- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова голям грях ли е..
Толкова голям грях ли е да ти омръзне някой и да го скъсаш?! Какво значение има, че преди си го харесвала и може би обичала? Защо повечето пишете, че туй момиче не знаело кво иска и т.н.т. Нормално е да ти писне след 2-я месец. Все пак сме млади тийнове и ни е простено да ги сменяме като носни кърпички (няма да се омъжваме за тва момче я). Не всички могат да са с толкова дълги връзки по 1-2 години и да обичат и да се отдават безрезервно! Просто не мога да разбера защо на всяка втора тема критикувате,че момичето не знаело какво иска и не заслужавала момчето да я обича..
..Why can't I be innocent..
Така е,но ако се влюбиш истински ще го усетиш....
Защото от другата страна в тая връзка може да не седи 4овек, който да споделя философията, 4е гаджетата трябва да се сменят като носни кърпи4ки. И този 4овек остава ужасно наранен, когато изведнъж му кажеш "Ами, мили4ко, минаха 2 месеца, вси4ко беше супер, но просто ми омръзна."
Това е може би най-гадната при4ина да се разделиш с някого, много по-гадна от скандали, несъответствия в характера и т.н. Тогава поне има някой виновен и някак си идва момент, в който и двамата виждат, 4е нещата не вървят на добре. По-подготвен си, малко или много. А "Омръзна ми" винаги идва ужасно нео4аквано.. Окей, 4овешко е 4увствата ти да се променят или дори и да си отидат след време, но не е 4естно да тръгнеш с 4овек, който о4евидно търси сериозна връзка, като напълно съзнаваш, 4е не можеш да му я дадеш.
Ако и двамата просто търсите забавление - окей, но ако не е така, тогава наистина е жестоко.
![]()
Робинята на Quench
Защото от другата страна в тая връзка може да не седи 4овек, който да споделя философията, 4е гаджетата трябва да се сменят като носни кърпи4ки. И този 4овек остава ужасно наранен, когато изведнъж му кажеш "Ами, мили4ко, минаха 2 месеца, вси4ко беше супер, но просто ми омръзна."
Това е може би най-гадната при4ина да се разделиш с някого, много по-гадна от скандали, несъответствия в характера и т.н. Тогава поне има някой виновен и някак си идва момент, в който и двамата виждат, 4е нещата не вървят на добре. По-подготвен си, малко или много. А "Омръзна ми" винаги идва ужасно нео4аквано.. Окей, 4овешко е 4увствата ти да се променят или дори и да си отидат след време, но не е 4естно да тръгнеш с 4овек, който о4евидно търси сериозна връзка, като напълно съзнаваш, 4е не можеш да му я дадеш.
Ако и двамата просто търсите забавление - окей, но ако не е така, тогава наистина е жестоко.
![]()
Робинята на Quench
"Нормално е да ти писне след 2-я месец."
Ако има истинска любов, и след 20-тия месец няма да ти писне![]()
Ами изглежда, че не съм се влюбвала истински до сега.. всички приятелки страдат по някой, а аз.. хич не ебавам за никой. Всички ми казват че един ден ще хлътна ужасно много по най-неподходящия и ще страдам.. ама не вярвам.![]()
..Why can't I be innocent..
zashtoto mn takiva kato teb go pravqt tova i ne e problema che go pravqt ami che kazvat na 2rata sedmica OBICHAM TEEПървоначално написано от i hate you but i love you
i nemoje6 da mi kaje6 4e obi4a6 nqkoi s koito si bila 2 meseca
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
земи да пораснеш малко не се прави на много оборотнаПървоначално написано от i hate you but i love you
дано наистина ти се случи да се влюбиш истински в някой,за да разбереш колко боли да обичаш някой който не дава 5 пари за теб.как ще се почувстваш ако тогава на теб ти кажат че за 2 месеца си станала досадна.Дали ще ти е хубаво.
