.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Защо0 живота е то0лкова гаден ?!..

Пфф не съм ем0о ..и няма да се самоубивам...сам0 искам да ви питам...случвало ли ви се е да чуствате че живота е адски скапан и нечестен ? ;[ ..и не става въпрос "защо някой си има повече от мен" и т.н. ами просто се нуждаете от 1 единствен човек или нещо и пак не можете да го имате ..сякаш никога не може да се случи точно на мен .. И също били ли сте т0лкова силно влюбени в някой ,че без него не виждате никъф смисъл в живота ;[[ ... и нямате сили дори да се усмихнете .. ;[
    What g0od is a [color=violet]

Ми да, случвало ми се.
    Но и тва отминава.
    Майната му на тоя един човек.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Враца
    Не ми се е случвало... Не се впрягам тоооооолкова заради момчетия
    еlsy

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Случвало се е Но ще ти мине Все пак той не е единственото момче...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

да,случвало ми се е да съм обичала така,че нищо друго да няма смисъл,освен щастието му,но ето че той срина живота ми и сега се старая да го построя отново,но все нещо не ми достига,е поне се радвам,че най-накрая се оттърва от мен и е щастлив

Мега фен Аватара на mynichka
    дам ...случвало ми се е , но важното е , че отмина този период :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен
    хм ... случвало ми се е ... но човек страда заради главата си ...

Голям фен Аватара на Crazytu
    Ми не ми се е случвало ... гледам да не се впрягам толкова ... Но както казаха по-горе не е единственото момче ... майната му .. ще си намериш някой друг,с който да си щастлива.

еи усмихни се бъди по уверена в себе си живота е прекрасен-открии хубавите неща

Град
    sofiqqq
    емии аз искам един единствен човек ..... обаче той все бяга от мен ...
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    мм да мн познато ми звучи......

оф да аз постоянно се чувствам така,дори сега адакси мн харесвам ендо момче нооо отново нашраво не знам какво да правя?!Живота ми е с капан
    No Fear!

Да...случвало се е, но не трябва да мислиш постоянно за това момче...Има много по-важни неща от него и той не е единствен тъй че няма смисъл да страдаш по някъф тъпак...А иначе, да живота е гаден и нечестен, но никой не е казал, че не е такъв нали...Просто трябва да продължиш напред и да ги преодолееш тея неща, защото ако не успееш ще стане само по-лошо за теб...

еми даааа....гаден е ..и то не само за тебе,но и за мене и всички останали хора на Земята...но мн ми е странно е*аси като всички си мислите,че всико е любов и като намерите любовта(ако изобщо съществува)няма да се нуждаете от нищо...добрем знам че от любовна мъка най-боли,но има и други неща в живота освен любовта...ами приятелите,ами родителите...как ще се чувствате ако например имате чудесна връзка знаете че човека до вас ви обича,ноо нямате нито един верен фр,защото всички в един момент са ви предали...ето в такава ситуация съм аз и по-цял ден,когато сам си в нас си седя самичка и си плача ли плача и вече нз какво да направя...сред хората(познатите,бивши фр,които вероятно нищо нз какво ми е на мене)си се държа както преди,но просто вече не издържам така...а та малко се оплеснах абе к'во да ти кажа ЖИВОТА Е ГАДЕН,ГАДЕН,ГАДЕН,ЖЕСТОК..т ва е истината ама дори и аз късно я осъзнах.....
    вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Tи сега ли разбра че живота е скапан? Добре дошъл на планетата Земя.
    Любовта не същестува - тя е състояние породено от липсата на алкохол и наркотици...
    Съвсем не си прав. липсата на алкохол и наркотици - липса на любов. Обикновенно като си пиян се влюбваш набързо, като изтрезнееш вече не си влюбен
    По темата. В такива състояния много често изпадам. Даже и в момента съм малко така. Обаче ще е добре да си намериш занимавка. Най-хубаво би било да се позанимаеш с някои друг, за да ти се разсее малко главата.

[Oui, oui, mon amour, c'est moi]

Супер фен
    Град
    Мбабане
    да, но за противодействие е измислено сръбското и тук-там по нещо гръцко

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Не ми се е случвало... Не се впрягам тоооооолкова заради момчетия
    И аз така

Always Look on the Bright Side of Life !!!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Защо живота е толкова гаден?

За да се научиш да бъдеш силна и да намираш САМА решения на проблемите си.

хм...позната история...но както казаха и преди мен той не е единственото момче на този свят и ти някой ден ще го разбереш и няма да ти е гадно за някой който може би дори и не го заслужава...някой ден ще се научиш да не се впрягаш толкова и да не приемаш нещата толкова навътре!всеки е имал такива периоди ще ти мине спокойно просто понякога трябва да се научиш да живееш без някой който обичаш...
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Оо0 не повярвайте ми не съм някфа ревла дето вс месец реве за различен ....пр0сто тфа продължава адски много време и к0лк0то да се правя на непукистка пр0сто в един момент на ч0век му писва ..не че можете да ми помогнете ;[..но просто ми олеква малко ....
    What g0od is a [color=violet]

"Защо живота е толко гаден"

Защото не е толко хубав!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

vseki ima skapani momenti v jivota i zatova sa priqtelite

И на мен ми се е случвало да се чувствам по същия начин.. Единствената ми грешка беше, че реших, че на сърцето ми му е дошло "до гуша" от момчета и реших да си дам дългаа почивка. Така загубих твърде много време. Така че първо си стъпи на краката, а след това се заеми с неща, които да ти повдигнат самочувстието и да те правят весела. Нормално е да не изпитваш същото щастие като когато си била влюбена, но има много още положителни емоции. Излизай с приятелки, издокарвай се и флиртувай..или пък спортувай, каквото си искаш . Излекувай сърцето си и то пак ще заобича.

da .. NO ProsTY tfa E jiVOTa nemOJE da ima samo hubavi ne6ta ... tOI e eDNo GOLqmO PREpQTSTVIe v koRTY za dA OCelee6 TRQbva DA ZnaE6 KAK dA SE spraVI6 s bOLkata ne si STRYvA DA sTRAda6 Za nEGo ostavI NE6TAta taka kakty sa 6tot vS SE vry6tAa i EDIn deN MOJe bi TOI sam 6TE osuznae kakvo e zagubil Усмихвай се дори да ти се плаче...
    усмихвай се дори да те боли...... iiма моменти,, kогато вярваш,, че всичkо е свършило .. Точно т0гава започва началото . .

Град
    kadeto iskam

Re: Защо0 живота е то0лкова гаден ?!..

Цитирай Първоначално написано от UnHappyy
    Пфф не съм ем0о ..и няма да се самоубивам...сам0 искам да ви питам...случвало ли ви се е да чуствате че живота е адски скапан и нечестен ? ;[ ..и не става въпрос "защо някой си има повече от мен" и т.н. ами просто се нуждаете от 1 единствен човек или нещо и пак не можете да го имате ..сякаш никога не може да се случи точно на мен .. И също били ли сте т0лкова силно влюбени в някой ,че без него не виждате никъф смисъл в живота ;[[ ... и нямате сили дори да се усмихнете .. ;[
    Всеки има такива моменти, напълноо нормално е не се чувстват само емотата така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си