Цитирай Първоначално написано от darla
sapruga mi po princip ne e ot nai-romanti4nite,no kogato re6i da napravi takuv jest e nepovtorim.nai--romanti4noto,koetopone az ocenqvam kato nai-romanti4no e:2dni se be6e zatvoril vku6ti,ne izliza6e nikude,za6toto ima rabota,no ne iska6e da mu "dosajdam",napisa prikazka za na6ata vruzka-s prepqdstviqta,prez koito minahme,s borbote,koito vodihme,prekrasno opisanie na proncesata(az,koeto glase6e slednoto:
"Тя била най-красивата из между всички. Около цялото и същество се вихрила нестихваща аура. Кожата и нежна. Тялото - блаженно. Имала ангелско лице. Косите и били разпилени сякаш бурни реки и в тях блестяло злато. Очите и... ах очите и! Те били сякаш две морета. Водата в тях била кристално чиста, спокойна и дълбока, а там горял нестихващ огън. Устните - пълни. Усмивката - неземна. Умна и добра. Богиня! В това създание била изсипана цялата любов на Господ!" i cqlata prikazka e neveroqtna!Napisana s tolkova lubov i strast.dokato mi q 4ete6e,proroni 2-3 sulzi(qvno ot6tasti li nz).Mn mi se izka da vi q kopiram cqlata,no ....ne smeqq,prekaleno li4na e i za men e nai-skupoto ne6to,koeto mi e podarqval. Pravil e i dr romanti4ni jestove za men,no tozi NAISTINA dokosna surceto mi!
Завиждам ти Защо за мене нищо и никой не прави