- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени в известни личности
Абе на Симпъл План вокала беше сладък навремето![]()
Че как ще си влюбена в една... снимка. И това, че си на 16 не те оправдава, тия вървят до 13 години...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
никой един от изброенитеЛУКАС!!! от One Tree Hill!!!
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
*шляпа се по челото с ръка*
![]()
XAX I KAK GO RESHI TVA CHE CIAL JIVOT NA SNIMKI SHE GO GLEDA A PAK OSHE POVECHE SHO DA NE I OBARNE VNIMANIE ?AZ LICHNO NE HARESVAM NIAKOIA """"ZVEZDA""" NO OT LICHEN OPIT ZNAM CHE NIAMA OGROMNA RAZLIKA MEJDU ERIC ESTRADA I SASEDA MI PRIMERNO XAXA I DVAMATA SA MAJE I NA DVAMATA IM HLOPA DASKATA ....PAK I SAM IZLIZALA S IZVESNI LICHNOSTI ""PAK V KAVICHKI SHOTO ZA MENE VSICHKI SA RAVNI ,IMALA SAM VREZKA S TAKIVA A PAK NE SAM NEKOIA ZVEZDA PRIMERNO I SA MI OBARNALI VNIMANIE ..Първоначално написано от Nen0RmalniK
![]()
КАто по малка бях влюбена във всяка втора известна личност..са слабо ме интересуват...влюбена съм си в нормално момче![]()
Чак пък влюбена...малко е пресилено,но харесвам Тил Швайгер,Кристияно Роналдо и Фернандо Торес![]()
От известните личносто тези са моите фаворити.
влюбена съм в себе си,но от известните предпочитам Лампард, а идеала ми за мъж е доктор Хаус :P