-добре знаеш какво би и харесало
Успех
![]()
abe ne6to sreburno![]()
![]()
vie zle li steeeeee ... ti puk 6to nemoaj dai izbere6 ne6to na4i si zle ! a puk i pro4eti gornata tema moje da go e pisala fr-to ti we
![]()
![]()
![]()
nie pu ot de da zn
weee kwoto i har na naeq
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Привет![]()
Според мен основните варианти са няколко:плюшка,парфюм,бижу, цвете.Може да й напишеш и нещо като книжка с някакви любовни спомени, но не най-изтърканите и да залепиш разни картинки и снимки по страниците.Мисля,че ще и харесаКъсмет :P
My heart is broke but I have some glue
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
~Remember,remember...25th of November~
А ако правите секс, що не я зарадваш с едно хубаво еротично бельо![]()
имам идея която на мен много ще ми хареса ако приятелят ми ми я изпълни : отиваш в един магазин за сувенири ... купуваш и едно наргиле ... и взимаш някакъв хубав тютюн ( има с различни аромати [шоколад,ванилия] ) и правиш една хубава обстановка във вас .... във хотел у тях във хижа кадето и да е .. хубава светлина ... рози ... свещи ... и на масата наргилето .. със 2 чаши хубаво вино ... изпушвате тютюна ... цялата стая ухае на приятно избрания от теб аромат от тютюна ... и ти и предоставяш най - ПРИЯТНИЯ и НЕЖАН секс който сте правели някога ....
звучи чудесно нали ... [sun]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако успееш да го реализараш ще е много добре. А ако не успееш за рождения й ден може да го направиш за някакъв друг случай.Първоначално написано от DJ-Tiesto
А ако не стане.. на мен би ми харесало някое бижу> Гривничка, синджир (масивен) с висулка... може само висулка: например твоята буква... Аз предпочитам бижута
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...