.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Пъпки по лицето. Помогнете моля ви.

Po liceto imam mladejki pupki koito sa mnogo. Ima nqkoi deto sa s gnoi , drugi koeto sa zeli da zavehvat. Molq ako nqkoi znae nqkav na4in za iz4istvaneto na tezi pupki ot liceto da spodeli

novoto na nivea :P

pri edin pomaga edno, pri drug drugo,zavisi ot kojata ti,ako iska6 moje6 da probra6 s edin sapun na AROMA s p6eni4ni trici,4uvala sam 4e ima efekt ot nego kasmet

Голям фен Аватара на cveteto64
    Az izpolzvah Garnier Pure 3v1 i ima6e efekt no ne mn golqm . Moga da kaja za Skinoren v nikukuv slu4ai ne go vzemai NQMA nikakva polza dori pri men stana po zle ;su6to taka ti preporu4vam saliciloviq spirt po4istva mn dobre.
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Със силицилов кожата много се изсушава.Според мен лек срещу пъпките няма.Градския живот е хубав,но гадния замърсен въздух много вреди на кожата на лицето,замърсява я.Като бях по-малка и тъкмо навлизах в пуберитета много ми избиваха пъпки.Почти нищо не ги оправи.Леля ми купи една ампулка,само че забравих точно как се казваше.Та вътре миришеше течността точно на лекарство и беше една жълта,заради прополиса в нея.Пъпките ми се поизчистиха,след време пак малко ми избиха,но сега нямам.Това лекарство наистина има много голям ефект,но няма с какво според мен да спреш акнето.То си спира от самосебе си,при някои.

Така, абсолютно те разбирам... Аз имах същия проблем. Излязоха ми доста рано и адски се срамувах. Представете си, само аз в целия клас. Ужасно беше. Какво ли не опитах. Продуктите,които рекламират по телевизията не помагат. Всякакви там гелове и така нататък. "Нивеа", "Гарниер", "Лореал" ... Мен ми изсушиха кожата ужасно и тя започна да се бели, а когато и слагах хидратиращ крем се мазнеше.
    Според мен иди на дерматолог, понякога се налага да вземаш антибиотик. При мен така се случи. Не отидох на дерматолог в България, малко им нямам вяра, но опитай. Докторът ми даде крем и антибиотик. Сега лицето ми е чисто и имам самочувствие (това прозвуча като реклама на "Лептен" ).
    Live for each other =)

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    otidi na dermatolog;]

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Почиствай си кожата често. Особено в този градски замърсен въздух знам какъв ужас е. Иначе дерматологът е доброто решение.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Възможни решения
    1. Пилинг маска веднъж седмично
    2. Exfoliac крем+ гел /2 серии- за умерено и тежко акне/
    3. Никакъв сапун за измиване!!! По-добре изплакване само с вода при липса на подходяща козметика, отколкото сапун.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

skinoren skinoren skinoren!!!!!!!!
    I LOVE YOU MARY JANE!!!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от hard_techno
    skinoren skinoren skinoren!!!!!!!!
    Към него се привиква и след някой друг месец отново ще пише за проблема си.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Да, "Скинорен" ми помагаше в един момент, но после ми излизаха ужасни червени петна от него.
    Live for each other =)

Град
    София
    Явно просто няма как... Аз си взех от този на нивеа, до сега с каквото и да съм се мазал, все същото... Цинкът също помага...
    Hai, i r sexy. K bai.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    и аз до скоро имах проблеми с пъпките ама вече не...значи ако ти е мазна кожата(както е при мене) си вземи на ISIPHARMA TEEN DERM това е почистващия гел който се нанася направо на лицето както си си без да го мокриш,а крема е на BIODERMA Sebium AKN..,а ако ти си момиче си вземи сланце-защитен на BIODERMA с фактор 30 от него също има ефект ама сега може да не го ползваш щото няма такова силно слънце като лятото,ползвай го само пролет,лято,и част от есента...успех

майка ми е дерматолог и донякъде съм запозната с нещата.до сега не съм имала проблем с пъпки за това незнам точно какво може да ги махне, обаче ти препоръчвам да си поддържаш лицето чисто:
    1.пилинг маска всяка седмица!
    2.сутрин и вечер почистване на лицето с розова вода или тоник
    останалото зависи от вида на кожата ти - дали е по-мазна или по-суха..но не ти препоръчвам да си зимаш каквото ти падне защото на различна кожа всичко действа различно..няма да е зле и да се посъветваш с дерматолог за да видиш кое е най-добре за твоята кожа

ЕМИ НА МЕН ЛИЧНО СКИНОРЕНА МНОГО МИ ПОМОГНА....
    I LOVE YOU MARY JANE!!!

А розовата вода колко струва и от аптеката ли се купува?

cherry*kiss

Цитирай Първоначално написано от edi_koq_si
    novoto na nivea :P
    +1 и аз го използвам.останах много изненада,защото бях пробвала много продукти преди това,които не помагаха

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от CherryKisS
    А розовата вода колко струва и от аптеката ли се купува?
    Около 3 лв е и се продава в магазините за козметика и фирмените магазини на Българска роза Карлово.

Блягодаря.

cherry*kiss

Ако положението ти е наистина тежко - направи си програма с продукти за сутрин и за вечер... Например:
    1. Почистващ гел (Actipur, Visibly Clear, Effaclar)
    2. Тоник/лосион (Effaclar, Dalacin, Zynerit, Acne out, Exfoliac...)
    3. Паста (Skinoren, Bor

Аз използвах Зинерит и съм адски доволна..не на всеки действа но все пак ако искаш пробвай.То е спирт със нз и аз какво от 13 до 15 лева е

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от vikitu
    Аз използвах Зинерит и съм адски доволна..не на всеки действа но все пак ако искаш пробвай.То е спирт със нз и аз какво от 13 до 15 лева е
    И омазнява отвратително! А как лъщи кожата от него, не е истина!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    И аз имах пъпки.Брат ми работи в аптека и ми донесе едни мостри на "Sebium AKN".Забелязах, че имам пъпки и се притесних, но реших да пробвам с този крем. Останах изненадана. На другата сутрин ми бяха завяхнали. След като свършиха си купих новия продукт на Nivea - "Bye bye spot", тоест лусион за почистване и SOS stick. На мен много ми помогнаха и 2та продукта.Пробвай с тях
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Znachi, az imah mnogo kato bqh v 5-ti klas i sled 6-ti mi se izchisti liceto! Razbira se,tova ne oznachava che trqbva da se spre s dobrata higiena i podhodqshtite produkti! Kakto veche sa ti napisali,naistina mnogo zavisi ot kojata! Poprincip obache pravilata sa edni: Ne gi stiskai,zashtoto se poqvqvat oshte poveche! Ne pipai liceto si s mrusni ruce! I ako imash breton sushto e po-dobre da go nqmash,zashtoto kosata se omaznqva,saotvetno omaznqva liceto! Sprqmo produktite,ako imash vuzmojnost si vzemi sapun na ''Sheseido''-qponska marka(vodi se edna ot nai-dobrite) Ako ne,vzemi si korektor na ''Amrita'' mnogo pomaga! Uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си