- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Поредната тема за прическа.
Добър вечер. Отдавна замислям да се подстрижа тип "френско каре", но сърце не ми дава.Като се сетя за последната подстрижка.. Та, според вас ще ми ходи ли? Принципно тази прическа ми харесва страшно много, не ми пука, че всяко второ момиче е с такава. Въпросът е, дали ще ми отива. Бихте ли могли да прецените?
Ето и мои снимки. Игнорирайте грозното ми изражение, моля.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1144/1971354206.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1271/832111933.JPG
Точка 6 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ъъъ, като се има впредвид, че не полагам особени грижи за косата си, освен това, че я мия през ден..Първоначално написано от EternalEyes
![]()
Не, никога повече няма да рискувам с бретон! Поне не с този, който е над веждите, и е прав!![]()
А да изчакам ли още малко да ми израсте косата, за да ми я оформят по-добре?
Голям сладур си :P но мисля,че наистина няма да е зле да изчакаш още малко да ти порастне косата![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Имаш слабо лице, ще ти отива. И бритон, но по - дълъг, филиран, настрани.))
Оф, мразя се! Утре май ще ходя да се стрижа, разубеждавайте ме навреме! Сега ще трябва и преса да си купувам, а както и не искат да ми купяят.. Ще си съсипвам косата, ще се занимавам всяка сутрин с глупости. Абе, простотии.![]()
Та, казвайте, докато е време. Ще ми отива ли?
Не стига с тия преси че много ще се занимаваша ти както каза не обичаш да отделяш време за косата.И така си хубава
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Епа ш ти утива,айде промени малко прическата![]()
Нова година - Нова прическа![]()
Иначе ,ако не ти се занимава не рискувай,щото почнеш ли с пресата,ще трябва и маски да си правиш,иначе косата ще ти стане на нищо![]()
Суетата.Моят любим грях.
Дааа)
Пък и няма да стои вечно с тази дължина косата, ще порасне.
За какво си говорим просто))
ПП:Като се замисля, не съм виждала прическата на светла коса(???)
ППП:Всъщност, май Лора Крумова е с нещо подобно, но с една идея по-дълго. Харесва ми!(ким)
ПППП(рофл): Не е вярно т'ва за пресата, бе! Няма по няколко пъти на ден да се гори, я! Плюс това има всякакви предпазващи глупости по новите модели... Откакто съм с бретон(ъъъ... почти година) се изправям, но косата си ми е екстра!)
^ Да, но нали виждаш за каква перушина става въпрос при мен?![]()
Амели Пулееен!![]()
ми.. според мен не би ти отивало![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мисля, че прическата е за по-гъста коса и няма да ти седи точно както си го представяш, ами нещо подобно на това както ти е сега.
Rowenta Elite ... ;]Първоначално написано от Bianca
Може ли линк?Първоначално написано от ELiTyYy
П. П. Не искам да е много скъпа, до 50-60 лева.
аз преди я взех за 90лв,но сега може да има някакво коледно намаление хах... да е отишла към 60-70лв мах
казвам ти я,понеже прави мноого добре косата..и не я изгаря...
а след време като ти порасне отново има мн хубави преставки..и абеее..супер е тая преса..
...ще чакам снимки да те видя с новата прическа ;]...
ето я пресата http://www.abo-direkt.de/abodir/gfx/...ien/sw_666.jpg
...и понеже съм добра по коледа нямааа да се заяждам ;d ...
![]()
![]()
^керамична ли е?
Бианка,вземи си задължително керамична!
отиди в магазина,виж,аз даже пробвах да видя :д
абе,пообиколи си .. щото аз пресата дет си я взех я видях с 20-25 лева по-скъпа в друг магазин![]()
Моята е такава http://www.technomarket.bg/big_images/i_09009373.jpg ,изправя меко казано страхотно,но за цена незнам,понеже ми е подарък![]()
Суетата.Моят любим грях.
Първоначално написано от ELiTyYy
Коледа сплотява хората.
Абе, не знам, днес ще ида в Techomarket с бащата и ще избера нещо. На Babyliss хубави ли са пресите?
Моята преса е на Elekom.Не е от скъпите - може би 40 най - много да ти излезе.
С йонизатор е и косата става супер гладка и лъскава, след като я изправиш.Изправя перфектно и достига максимална температура за 20-30 секунди.
Ето я:
http://elekom.bg/details_perm_82C.html
Ми аз си я бях взела от обикновен магазин за такива уреди.Първоначално написано от Bianca
Ако мислиш да ходиш до Techomarket, би трябвало да я има и там.![]()
Защо първо не се подстрижеш и тогава да си вземеш преса, може и да не ти е нужна.![]()
Пресата - без приставки!!!
Каквото и да ти говорят, правела и вафлички, и фунийки... Хубаво изправящите преси нямат накрайници!;
Не, че е нужно да ти казвам, че чакам снимки, ама все пак:Д
ПП:В момента съм конфискувала пресата на една приятелка, мога да кажа, че косата ми стои права повече от 24 часа.(косата ми е силно чуплива, за информация:Д) Ето тази е:
![]()
Няма да е лошо да ми кажеш и цената ѝ.А снимки – задължително. Да се посмеете и вие малко.
![]()
Знам, че принципно хубавите преси са без допълнителни приставки. Такава си и търся.
Леле, хора, утре отивам на фризьор, стискайте палци и показалци!![]()