.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Град
    Куба
    Слънце слънце , живота е бил несправедлив!!! Хахаха добро утро , на тебе ти се случва да го прокълнеш един път , а аз секи ден се питам как може а е толкова суров живота.
    Само че се приспособяваш ставаш силен и отцеляваш тва е ....

Специално за 1 човек никога няма да се впрегна заради някоя курва.
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
    Аз съм злобен боклук.!
    Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.

не си давам да се чувствам така . Знам много добре що за човек съм и колко струвам , които има повече от мен може и да загуби повече от мен някой ден. Живея с това което имам. А да обичам един човек , щом той не иска да е с мен нищо не мога да направя ... ще си търся нов .

Град
    Shove IT
    Явно си малък

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз сега съм в един такъв период....дам...Кофти е,но пак ще го преодолея.Не бива за такива малки неща веднага да се депресираме и да си казваме,че живота е гаден и т.н.Животът ще ни поставя пред толкова много и големи изпитания,че това ще е най-безобидното....

Не съм се занимавала да чета предните мнения, ама Момиченце, явно годинките са ти малко, май май и акъла така. Какво ли разбираш ти за живота и за любовта, че да казваш колко е гадно всички. Глупави наивни деца! Естествено, че живота е несправедлив, ако беше само рози и вино Ехееей.......
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Живота винаги има смисъл !!!

white sensation

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Да, била съм толкова влюбена, че съм си мислела, че няма смисъл да живея без въпросното момче. Той ми беше първата истинска любов и освен, че ме научи да обичам и ми показа какво е щастие и любов, той адски много ме промени - научи ме да се съобразявам с другите, да правя компромиси, да преценявам кое е по-важно за мен и кое да жертвам в дадена ситуация, научи ме да ценя нещата, които се правят за мен... хах и ироничното знаете ли кое е ? Че научих, че ме е лъгал Смея се, но никак не ми е смешно, от една седмица не подържам контакти с него и ми беше адски трудно... Все още ми е трудно и ми липсва, но трябва да продължа напред с живота си... Колкото до автора (авторката) на темата - да, знам какво ти е, знам какво е да се чувстваш отритнат отвсякъде, самотен, да имаш нужда само от един единствен човек, но да знаеш, че не можеш да си с него... Гадно е, трудно е, но е преодолимо. Болката калява характера и те прави по-борбен. Нали знаеш - "това, което не те убива те прави по-силен"

А живота...той е несправедлив и свиквай с тази мисъл - труден е, гаден е, шибан е и невинаги получаваме това, което искаме. Но помисли - щеше ли да е интересно ако всичко ни беше в кърпа вързано? Щяхме ли да знаем как да се изправяме като паднем и как да се борим за това, което искаме? Какво щеше да ни мотивира да продължаваме напред и да постигаме целите си?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    РЮАР
    " Пфф не съм ем0о ..и няма да се самоубивам "

Деба матира ме с т'ва..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз съм едно просто л'де,от къде мога да знам защо живота е толкова гаден?Или какъв е смисъла на живота!?
    Много е трудно,но да ти кажа,че света не свършва с това момче.

по принцип съм емоционален човек и за всяко нещо плачаех, но наистина вече се научих да преценявам за какво да се разтройвам... с времето станах оптимист и се чувствам добре... имала съм и моменти, в които просто стоя в ъгъла на стаята и плача, ли плача... и нз какво да правя... но съм го преживяла това... научих се още и да посрещам всеки ден с усмивка, да се радвам на младостта си, на приятелите си, на живота
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Познато ми е .. и точно в това се състои красотата на живота .. той не е гаден хубав е .. .

ПС: лично мое мнение е горе написаното !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Да случвало ми се е и сега също съм в такова състояние, но гледам си отвличам вниманието с нещо, а винаги, когато ми домъчнее за този човек му се обаждам или пък му пиша смс

Всеки си има такива периоди ... Но честно казано... винаги ще се намери някакъв смисъл в живота .. Недей се впряга толкова заради тея ... същества от мъжки пол Просто не си заслужава .. Fuck them ALL
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

^ Интересно изказване за човек, който често плаче за дори някой, който не го заслужава... :P

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ^ Интересно изказване за човек, който често плаче за дори някой, който не го заслужава... :P

Абе да плачеш е едно , ама никога не съм си мислела , че животът няма смисъл ..

Град
    Враца
    Апф.. вече не се впрягам толкова.. Накрая просто спира да ти пука..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

ЖИВОТА Е СКАПАН. карам се с родителите ми. училището не върви. днес скъсах с гаджето ми.ЖИВОТА Е СКАПАН

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    ЖИВОТА Е СКАПАН. карам се с родителите ми. училището не върви. днес скъсах с гаджето ми.ЖИВОТА Е СКАПАН
    NO WAY OUT !!! BE EMO !!!

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Хахахах AND GO KILL YOURSELF !!!

Не моа да повярвам за кви глупости се впрягате ..

Ако не е гаден няма да е интересен ако няма препятствия , кое ще му е интересното на жовота.Всичко ще се оправи

Живота е такъв,какъвто си го направиш. :P
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

защото си дете... :

white sensation

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от xpici
    защото си дете... :
    малолетна bitch x

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl

F*ck Emo be Gosho !
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си