- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная с него?
Знам, че на повечето от вас им е писнало от подобни теми,но все пак се нядявам да ми дадете някакъв съвет.
Значии..момчето, което си харесвам е от моята гимназия, но за жалост е на 1вия етаж, а аз чак на 3ти и ни делят около 40 кабинета. Разпитвах бая за общи познати, но за жалост нямаме. Единствено се засичаме за повече време в часовете по физическо. Моля ви дайте някакви идейки как да се запозная с него, защото аз самата не мога да преценя по как да се запозная с него без да му излгеждам нахална.
т.7
krem4et0
покани го на махленска борба в часа по физическо
що за глупав въпрос ?
Разбира се, че и на мен тва ми хрумна, но не съм мн точнаПървоначално написано от taffy
Знам, че темата е тъпа, но все пак може и да излезе някой хубав съвет :P
Ами.. постарай се да си маалко по-точна.. Друго незнам какво да направиш.. Освен да го спреш из някой коридор и да се запознаеш с него.. Или ако има някакъв шанс да му намериш skype, или номер.. А, сетих се. Минаваш през 1вия етаж и се блъскаш в него.. "Опа, не те видях. Съжалявам!" Нали.. съвсем случайно.. За тфа вече не тряя да си точна.![]()
значи зимаш една топка ... от тия дето ги мятаме за дължина ... 5 кила ... целиш го в главата ... той припада и го събуждаш с целувка ....![]()
![]()
![]()
деца .... еми в някое междучасие ако пуши го помоли за цигара или за запалка ... или някой от приятелите му колкото поне да те забележи ... или пък влез във мъжката съблекалня при някой твой приятел и тъй ... незнам ... просто ...
е то запознаването най-лесноще ти дам 1 пример...момче от 11 клас идва и ме пита дали играя CS
а после се оказа че иска се запознае с мен
мъже..
таа
имах предвид измисли там нещо да го питаш...или примерно харесвам ти еди кое си ии бтв може ли да се запознаем а/у и така![]()
Оки, мерсии мн taffy![]()
![]()
Мерсии и на другите, тва с медицинската трябва да се пробва задължително![]()
![]()
![]()
![]()
xaxa to vqrno 4e nqma drygi varianti mnogo ama vie go otrepaxte tva mom4e![]()
![]()
zagovori go ako sedi na peikata ili go pomoli da ti pokaje kak da bie6 serviz i taka......4e steq topki i sbl1skvainq nai mn da my razbie6 nosa i nq go xaresa6 mn mn kat e otrepan gorkiq
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
тичай (надявам се че поне това можеш) и се блъсни в него... извини се и така се запознайте
Raise your fist!
направо отиваш и се запознавате ... кфо ти пука![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
Бих го направила, но ако ме погледне все едно съм някава откачалка ще умра от срамПървоначално написано от eminemims
.
Няма да те гледа все едно си някаква откачалка,осве н ако не се държиш като откачалка.
Отиваш направо при него като го засечеш някъде ... и му казваш нещо от сорта "здрасти .. мн си сладък" представяш му се и готово ...![]()
На следващия ден,ако не ти обръща достатъчно внимание му звимаш шоколад или кафе или кола и му казваш "Аз исках да ти се реванширам за онзи "случаен" удар еди-кога-си." и после завързвате някакъв разговор.Първоначално написано от taffy
Ахам. Той обаче е 12ти клас. Ако го направя дали няма да го сметне за много лапешко?Първоначално написано от Крейзиту
![]()
MartyParty, тва е добра идея.![]()
i pri mene ima tkf problem az na parviq etaj toi na nebeto naproooo![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
![]()
![]()
![]()
Това с медицинската топка е много добро.![]()
![]()
![]()
Тя ще се запознава ли с него или ще му разбива главата.Е .. поне ако му счупиш нещо при удара с топката или при "случайния" сблъсък, после ще имаш повод да идеш да го видиш в болнцата.![]()
![]()
![]()
А сега сериозно. Отиваш при него и му казваш директно "Много си сладък. Може ли да се запознаем". Сигурна съм, че не яде хора и няма да ти откаже.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Просто, когато го видиш, че е сам (смисъл, че не е заобиколен от приятелите си) отиваш казваш му здрасти, подаваш му ръка, казваш си името и готово.Поне аз така права и никога досега не съм збъркала или не са ми обърнали гръб. УСПЕХ!!!![]()
![]()
![]()
Отиваш казваш му здрасти аз съм еди коя си искам да се запознаем и тва е !
Не трябва да те е срам ако ти се направи на газар майните и тва е!
Не мога да разбера защо ги е срам хората тцтцт...................
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
Много сладко!И ние с бившия така!Ами във физкултурния се засичахме, хвърляхме си погледи и той дойде при мен.>Сега не знам твоя колко е отворен, ама пробвай, ако играете нещо, да си от неговия отбор.. А-у...
Абе просто отиваш при него,казваш му "Може ли да се запознеам?" и толкозЗнам че е лесно за казване,но за изпълнение е по-трудно
Нищо няма да загубиш в края на краищата
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Мерси мн за съветите.Сигурно ще отида следващата седмица да се запозная с него директно, ако не се получи по друг начин. Само се надявам да не се изчервя, щото така става като мн ми пука за момчето.
![]()
![]()