- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ваше мнение:Обескосмяване на мъже
Пускам тази тема, за да си каже всеки мнението по въпроса за обезкосмяване на мъж. До каква степен за вас е нормално един мъж да се обезкосмява/бръсне/епилира и т. н. С една дума да премахва космите.
Говора от бръснене на лицето, до кола маска , лазери, епилиране на вежди и т. н.
Въпросът е към момичета - как предпочитат те мъжа ... ?
А момчетата могат да споделят какво само прават.
![]()
ima mn takiva temi ama aide.
bradata,mi6nicite,otdoly i ako ima mn kosmi na gardite i tqh sa6to da si g brasne. ostanaloto ne go odobrqvam. sme6no mi e kato 4yq i s predstavq mom4e ili maj s epilator v raka i da si maha kosmite. lazerna epilaci kola maska..po dobre premahvat kosmite,qsno si e, taka 4e za po okosmenite..
Зависи как ти се чувстваш най-добреКогато ти се харесваш другите го усещат...
Но да кажа и аз какво мисля за обескосмяването при момчетата-Ами според мен момчетата трябва да са момчета.Има някой които си изтъняват веждите ужжааснооо мноогоо,бръснат си краката,че даже познавам такива които и ръцете си бръснат...
Това не са моят тип момчета.Някак си са ми женствени-но мое мнение,никой да не се засяга!Аз лично предпочитам максумум веждите...Имам един съученик който косъмчетата от веждите му бяха чак почти по клепача,молих го да му ги оформя,но той неискаше,преди няколко дена го принудих и сега и той се харесва повече понеже не му ги направих много тънки,а просто махнах излошните косъмчета.
Повечето момчета които познавам просто пооформят веждите си,но имаме нов ученик в класа който си обезкосмява краката и момичетата доста харесват това...И мисля че дори повечето момичета харесва по обезкосмени момчета,но аз не съм от тях....
Всъщност важното е как се харесваш ти![]()
аз предпочитам без никфи косми - по сладурско е поне за мен пък и ме дразни си4ко което боде като космите![]()
![]()
ами според мен трябва да има някаква граница...савсем обескосмените са ми като г0ли охлиови![]()
+1Първоначално написано от mihichkaaa
Най-много обезкосмяване на гърдите и гърба. И бръснене на брадата, естествено. Всичко останало е гейско.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
мене ме кефи да е обезкосмен на всякадетака
са по нежни и по сладки
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Аз не харесвам обезкосмени![]()
Е,не обичам и горили де![]()
Предпочитам да си ги маха само подмишниците и там долуКрака и ръце-не.Много ми женствено.
Аа,и не обичам голяма брада
Не ми пречи,но по ми хаесва без.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Абсолютно навсякъде трябва да се е епилирал всеки-вече не сме в каменната ера когато е нямало разлика между мъж и горила-да не говорим че съвременните момичета не обичат космалаци
Baxti iskazvaneto.... az se obezkosmqvam nasqkyde... i ne mislq che kato pravq sex s momicheta che sum gay?Първоначално написано от Wrathchild
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Зависи от това колко е окосмен някой. Аз претенции, ако се обезкосмява навсякъде нямам, но ако не го прави на някои места имам.
Не смятам за задължително краката и ръцете. Останалите части на тялото е хубаво да са си гладки![]()
Нормално е да се обезкосмяват, все пак сме в 21 век и не трябва да приличат на горили, но да е с мярка..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
на вкус и цвет, тавариш нет! - аз па да ви кажа...
...
Ми.. момчетата имат задължението да си бръснат лицето.. в смисъл сещате се аз сякаш маймуни ги изкарах.. Таа.. подмишниците е хуаво да нямат раситетлност, в смисъл забелязвала съм че повечето момчета си ги махат там, но ддз.. По краката и ръцете нека си ги оставят, така разбираш че е момче и някак си ддз.. по мъжествено стои.. мен тка по ми хареса
Мое мнение..
а ти откъде си сигурен,че всички момичета харесват охлюви.Гаранция за минимум 40 процента от момичетата предпочитат не съвсем обръснатиПървоначално написано от NaskoKaulitz
Според мен важното е мъжът да се чувства добре...няма нищо "гейско" в обезкосмяването....според мен малко жени биха искали мъжете и да са обрасли горили![]()
Има разлика между това нещо да е гейско и ти да си гей.Първоначално написано от Adwokat
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Откакто ми обясниха подробно как се целуват космати мъжки гърди без да ти се пълни устата с козина, въведох правило - устните и езикът ми се приближават само до гладки места. Ако има брада - няма целувки. Иначе не ми пука.
Lichno az predpochitam da si brysnat samo bradata , gyrdite , mishnicite i ...tam dolu...
миии под мишниците и долу....иначе е много гадно. Все пак мъжете трябва да са мъже![]()