Браво мацка. Така трябва да бъде. Не трябва да отебаваш някой. А това за майстора са ти го казвали доста хора, но помни едно : един човек ще ти бъде майстор единствено ако ти му позволиш. Давай все такаАми изглежда, че не съм се влюбвала истински до сега.. всички приятелки страдат по някой, а аз.. хич не ебавам за никой. Всички ми казват че един ден ще хлътна ужасно много по най-неподходящия и ще страдам.. ама не вярвам![]()
зависи от очакванията на отсрещния. ако сте наясно и двамата че просто ви е хубаво заедно-да нормално е. но да казваш на някого че го обичаш и искаш да сте заедно, а след втория месец да го зарежеш е малко неприятно и за двамата...разочароващо. определяй правилта още от самото начало. дръж в свои ръце контролния пакет във вашите отношения, и няма да изпадаш в такива ситуации.
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
+1Първоначално написано от SunFl0w3r
а може би никога няма да разбереш с тоя начин на мислене.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Да, особено голям грях е. Като не ти пука - ОК. Всеки е различен и чувства нещата различно. Просто си длъжна да обясниш на момчето, с което имаш взаимоотношения, че си непостоянна когато се захващаш с нова връзка и да не се обиждаш като ти казват курва. :P
Дори и това да стане, след това ще мине определен период от време и колелото на живота ще те завърти в друга посока. 'Страданието' ти няма да е вечно..Първоначално написано от i hate you but i love you
А и думата 'страдам' никога не съм я харесвала, прекалено пресилено ми звучи някак си.![]()
Ami ako se imash za broikajiika ne e golqm grqh.No drugiq p1t si pomisli dali nqma da narani6 4oveka ,kogoto si re6ila 4e prosto ti e omr1znal
Is everybody going crazy?!?
Да грях еПървоначално написано от i hate you but i love you
Момчетата когато обичат го правят от сърце и се влюбват дълбоко. Ако си с такова момче само за забавлени като поредна бройка, ще го нараниш много като го скъсаш.
+1Първоначално написано от SINDEL
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мале мале мале сериозна тема спор няма.
Първо с тва курвенско мислене че ще сменяш като носни кърпички момчета и едва ли не казваш че ще си ги въртиш на пръста далеч ще стигнеш да знаеш. ( СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХХХХ )
Второ , ти един човек ако си малко по умен де ( тва е много важно ) би трябвало след 3 срещи с него и да усещаш на къде върви работата и ако ще късаш да е по навреме а не след 9879678969786 месеца.
За тва момичетата са гадни.
Трето , от ме натоварваш психически.!
Четвърто един съвет от мене за да няма спорове , секс за по 1 вечер и тва е без обвързване , като искаш постоянно да сменяш еби са на поразия и дано ти писни по някое време.
Момчетата такива много ги харесва.
Пето : ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааа АМЕНО
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
+ че това 'който може би си обичал' в самата тема, изобщо не съответства на случая. Любовта не си отива за 2 месеца.Първоначално написано от SINDEL
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Грях не е да ти омръзне ама да го кажеш на човека навреме ,а не да му вгорчаваш живота всеки ден особено ако те обича,защото трябва да има някой до тебе докато се намери друг!Омръзнал и..пффффффффф тва са пълни женски тъпотии !
Според мен не е толкова ненормално или лошо...понякога чувствата просто свършват...Първоначално написано от i hate you but i love you
Аз пък не съм съгласна, че заради това, че сме тийнейджъри е нормално да сменяме гаджетата си като носни кърпички или да ни писват на втория месец.. Всичко това си зависи от характера..
На 15 години бях, когато имах по-дълга връзка - 8 месеца и не беше прекратена, защото спряхме да се обичаме, а по стечение на обстоятелствата.., после имах една година и половина и пак бях тийнейджър.., такаче това, че няма да се жениш за гаджето си(а нищо не се знае)не е оправдание да ги сменяш непрестанно, защото другата страна може и да те обича и да го нараняваш като го зарежеш..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не виждате ли,че момичето се опитва да се направи на много оборотна!?Опитва се да влезне в мъжката роля,чуства се по-силна от другите себеподобни-хахаха.