- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Срамни Въшки?
Момче, 15 години. Проблема ми е че от някъде 1 месец когато съм в по-спокойна среда (в училище не го забелязвам) започва да ме сърби долу. Забелязах че това започна някъде след като един път постригвах храсталака (със самобръсначка), но не съм сигурен дали е от това. Все пак е минал повече от месец и се притеснявам да нямам срамни въшкиНе ми се ходи на лекар за такава глупост, ще бъде добре ако мога сам да установя какъв е случая
![]()
От това е![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Нямаш срамни въшки, спокойно. От бръсненето е.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Е това година-две ли ще ми държи?Все пак повече от месец е минал..(ако не и няколко)
когато ти растат ще те боли,аз лично отказах бръсненето.Определено съм ''за'' кола маската, въпреки че боли
![]()
![]()
Еми кожата ти не е свикнала и затова е така. Не мисля, че трябва да се притесняваш за нещо.Първоначално написано от battlemedic
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Е ок мерси, надявам се кожата да вземе да свикне че ще си имаме проблеми
ПС: бтв нямам си идея как да си направя кола маска![]()
Отиди на козметик . Ако не искаш на опаковката на кола маската си пише всичко , но определено по-добрия вариант е козметик.Първоначално написано от battlemedic
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и аз си помислих че е от бръсненето ама ЦЯЛ МЕСЕЦ..от бръсненето сърби 1-2 дена докато ти растат космите..а ако се бръснеш през 2-3 дена е нормално първия ден от бръсненето да е добре и следващите 1-2 да сърбино ако е постоянно..
![]()
Cruel Intentions
ами глупави и вредни моди са това!Първоначално написано от battlemedic
като ще бръснеш - бръсни само основата на пишока - така "изглежда по-голям"и нищо друго!
А каква пък е тая мания за големи пишки не мога да разбера ...Първоначално написано от batkodoki
![]()
Комплекси, комплекси ... комплекси
---
Нямаш срамни въшки бе човек, от бръсненето е и ако се чешеш - манджа с грозде ...![]()
Purvo sramni vu6ki mogat da se hvanat samo pri polov kontakt... spokoino tova 6te da e ot brusneneto![]()
Impossible is a dare.
Еми аз (доколкото знам) не съм имал такъв, значи няма проблем. МерсиПървоначално написано от arfraidofmyself
![]()