- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересува се само от тренировките...
Здр.Има едно момче в моя клас(аз съм 9ти),което зех да харесвам.Казах на мой фр от класа да го пита дали харесва някой,а той казал че сега не се занимава с това,а с тренировките му(защото тренира футбол).И искам да ви питам според вас такова момче има ли начин да се свали,или въобще да не си правя труда?Разкажете вие,харесвали ли сте такова момче,което се интересува само от спорт?![]()
![]()
ми гледай сега....за момента май няма много голям шанс да го накараш да се отърси от спорта.Изчакай,ша му мине![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Не се занимавай със спортисти...
P.S:Не искам да обидя никого!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
как ше му мине ?Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
"футболистче" е нелечима болест у нас
![]()
гъзарията минава (поне се надявам за мацката де)![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ще му мине след 2,3,4,5 години ... Няма смисъл да се занимаваш ...
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
не се занимавай, не заради спорта а заради това че сте от 1 клас
Raise your fist!
+1Първоначално написано от JoeBanana
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
ти за к'во искаш да мисли?! за тъпи путки, които все са недоволни и имат самочувствие без покритие...Интересува се само от тренировките...![]()
мъже...дай им футбол и ги остай на мира...няма начин как да му се привлече вниманието...най-много да вземеш да тренираш с него![]()
6tom e tazi faza kadeto go interesuvat samo trenirovkite mu za da go privle4e qkoe momi4e trbva da mu napravi adski silno vpe4atlenie... qvno ne e taka taka4e nqma smsial ad se zanimava6 s nego....
Аз съм на почти същото, за него музиката е всичко иии друго няма. Просто съм го оставила и не се занимавам, нищо не правя, само ми е гадно![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Мда мене вчера така ме отрязаха.. Сега бил отдаден на спорта..Не мога да ви разбера вас момчетата какво искате![]()
Ем аз не харесват спорта,освен фигурното пързаляне,ама за това имам 3 по физическо.Момчетата обикновено имат нужда да се занимават със спорт,за да си изразходват енергията.Ако иска да играе футол,ако иска да си чупи пръстите на компа,като не ти харесва си намери друг.
Не,мен това,че тренира не ми пречи въобще..и аз харесвам футбола като него..просто питам дали може да се свали такъв тип момчеПървоначално написано от MartyParty
![]()
Според мен,ще бъде по интерестно ако почнеш да се сваляш с него.Флирта не е време за губене.Може пък и малко да забрави за спорта.А ти за случая,ще е добре да се поитересуваш малко от спорт и по-точно футбол.Почети малко теми за футбола и отиди и разговаряй с него за футбол.Може да му се издигнеш в очите :P
М дали може,принципно всяко момче може да бъде "свалено" от всяко момиче,както и всяко момиче може да бъде "свалено" от всяко момче с подходящите думи и най-вече голяма доза търпение.Първоначално написано от divanetyyy
естествено, че може!! я се захващай, не си губи времето по форумиПървоначално написано от divanetyyy
успех
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Стани мажоретка![]()
Бъзик :Р
Според мен си струва да станете добри фр или нещо такова, може пък да се заинтересува от друго освен футбол, кой знае![]()
От футболистите по тъпи няма. Повече няма говоря.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
emi kfo da ti kAJa toi e futbolist tfa e nele4ima bolest do edno vreme ostavi go 6e mu mine i tfa kadeto pi6e6 na edno mqsto ne se zanimavai sas sportisti ne prosto sas futbolisti ne se
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Абе аз нали съм си инатче,не се отказвам лесно..ще пробвам..ms все пак:P
Първоначално написано от Glavoreza
![]()
![]()
![]()
![]()
и т'ва го каза фен на бокса
![]()
![]()
![]()
по-малоумни същества от боксьорите едва ли има
![]()
![]()
![]()
Спорта не е проблем... Почти си мисля,че няма момче което да зареже момиче заради спорта... : ) Дано не греша...
Занимавах се със футболист и аз...но беше отдавна...остана ми хубав спомен,наистина ... : )
В крайна сметка важен е човека...а не това дали играе футбол/волейбол/баскетбол/казачок/народна топка...
: )))))))))