- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го накараме да съжалява..
Здравейте!Предполагам,че не сам единственото момиче , което желае да накара бившия си или за момента"сегашния" да съжалява за всички неща , които ви е причинил през времето , в което сте били заедно.Някой ако има предложения нека пише на воля !
ВРЕМЕ Е НИЕ ДА ДАРПАМЕ ЮЗДИТЕ !
![]()
Миличка, не е ли по-разумно всички усилия, които ще хвърлиш в това, да ги впрегнеш в нещо положително?![]()
he- temata ti e edna ot nai- dobrite koito s1m 4ela do sq ! ! mn zaribena e .... mi i az izkam da nakaram biv6iq da strada ma ne s1m izmisla o6te na4ina za sega nai dobre spored men 6te e da si fane6 za gade negof FR predstq6 li si k'vo 6ou 6a e ?? osobeno ako o6te te loff![]()
![]()
![]()
ai uspex
![]()
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>
Е, на мен бившия ми е безразличен, какво ще се разправям с него повече.![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
В "Секс" пуснах една тема наречена "Мръсотия", но беше повлияна от моментна ярост. Най-голямото наказание е да бъдеш щастлива с друг и да покажеш, че не ти пука за бившия.
ъъ що за детска и тъпа постъпка ?!
П.П: На колко си ?
П.П.2: Аз в детската градина биех момчетата с лъжици по главата, за да им отмъстя, че са ми взели играчката.например...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ами всъщност той още е " сегашния "А приятелите му са ГРОЗНИ !
Не ,че и той е много хубав
![]()
NEPRAVI NI6TO ZLOBNA DREBNA KU4KO
"NO SEX! SEX IS BAD!"
ОМФГ!![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
+1Първоначално написано от Marina__
та на колко си??
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Нещо против темата ? Да не би някоя да ти е въртяла такъв номер ? Всяко момиче (според мен) трябва да има идея ! Защото ние повече се привързваме към момчето и често страдаме повече !Първоначално написано от slim__shadygirl
Годините ми не са важни ! Нямала съм напредвид да го бия ... чак до там не съм стигнала..![]()
mi kat ti e "sega6en" 6to 6a mu otmastqva6 ko e naprail p1k tolkos ??![]()
![]()
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>
Какво не е направил мисля , че ще е по-точния и лесен за отговор въпрос.Първоначално написано от BiKsIt0
много правилен въпрос.....Първоначално написано от BiKsIt0
Като не искаш да ни кажеш на колко си , поне ни кажи с какво толкова е "съгрешо".
И все пак на колко си-13, 14??
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
16! Прави ме на глупачка пред всичките си приятели , лаже ме за всичко , но все пак не иска да късаме . Когато го зарежа се прави , че още ходим ... разкава на всички ,че не сме късали и т.н.Първоначално написано от curka87
KAJI MU FUCK OFF I TOLKOVA, TO MA MOJE BASH TAKAV BEZHARAKTEREN 4OVEKПървоначално написано от SaLzI4Ka
"NO SEX! SEX IS BAD!"
Az 6te mu go kaja , no iskam vednaj da se po4uvstva kakto az prez vsi4koto twa vreme ( 1 godina i 4 meseca)Първоначално написано от drugar_komunist
AKO ISKA6 DA MU E GADNO DONESI KAMERA ELA V NAS, 6TE ZAPI6E6 KAK SE 4UKAME I MU Q PRATI, DA VIDIM KAK 6TE REAGIRAПървоначално написано от SaLzI4Ka
"NO SEX! SEX IS BAD!"
Dobra ideq .. dai si adresa :PПървоначално написано от drugar_komunist
хахахха, браво бе! Решение!!Първоначално написано от drugar_komunist
![]()
![]()
А за авторката- защо просто не го оставиш да си говори квото си иска.
Както са казали хората: "Убий глупака с безразличие".
Ти си живей живота , а той нека си приказва, че не сте скъсали.
+1Първоначално написано от dimitar_ak
Ne moga da jiveq taka.. toi me pritiska bukvalno v agala.. na nikade ne moga da mradna. Zabranqva mi da izlizam s momi4eta pak da ne govorim za mom4etata ... AAA i GOLEMIQ PROBLEM za diskotekata .. i tam ne moga da hodqПървоначално написано от curka87
![]()
Това е собственическо отношение, а не любов. Съжалявам, че ще ти го кажа, но късай.
Благодаря !
че кой пък е тоя, че да ти казва какво да правиш?!?!?Първоначално написано от SaLzI4Ka
Да не е Господ или да ти е баща!!
Аз ако съм на теб няма да се задоволя с една майна, а ще се постарая да му тегля едно много дълго словосъчетание от "благословии" по адрес на целия му род.
И после...... ШУТ!!!!!! Не си съсипвай живота с някакъв обитак който се прави на голям мъж.
Никоя жена не заслужава това.