- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересува се само от тренировките...
Почни да играе6 футбол при него и тогава ще сте по близки![]()
![]()
![]()
Намери си практикуващ на някой по-интелигентен спорт
az hodih s futbolist...i se opitvah da go otvleka ot trenirovkite za da se vijdma ee ne euspqh no zaradi vremeto koeto se smeni (stumnqva se po rano) neznam koga mu se izmestiha trenirovkite i bqhme postoqnno zaedno mojebi zavisi ot 4oveka v nqkoi slu4ai toi be6e na ma4 v drug grad vru6ta6e se se kum 7 i 30 pribira6e se v tqh a se izkupe i si ostai ne6tata kum 8 i ne6to sevijahme i me izpra6ta6e do vku6ti koeto e dosta dale4 toest dosta se jjertva6e z amen...kakto kazah opira do 4ovek harakter i rpivilgii
Абе остави момчето да си тренира(сметнал е, че това е най-важното за него) ..Ако ще стават нещата. сам ще те потърси..
Според мен това,че се интересува от спорт е негов плюс.Значи има цели и планове за бъдещето ... може би.Това,чв в отговорил така на приятеля си може също да значи,че в миналото е бил наранен,а може би и съвсем скоро и за това казва,че не иска да се занимава - защото се е разочаровал.След време разбира се мнението му ще се промени,но спорд мен по-добре е на този етап ти да не се занимаваш със него ... с някой,който е изцяло погълнат от едно нещо,защото дори да стане нещо между вас ти може би няма да получиш това,от което имаш нужда.Била съм с такъв човек ... чувството е ужасно ... все пак надявам се,ако му покажеш ,че имаш интерес към него,той да промени мнението си и да се получат нещата добре! Успех!Първоначално написано от divanetyyy
tva ve4e e vqrno te sa tolkova tapi 4e ne e realno.... i s teq injekcii deto im go biqt da se zlobqt pove4e i teq himii deto gi tap4at....Първоначално написано от Andreev
![]()
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
моя жизнен опит показва да не се занимаваш с футболисти!!!!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Има начин.Първоначално написано от divanetyyy
Като за начало иди на някой мач
или тренировка,прояви интерес.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ами и аз съм в подобна ситуация (само че моето момче е баскетболист) обаче не е толкова запален сякаш![]()
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ми вярно е, че повечето футболисти са надути, но не всички, може да има 1-2 изключения (всяко правило си има изключение). Аз и едно момче (футболистче) се харесвахме с години. Той не се държеше надуто с мен, напротив просто страхотно, не е поставял тренировките на първо място. Съчетаваше ги, като не мога да се оплача от липса на внимание, виждахме се, бяхме заедно ... имам страхотни помени с този човек. Дори когато имаше мачове в други градове, си идваше веднага за дискотека, или за да е с мен, а когато го нямаше непрекъснато ми пишеше СМС-и. И така, мисля, че държанието на момчето към дадено момиче зависи от чувствата му. Ако той наистина имзпитва много силни чувства към нея, обича я, не зависимо от спорта който практикува, ще се държи добре с нея и ще намира време за двамата.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
kwo ima na sportistite a ? 4e izglejdat dobre li ili uneq t1pi gazar4eta s cigarka v r1ka i 6i6e 60kg 6opar s 20sm r14i4kaПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Емм момчетата на тая възраст ги интересува само футбол,cs и wow
така че не мисля че имаш някъв реален шанс..не мисля че нещо ще излезне..и въобще дали знае как да се държи с теб,какво да направи за да си щастлива..и всички онези малки жестове с които ще покаже че държи на тебпо добре си харесай някой батко от 10ти клас..който е минал този период
:P
Искат с една тухла да ги ударим по главата...Първоначално написано от _stef_
И те не знаят какво искат,дам...Пък се оплакват,че ние не знаем какво искаме.
![]()
![]()
Някои тренират усилено,други залягат над уроците,всеки си мисли за бъдещето
моя приятел е футболист, но дори пропуска мачове за да ме види))
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
МожеПървоначално написано от divanetyyy
И аз бях така преди и мога да ти гарантирам,че тая негова мания ще отмине с времето
А в момента това дори може да ти е от полза.Мачовете за първенство вече са му започнали,така че може да го разпиташ как върви отбора му(ако са напред в калсирането може да го питаш дали ще ходят на републиканско, да си помисли че си наред с матряла :P ),кога ще имат мач,евентуално да отидеш да го гледаш,за тренировки може да го разпитваш и т.н.Ако и той те харесва би трябвало да се усети
П.П.В кой отбор играе?
спортистите са вглабени само и единствено в спорта така че самнявам се да обарне внимание
АЗ съм спортист и се занимавам с бойни изкуства като кудо,джудо,карате-шотокан и джу джутсу.И си имам приятелка и спорта въобще не ми влияе и грам.Всичко това си е до човек.Нито едно от двете не пречи на каквото и да било.Това са глупости,но при някой наистина е така.Винаги има време за любов.![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
ее ама и желание не само време :P
Има,ама чак като му дойде пипето.Първоначално написано от divanetyyy
Аз бях така едно време...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Съмнявам се точно сега да го откажеш от спорта....но пък можеш да опиташ да му привлечеш вниманието като се поинтересуваш от това какво прави той....Така ще намерите общи теми...и ще се опознаете...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3