- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Я кажете..
Значи аз съм на 16 и хуя ми е малък -13см и се депресирам затова и не мога да разбера някои неща как може една жена от лизане да стигне до оргазъм а пък като ти е малък то ест - 13 см не може ?Аз се притеснявам че това ще ми е проблем с момичетата то ест проблема ми ще ми е размера...аз попринцип съм готов да доставя удоволствие на момичета като примерно лизане и там ако има други неща и тях и също така да се старая ама нз се пак още съм дествен ... и специално размера ми ме депресира ...иначе не съм някъв задръстен,скучен и грозен......!Тази тема е предимно към момичетата да си кажат мнение..
Предварително Благодаря..!
И моля без обиди и лигави отговори ...
Аз не разбрах въобще какъв ти е въпроса..
Sasho1988
Варна..
еми дали мога да имам такива проблеми .. с момичетата..
Iska da mu kajem, che razmera nqma znachenie.
Че.. ти си на 16 бе.. Тепърва ще ти пораства пишката. Не се комплексирай от това.. Размера не е важен, важни са уменията. : ))
Sasho1988
Варна..
ako si krasiv i ne si smotan ili dodaden kakto kazva6 zna4i tva ne ti e problem...............
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Размера няма значение.![]()
Я се успокой. Не ти е най-важна пишката в тоя скапан живот.
agree \Първоначално написано от my baby love
/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аподисменти за момчето което не се срамува да си признае размера на кура.. Не на момчето му е малък к*ра, на жените са им големи пут***е.
![]()
Размера няма значечениеПък къде къде още има да ти расте пишлето
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Айде, айде, не бил важен... ако ти е наистина малък, язък за уменията.Първоначално написано от _CuCuTy_
А ти си на 16. Има тепърва да ти расте.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами момиче съм и ето, давам мнение:Първоначално написано от iwhswgrs
Първо, научи се да се изразяваш малко хм... по-меко...
Второ, малко не си наясно с нещата в секса, ама то е нормално, ще се научиш, опитвайки, колкото и да ти приказваме какво трябва да се прави, докато не пробваш, няма да стане.
Трето, размера не че няма значение, има, но е по-важна дебелината от дължината. И 13 см не са зле.
Четвърто, хубаво е че имаш желание да доставиш удоволствие на жената, то за начало това е най-важното, всичко друго се научава.
Дано да съм помогнала до някаква степен.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Размерът си няя значение, ако женката е бая широка, никога не забравяй, че си имаш ръчички.
"Хей ръчички, хей ги две...те ще я задоволят по-добре..." ...или к'вот беше там...
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most" - Ozzy Osbourne
Един приятел викаше " Може да е малък ама е работлив! "Така че няма особено значение, освен ако не попаднеш на госпожица с големиииииииии очаквания
Не се депресирай
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
1во. Винаги можеше и да е по-зле
2ро. Не е чак толкова зле, стига да знаеш какво да правиш
3то. Не мисля, че за всички секса е най-важното нещо, поне за мен не е
4то. Винаги можеш да компенсираш с нещо друго
5то и най-важно: Всичко зависи от теб и от твоята нагласа!
Първоначално написано от Janeta_
Ей това е свястно момиче.Не че те познавам просто по мисленето ти.Повечето шматки ще дадат тъпи мнения че не им стигало а 90 % още са девствени.
pi4 4i4kovcite seksolozi sa kazali 4e dori samo 4 sm sa dostat14ni da zadovolqt edna jena ostanaloto si e fukane...![]()
![]()
![]()
![]()
Лудите движат света.
8-10см, не 4см. (но така или иначе авторът има цели 13см)Първоначално написано от BloodyMary
Чак пък 4смТо тогава само с пръсти хората щяха да работят...
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аз па съм на 17, хуя ми е 18 санта, и като не мога да го навра наникъде, всяка пищи, че я боляло, замисли се по-добре ли е?
извинявам се за вилгарността, която използвах, и се извинявам, шото видях момичета, които държат на обноските, приятна вечер.
Не е толкова важно колко ти е голям,важното е как го използваш...
Важното е ДА ГО използваш.
Първоначално написано от Il cavaliere del male
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Гледам се интересуваш как може от лизане да стигне до оргазъм, а с 13 санта не? амии има 2 вида оргазъм - вагинален и клиторен.. с лизане се получава втория, със секс първия... попринцип е научно доказано, че повечето жени достигат само до клиторен, не и до вагинален било о с пръсти или език им го докарват... така, че няма защо да се плашиш, че не можеш да задоволиш една жена просто ще е по друг начин, няма да я накараш да свърши с пишката тва е яно, но проблеми едва ли ще имашПървоначално написано от iwhswgrs
![]()
amiiii vi6 sega kakva e shemata![]()
1.razmera e hubavo da e i 14 i 15 i 16 i 17 no i 13 nqma da te sb1rka ako se nau4i6 da go izpolzva6 kato horata a i za kakvo sa ti r1cete ako ne za da ti pomognat![]()
2.otnosno lizaneto vsqko momi4e go predpo4ita po razli4en na4in moq s1vet e kolkoto po b1rzo tolkova po dobre sredoto4i se v1rhu klitora no ne zabravqi bedrata sramnite usni i vop6te vsi4ko e vajno
3.vreme ima6 kolkoto iska6 raotata ti 6te poporasne s16to 6te ponatrupa6 seksualen opit i 6te vidi6 4e si se pritesnqval naprazno
4.ne se sparvai 6toto taka 6te se ob1rka6 i ni6to nqma da stane ako momi4eto e svqsno i ako idvamata ste gotovi i obrazovani za seksa nama prio4ina ne6to da se ob1rka :P
USPEH![]()
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()