.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Я кажете..

Я кажете..

Значи аз съм на 16 и хуя ми е малък -13см и се депресирам затова и не мога да разбера някои неща как може една жена от лизане да стигне до оргазъм а пък като ти е малък то ест - 13 см не може ?Аз се притеснявам че това ще ми е проблем с момичетата то ест проблема ми ще ми е размера...аз попринцип съм готов да доставя удоволствие на момичета като примерно лизане и там ако има други неща и тях и също така да се старая ама нз се пак още съм дествен ... и специално размера ми ме депресира ...иначе не съм някъв задръстен,скучен и грозен......!Тази тема е предимно към момичетата да си кажат мнение..

Предварително Благодаря..!
    И моля без обиди и лигави отговори ...

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Аз не разбрах въобще какъв ти е въпроса..
    Sasho1988

Варна..

еми дали мога да имам такива проблеми .. с момичетата..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Iska da mu kajem, che razmera nqma znachenie.

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Че.. ти си на 16 бе.. Тепърва ще ти пораства пишката. Не се комплексирай от това.. Размера не е важен, важни са уменията. : ))
    Sasho1988

Варна..

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ako si krasiv i ne si smotan ili dodaden kakto kazva6 zna4i tva ne ti e problem...............
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен
    Размера няма значение.

Я се успокой. Не ти е най-важна пишката в тоя скапан живот.

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    ako si krasiv i ne si smotan ili dodaden kakto kazva6 zna4i tva ne ti e problem...............
    agree \/
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Аподисменти за момчето което не се срамува да си признае размера на кура. . Не на момчето му е малък к*ра, на жените са им големи пут***е.

Град
    Ямбол
    Размера няма значечение Пък къде къде още има да ти расте пишлето
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Че.. ти си на 16 бе.. Тепърва ще ти пораства пишката. Не се комплексирай от това.. Размера не е важен, важни са уменията. : ))
    Айде, айде, не бил важен... ако ти е наистина малък, язък за уменията.
    А ти си на 16. Има тепърва да ти расте.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Няма смисъл да се комплексираш и да се ядосваш за нещо, което не можеш да промениш.В крайна сметка може да досавяш удоволствие и с 13 см. А и размерът не е най- важното.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Hidden Village of Konoha

Re: Я кажете..

Цитирай Първоначално написано от iwhswgrs
    Значи аз съм на 16 и хуя ми е малък -13см и се депресирам затова и не мога да разбера някои неща как може една жена от лизане да стигне до оргазъм а пък като ти е малък то ест - 13 см не може ?Аз се притеснявам че това ще ми е проблем с момичетата то ест проблема ми ще ми е размера...аз попринцип съм готов да доставя удоволствие на момичета като примерно лизане и там ако има други неща и тях и също така да се старая ама нз се пак още съм дествен ...
    Ами момиче съм и ето, давам мнение:
    Първо, научи се да се изразяваш малко хм... по-меко...
    Второ, малко не си наясно с нещата в секса, ама то е нормално, ще се научиш, опитвайки, колкото и да ти приказваме какво трябва да се прави, докато не пробваш, няма да стане.
    Трето, размера не че няма значение, има, но е по-важна дебелината от дължината. И 13 см не са зле.
    Четвърто, хубаво е че имаш желание да доставиш удоволствие на жената, то за начало това е най-важното, всичко друго се научава.
    Дано да съм помогнала до някаква степен.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Размерът си няя значение, ако женката е бая широка, никога не забравяй, че си имаш ръчички.

"Хей ръчички, хей ги две...те ще я задоволят по-добре..." ...или к'вот беше там...
    "Of all the things I've lost, I miss my mind the most" - Ozzy Osbourne

Град
    София
    Един приятел викаше " Може да е малък ама е работлив! " Така че няма особено значение, освен ако не попаднеш на госпожица с големиииииииии очаквания Не се депресирай
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    1во. Винаги можеше и да е по-зле
    2ро. Не е чак толкова зле, стига да знаеш какво да правиш
    3то. Не мисля, че за всички секса е най-важното нещо, поне за мен не е
    4то. Винаги можеш да компенсираш с нещо друго
    5то и най-важно: Всичко зависи от теб и от твоята нагласа!

Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Значи аз съм на 16 и хуя ми е малък -13см и се депресирам затова и не мога да разбера някои неща как може една жена от лизане да стигне до оргазъм а пък като ти е малък то ест - 13 см не може ?Аз се притеснявам че това ще ми е проблем с момичетата то ест проблема ми ще ми е размера...аз попринцип съм готов да доставя удоволствие на момичета като примерно лизане и там ако има други неща и тях и също така да се старая ама нз се пак още съм дествен ...
    Ами момиче съм и ето, давам мнение:
    Първо, научи се да се изразяваш малко хм... по-меко...
    Второ, малко не си наясно с нещата в секса, ама то е нормално, ще се научиш, опитвайки, колкото и да ти приказваме какво трябва да се прави, докато не пробваш, няма да стане.
    Трето, размера не че няма значение, има, но е по-важна дебелината от дължината. И 13 см не са зле.
    Четвърто, хубаво е че имаш желание да доставиш удоволствие на жената, то за начало това е най-важното, всичко друго се научава.
    Дано да съм помогнала до някаква степен.

Ей това е свястно момиче.Не че те познавам просто по мисленето ти.Повечето шматки ще дадат тъпи мнения че не им стигало а 90 % още са девствени.

Град
    in the sky next to 7th cloud
    pi4 4i4kovcite seksolozi sa kazali 4e dori samo 4 sm sa dostat14ni da zadovolqt edna jena ostanaloto si e fukane...
    Лудите движат света.

Цитирай Първоначално написано от BloodyMary
    pi4 4i4kovcite seksolozi sa kazali 4e dori samo 4 sm sa dostat14ni da zadovolqt edna jena ostanaloto si e fukane...
    8-10см, не 4см. (но така или иначе авторът има цели 13см)

Чак пък 4см То тогава само с пръсти хората щяха да работят...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

аз па съм на 17, хуя ми е 18 санта, и като не мога да го навра наникъде, всяка пищи, че я боляло, замисли се по-добре ли е?

извинявам се за вилгарността, която използвах, и се извинявам, шото видях момичета, които държат на обноските, приятна вечер.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не е толкова важно колко ти е голям,важното е как го използваш...

Важното е ДА ГО използваш.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Il cavaliere del male
    аз па съм на 17, хуя ми е 18 санта, и като не мога да го навра наникъде, всяка пищи, че я боляло, замисли се по-добре ли е?

извинявам се за вилгарността, която използвах, и се извинявам, шото видях момичета, които държат на обноските, приятна вечер.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Фен
    Град
    На покрива!!!

Значи аз съм на 16 и хуя ми е малък -13см и се депресирам затова и не мога да разбера някои неща как може една жена от лизане да стигне до оргазъм а пък като ти е малък то ест - 13 см не може ?Аз се притеснявам че това ще ми е проблем с момичетата то ест проблема ми ще ми е размера...аз попринцип съм готов да доставя удоволствие на момичета като примерно лизане и там ако има други неща и тях и също така да се старая ама нз се пак още съм дествен ... и специално размера ми ме депресира ...иначе не съм някъв задръстен,скучен и грозен......!Тази тема е предимно към момичетата да си кажат мнение..

Предварително Благодаря..!
    И моля без обиди и лигави отговори ...
    Гледам се интересуваш как може от лизане да стигне до оргазъм, а с 13 санта не? амии има 2 вида оргазъм - вагинален и клиторен.. с лизане се получава втория, със секс първия... попринцип е научно доказано, че повечето жени достигат само до клиторен, не и до вагинален било о с пръсти или език им го докарват... така, че няма защо да се плашиш, че не можеш да задоволиш една жена просто ще е по друг начин, няма да я накараш да свърши с пишката тва е яно, но проблеми едва ли ще имаш
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Град
    TRQVNA
    amiiii vi6 sega kakva e shemata
    1.razmera e hubavo da e i 14 i 15 i 16 i 17 no i 13 nqma da te sb1rka ako se nau4i6 da go izpolzva6 kato horata a i za kakvo sa ti r1cete ako ne za da ti pomognat
    2.otnosno lizaneto vsqko momi4e go predpo4ita po razli4en na4in moq s1vet e kolkoto po b1rzo tolkova po dobre sredoto4i se v1rhu klitora no ne zabravqi bedrata sramnite usni i vop6te vsi4ko e vajno
    3.vreme ima6 kolkoto iska6 raotata ti 6te poporasne s16to 6te ponatrupa6 seksualen opit i 6te vidi6 4e si se pritesnqval naprazno
    4.ne se sparvai 6toto taka 6te se ob1rka6 i ni6to nqma da stane ako momi4eto e svqsno i ako idvamata ste gotovi i obrazovani za seksa nama prio4ina ne6to da se ob1rka :P
    USPEH
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си