.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Срамни Въшки?

Момче, 15 години. Проблема ми е че от някъде 1 месец когато съм в по-спокойна среда (в училище не го забелязвам) започва да ме сърби долу. Забелязах че това започна някъде след като един път постригвах храсталака (със самобръсначка), но не съм сигурен дали е от това. Все пак е минал повече от месец и се притеснявам да нямам срамни въшки Не ми се ходи на лекар за такава глупост, ще бъде добре ако мога сам да установя какъв е случая

Град
    XaCkoBo
    От това е
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Град
    Ямбол
    Нямаш срамни въшки, спокойно. От бръсненето е.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Е това година-две ли ще ми държи? Все пак повече от месец е минал..(ако не и няколко)

когато ти растат ще те боли,аз лично отказах бръсненето.Определено съм ''за'' кола маската , въпреки че боли

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от battlemedic
    Е това година-две ли ще ми държи? Все пак повече от месец е минал..(ако не и няколко)
    Еми кожата ти не е свикнала и затова е така. Не мисля, че трябва да се притесняваш за нещо.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Е ок мерси, надявам се кожата да вземе да свикне че ще си имаме проблеми
    ПС: бтв нямам си идея как да си направя кола маска

Е ок мерси, надявам се кожата да вземе да свикне че ще си имаме проблеми
    ПС: бтв нямам си идея как да си направя кола маска
    Отиди на козметик . Ако не искаш на опаковката на кола маската си пише всичко , но определено по-добрия вариант е козметик.
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Нямаш срамни въшки, спокойно. От бръсненето е.

+1

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    и аз си помислих че е от бръсненето ама ЦЯЛ МЕСЕЦ..от бръсненето сърби 1-2 дена докато ти растат космите..а ако се бръснеш през 2-3 дена е нормално първия ден от бръсненето да е добре и следващите 1-2 да сърби но ако е постоянно..

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Срамни Въшки?

Момче, 15 години. Проблема ми е че от някъде 1 месец когато съм в по-спокойна среда (в училище не го забелязвам) започва да ме сърби долу. Забелязах че това започна някъде след като един път постригвах храсталака (със самобръсначка), но не съм сигурен дали е от това. Все пак е минал повече от месец и се притеснявам да нямам срамни въшки Не ми се ходи на лекар за такава глупост, ще бъде добре ако мога сам да установя какъв е случая
    ами глупави и вредни моди са това!

като ще бръснеш - бръсни само основата на пишока - така "изглежда по-голям" и нищо друго!

Re: Срамни Въшки?

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    ами глупави и вредни моди са това!

като ще бръснеш - бръсни само основата на пишока - така "изглежда по-голям" и нищо друго!
    А каква пък е тая мания за големи пишки не мога да разбера ...
    Комплекси, комплекси ... комплекси

---

Нямаш срамни въшки бе човек, от бръсненето е и ако се чешеш - манджа с грозде ...

Град
    Перник
    Съвет :Не се бръсни контра,за да не ти почервенява кожата,да ти излизат червени пъпчици,да те сърби и боли.
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Purvo sramni vu6ki mogat da se hvanat samo pri polov kontakt... spokoino tova 6te da e ot brusneneto
    Impossible is a dare.

Цитирай Първоначално написано от arfraidofmyself
    Purvo sramni vu6ki mogat da se hvanat samo pri polov kontakt... spokoino tova 6te da e ot brusneneto
    Еми аз (доколкото знам) не съм имал такъв, значи няма проблем. Мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си