.

Виж резултатите на анкетата: Кой предпочитате?

Гласували
27. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Брад Пит

9 33,33%
  • Матю Маконъхи

4 14,81%
  • Бил Каулитз

1 3,70%
  • Някой от Simple Plan

10 37,04%
  • Даниел Радклиф ( Хари Потър)

3 11,11%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Абе на Симпъл План вокала беше сладък навремето
    Че как ще си влюбена в една... снимка. И това, че си на 16 не те оправдава, тия вървят до 13 години...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, недей така де. Аз още съм луда по 1 плакат на Кевън Коснър. С разкопчана лиза, леко окосмен.......преди 15 години сигурно. До преди година-2 още беше лепнат на вратата ми, но го махнах, защото остаря. Плакатът, а не Кевин

никой един от изброените ЛУКАС!!! от One Tree Hill!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    kadeto iskam
    ot izbroenite nikoi a ina4e - Nikos Vertis

*шляпа се по челото с ръка*

Много пъти съм се влюбвала в известни личности,което смятам,че е сууупер тъпо ,ама кво да се прай .... последно си бях харесала Раян Рейнолдс!

Мен много ме кефи Shane West ..

Цитирай Първоначално написано от Nen0RmalniK
    Цитирай Първоначално написано от JoeBanana
    влюбена е в Дейвид, милата тя
    ех, децата не са ли големи сладури
    +1 kak 6e si vluben/a (moje i pedali da ima) v nqkoi koito nikoga nqma da se zapoznae6 s nego nito 6te ti obarne vnimanie i navqrno cql jivot na snimki v neta 6te go gleda6! detski istorii.. !
    XAX I KAK GO RESHI TVA CHE CIAL JIVOT NA SNIMKI SHE GO GLEDA A PAK OSHE POVECHE SHO DA NE I OBARNE VNIMANIE ?AZ LICHNO NE HARESVAM NIAKOIA """"ZVEZDA""" NO OT LICHEN OPIT ZNAM CHE NIAMA OGROMNA RAZLIKA MEJDU ERIC ESTRADA I SASEDA MI PRIMERNO XAXA I DVAMATA SA MAJE I NA DVAMATA IM HLOPA DASKATA ....PAK I SAM IZLIZALA S IZVESNI LICHNOSTI ""PAK V KAVICHKI SHOTO ZA MENE VSICHKI SA RAVNI ,IMALA SAM VREZKA S TAKIVA A PAK NE SAM NEKOIA ZVEZDA PRIMERNO I SA MI OBARNALI VNIMANIE ..

Цитирай Първоначално написано от DOKOSVANE
    XAX I KAK GO RESHI TVA CHE CIAL JIVOT NA SNIMKI SHE GO GLEDA A PAK OSHE POVECHE SHO DA NE I OBARNE VNIMANIE ?AZ LICHNO NE HARESVAM NIAKOIA """"ZVEZDA""" NO OT LICHEN OPIT ZNAM CHE NIAMA OGROMNA RAZLIKA MEJDU ERIC ESTRADA I SASEDA MI PRIMERNO XAXA I DVAMATA SA MAJE I NA DVAMATA IM HLOPA DASKATA ....PAK I SAM IZLIZALA S IZVESNI LICHNOSTI ""PAK V KAVICHKI SHOTO ZA MENE VSICHKI SA RAVNI ,IMALA SAM VREZKA S TAKIVA A PAK NE SAM NEKOIA ZVEZDA PRIMERNO I SA MI OBARNALI VNIMANIE ..

Ениуей, що няма женски?

КАто по малка бях влюбена във всяка втора известна личност..са слабо ме интересуват...влюбена съм си в нормално момче

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Чак пък влюбена...малко е пресилено,но харесвам Тил Швайгер,Кристияно Роналдо и Фернандо Торес
    От известните личносто тези са моите фаворити.

влюбена съм в себе си ,но от известните предпочитам Лампард, а идеала ми за мъж е доктор Хаус :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си