- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Абитуриетка догодина
Знам че е доста рано,но още от сега ме обхванала треската за бала ... рокля,прическа,грим и т.н.Относно роклята имам предства каква искам да е,по принцип не искам да се хвърлям на точно определен модел,но искам да е леко в готик стил,черна,със сребристи или червени мотиви,средна дължина.Рових се из нета,обикалях магазини,но никаде нищо.Ако може някои да ми помогне ще съм му мн благодарна
да ти я ушият по поръчка?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
именно,ние като бяхме абитуриенти до февруари месец цялата треска беше минала,роклите бяха поръчани,знаеше се кой с каква прическа ще е,беше дадено капаро за ресторанта и за диското,както и за екскурзията след тфа......после те удря на мързел няколко месеца докато дойде момента...или по-скоро на яко учене във вашия случай понеже дърьите матури...... :PПървоначално написано от ThePainIsReaL
и после ненадейно идва 24 май...всичко е минало като на лента ...тоя пуст 12 клас се губи някъде и треската която толкова години те е тресла като си гледал абитуриентите отдаааавна е минала....после идва деня на бала....къпеш се...дърпат ти косата сума ти време за да се постигне желания ефект...мажат те с 1000949375 мазила....в крайна сметка не приличаш на себе си......после деня преминава в звучни целувки от стари баби роднини и сравнвнив мвжду съуяениците кой каква му е колата/роклята /прическата и тн......я карйна сметка целия бал е една поза и всъщност екскурзията която беше след него беше много ама много пъти по хубава и приятна...и тъй![]()
успех по баловете и после на матурите стискам палци![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
+1Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...