.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Град
    Пловдив

Най-нездравословната храна

Коя е според вас?Смисъл не от която се дебелее, а която вреди на здравето в буквалния смисъл

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    незнам,може бииии тея саламите
    Суетата.Моят любим грях.

McDonald`s ... който е гледал Super Size Me знае за кфо става въпрос верно мн е вкусно ама е еб*ти вредното, освен това и напълняваш от тях

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    1 - Mc Donalds, сигурно сте чували, че непродадените сандвичи даже на кучетата не ги дават

2 - Газираните напитки, особено колата, стига само да погледнеш етикетчето, за да ти стане ясно за какво става въпрос...Някой може и да е пробвал номера с ръждив пирон в чаша с кола...

3 - Маргарин...толкова са ми смешни тия реклами за маргарини с фибри и какви ли не глупсоти, това е супер вредна "храна"

4 - Чипсове и други тем подобни
    .............
    Като си помисля, че половин България се храни с тия боклуци... Ама какво да се прави, хората са глупави....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    1 - Mc Donalds, сигурно сте чували, че непродадените сандвичи даже на кучетата не ги дават

2 - Газираните напитки, особено колата, стига само да погледнеш етикетчето, за да ти стане ясно за какво става въпрос...Някой може и да е пробвал номера с ръждив пирон в чаша с кола...

3 - Маргарин...толкова са ми смешни тия реклами за маргарини с фибри и какви ли не глупсоти, това е супер вредна "храна"

.............
    Като си помисля, че половин България се храни с тия боклуци... Ама какво да се прави, хората са глупави....
    съгласна с всяка дума

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Сланина.

Цитирай Първоначално написано от s3xy

.............
    съгласна с всяка дума
    и аз съм съгласна ,но само да добавя за маргарина,че това е преработена нефт

Град
    Русе
    Чипсовете, царевичните пръчици, Снаксове, РАзтворимите сокчета за друго не се сещам сега
    ...

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Сланина.
    + 1

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на Yancheto

.............
    Съгласна съм,много са вредни...Но въпреки това пак продължавам да се тъпча с всяко едно от изброените.

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Сланина.
    + 1

Е що па сланината да е толноз вредна и как тоно ви вреди?

п.с. 1. Всички видове дъвчащи бонбони - защото съдържат големи количества захар, химични добавки, оцветители, заместители и т.н.

2. Чипсовете (както царевичните, така и картофените) - те са вредни за организма, защото представляват смес от въглехидрати и мазнини в обвивка от оцветители и заместители на вкусове.

3. Сладките газирани напитки - смес от захар, химия и газове. Те способстват за бързото разпределяне на вредните вещества в организма и са особено вредни с голямото си съдържание за захар.

4. Шоколадовите вафли, сладки и бисквити - съдържат огромно количество калории, съчетани с химични добавки, генетично модифицирани продукти, оцветители и ароматизатори.

5. Кренвиршите и саламите - т.нар. месни деликатеси си остават едни от най-вредните храни. Те съдържат т.нар. скрити мазнини, които са прикрити с помощта на оцветители и ароматизатори. Много производители на месни изделия използват т.нар. трансгени - 90% от кренвиршите, сарфаладите, саламите се състоят от трансгенна соя.

6. Мазното месо - ускорява процеса на стареене на клетката и способства за появата на сърдечно-съдови заболявания.

7. Майонезата - много калоричен продукт, който съдържа изключително количество мазнини, въглехидрати, оцветители, подсладители, заместители и т.н. Към вредните продукти от този тип могат да се добавят кетчупът и различните сосове, които освен оцветители и заместители на вкусовете съдържат и генно-модифицирани продукти.

8. Макаронените изделия за бързо приготвяне - те са чиста химия и доказано нанася вреди на организма.

9. Зеленчуците с нитрати

10. Месата с хормони

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto

.............
    Съгласна съм,много са вредни...Но въпреки това пак продължавам да се тъпча с всяко едно от изброените.
    Да наистина са вредни, но аз не ям тези неща, ограничавам се. Макдоналдс няма в Русе и по-добре..Газирано не пия, само натурален сок и студен чай, маргарин не ям, Чипс много обичам, но пак се въздържам
    ...

Град
    L.A. \ Moscow
    Свинска мас!
    Raise your fist!

почти всичко ...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    of to v sveta v koito jiveen ima li xrani koito da ne sa vredni.dori domatite na pazara sedqt kato plastmasovi i 1 bog znae kvi prostotii ima v tqx.
    pove4eto gi spomenaxte po gore
    az iskam da vi kaja o6te ne6to vsi4ki polyfabrikati sa mn vredni.spageti,sypi i kakvoto vi xrymne o6te
    vredni sa i mesata osobenno krenvir66i i tempodobni kolbasi salami na koito golqm procent ot s1stavkite im sa smleni nokti,4ovki i pera na prax [zatova ses sly4va da visite nesmlqni kosmi ,pera ili tv1rdi 4astici v krenvir6a si................
    s16to i f1st1ci i drygi na koito bivat prenape4atvani novi srokove na godnost.............
    taka 4e e trydno da se opredeli koe e nai [za6toto tezi koito vi izglejdat bezvredni mogat da se okajat yjasni]
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Свинска мас!
    tova 4e ot neq se debelee ne zna4i 4e e vredna.ponqkoga e polezna.ina4e babite nqma6e da q s1birat v byrkani a 6tqxa da q xv1rlqt
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    [quote="Yancheto"]

.............
    +1

Град
    Перник
    Полуфабрикатите,които станаха незаменима част в нашето меню!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

до сега бях на лекар иии ми говореха точно какво е много вредно :
    -Пържени храни (дразнят стомаха и водят до болести като колит , гастрит и т.н.)
    -Колбаси (не се знае какво слагат в тях ) цитирам лекарката ми " и тоалетна хартия слагат .. смесват каквото им падне "
    - пици , дюнери , хамбургери ... цитирам : "те като ги ядат , после ще си имат големи проблеми "

.... общо взето това са ... вредни храни
    Make Some Noise ... ;]]]

чипс,кола,фанта...и всички газирани напитки

ВСИЧКО, което ядем. Всичко е наблъскано с химия.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    На края на дъгата :)
    Мисля, че по удачно би било въпроса да е "КОЕ ВЕЧЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО????"
    Всичко е химия, ако не си го отглеждаш сам. Като започнем от зеленчуците - който имат бомбастична доза нитрати, месата - който са натапкани до прасване с всякакви хормони и анаболи за платност на месото (като качеството остава на най-заден план), напитките - който са пълни с бои, сладките неща също .... абе всичко е вредно вече , той въздуха не става , камо ли храната .... за какво говорим изобщо ...
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    Всичко е химия, ако не си го отглеждаш сам. Като започнем от зеленчуците - който имат бомбастична доза нитрати, месата - който са натапкани до прасване с всякакви хормони и анаболи за платност на месото (като качеството остава на най-заден план), напитките - който са пълни с бои, сладките неща също .... абе всичко е вредно вече , той въздуха не става , камо ли храната .... за какво говорим изобщо ...
    Точно така си е! Почти всичко е вредно!
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ

Цитирай Първоначално написано от LiGlA...
    почти всичко ...

мда така е...

всяка храна с която се прекалява е вредна.на мнение съм,че всичско е полезно,стига да е в норми
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си