- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо0 живота е то0лкова гаден ?!..
Слънце слънце , живота е бил несправедлив!!! Хахаха добро утро , на тебе ти се случва да го прокълнеш един път , а аз секи ден се питам как може а е толкова суров живота.
Само че се приспособяваш ставаш силен и отцеляваш тва е ....
Специално за 1 човек никога няма да се впрегна заради някоя курва.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
не си давам да се чувствам така . Знам много добре що за човек съм и колко струвам , които има повече от мен може и да загуби повече от мен някой ден. Живея с това което имам. А да обичам един човек , щом той не иска да е с мен нищо не мога да направя ... ще си търся нов .
Аз сега съм в един такъв период....дам...Кофти е,но пак ще го преодолея.Не бива за такива малки неща веднага да се депресираме и да си казваме,че живота е гаден и т.н.Животът ще ни поставя пред толкова много и големи изпитания,че това ще е най-безобидното....![]()
Не съм се занимавала да чета предните мнения, ама Момиченце, явно годинките са ти малко, май май и акъла така. Какво ли разбираш ти за живота и за любовта, че да казваш колко е гадно всички. Глупави наивни деца! Естествено, че живота е несправедлив, ако беше само рози и вино Ехееей.......
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Да, била съм толкова влюбена, че съм си мислела, че няма смисъл да живея без въпросното момче. Той ми беше първата истинска любов и освен, че ме научи да обичам и ми показа какво е щастие и любов, той адски много ме промени - научи ме да се съобразявам с другите, да правя компромиси, да преценявам кое е по-важно за мен и кое да жертвам в дадена ситуация, научи ме да ценя нещата, които се правят за мен... хах и ироничното знаете ли кое е ? Че научих, че ме е лъгалСмея се, но никак не ми е смешно, от една седмица не подържам контакти с него и ми беше адски трудно... Все още ми е трудно и ми липсва, но трябва да продължа напред с живота си... Колкото до автора (авторката) на темата - да, знам какво ти е, знам какво е да се чувстваш отритнат отвсякъде, самотен, да имаш нужда само от един единствен човек, но да знаеш, че не можеш да си с него... Гадно е, трудно е, но е преодолимо. Болката калява характера и те прави по-борбен. Нали знаеш - "това, което не те убива те прави по-силен"
![]()
А живота...той е несправедлив и свиквай с тази мисъл - труден е, гаден е, шибан е и невинаги получаваме това, което искаме. Но помисли - щеше ли да е интересно ако всичко ни беше в кърпа вързано? Щяхме ли да знаем как да се изправяме като паднем и как да се борим за това, което искаме? Какво щеше да ни мотивира да продължаваме напред и да постигаме целите си?
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
" Пфф не съм ем0о ..и няма да се самоубивам "
Деба матира ме с т'ва..![]()
Аз съм едно просто л'де,от къде мога да знам защо живота е толкова гаден?Или какъв е смисъла на живота!?
Много е трудно,но да ти кажа,че света не свършва с това момче.
по принцип съм емоционален човек и за всяко нещо плачаех, но наистина вече се научих да преценявам за какво да се разтройвам... с времето станах оптимист и се чувствам добре... имала съм и моменти, в които просто стоя в ъгъла на стаята и плача, ли плача... и нз какво да правя... но съм го преживяла това... научих се още и да посрещам всеки ден с усмивка, да се радвам на младостта си, на приятелите си, на живота![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Познато ми е .. и точно в това се състои красотата на живота ..той не е гаден хубав е .. .
ПС: лично мое мнение е горе написаното !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Don't Cry...Say FUCK and smile![]()
Да случвало ми се е и сега също съм в такова състояние, но гледам си отвличам вниманието с нещо, а винаги, когато ми домъчнее за този човек му се обаждам или пък му пиша смс![]()
Всеки си има такива периоди ... Но честно казано... винаги ще се намери някакъв смисъл в живота .. Недей се впряга толкова заради тея ... същества от мъжки полПросто не си заслужава .. Fuck them ALL
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
^ Интересно изказване за човек, който често плаче за дори някой, който не го заслужава... :P
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе да плачеш е едно , ама никога не съм си мислела , че животът няма смисъл ..Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
ЖИВОТА Е СКАПАН. карам се с родителите ми. училището не върви. днес скъсах с гаджето ми.ЖИВОТА Е СКАПАН![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NO WAY OUT !!! BE EMO !!!Първоначално написано от emily_1234
Хахахах AND GO KILL YOURSELF !!!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Не моа да повярвам за кви глупости се впрягате ..![]()
Ако не е гаден няма да е интересен ако няма препятствия , кое ще му е интересното на жовота.Всичко ще се оправи![]()
Живота е такъв,какъвто си го направиш. :P
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
F*ck Emo be Gosho !![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..