- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сини кичури
Искам да си боядисам краищата на косата сини...Синьо към лилаво-тъмно.Въпросът ми е...къде мога да намеря такава боя за коса,горе-долу колко ще струва?Защото преди не съм си боядисвала косата и не съм запозната.Ако реша да отида на фризьор колко ще стува?![]()
На мен за моите сини кичури ми взеха 30 лв. самоче кофтито е ,че не е боя ,а оцветител и след 6-7 измиваня пада и остава русото ... Русо ако ти изсветляват косата преди това де... Но все пак цвета не е такъв якър ,а става тъмно и едва ли ще се вижда много много ...
Ами моята коса е катран черна...Не искам да си изсветлявам косата,а само да си боядисам краищата на косата тъмно сини-тъмно лилави...
От София ли си?
Абсурд да ти се хване цвета без изсветляване.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Еми щом се налага...пък и нали ще трябва да се изсветлят само краищата?!Първоначално написано от Devilsplaymate
![]()
Най добре ходи на фризьор,за да не съжаляваш..
Суетата.Моят любим грях.
Мхм...и аз мисля да отида на фризьор...Първоначално написано от Sensuality
Но сега се сетих за нещо друго...Дали със спрей няма да е по-добре?Така и без това ще се махне след няколко дена...Пък и няма да се налага ако не се харесам,да се подстригвам на ново?!![]()
да аз със спрей се правя и съм 6 точки , пък и цвета може да си менкашкеф ти лилаво, кеф ти червено , кеф ти зелено
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Най-добре върви на фризьор. Хем ще ти даде съвет, хем ще те направи както трябва.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..