.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Фотоапарата ми

е canon ixus70 http://www.trustedreviews.com/images...US703quart.jpg и нещо се прецака. като го включа и обектива не излиза навънка а си седи пак както е като е изключен. Пише ми грешка на обектива. Някой ако е имал подобен проблем може ли да ми каже как да го оправя? Wink Мерси предварително.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Голям фен Аватара на 24white24
    Отиваш в оторизиран серзвиз на Канон, така по интернет няма да стане

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    пробвай да го включиш ... и когато ти дава грешката ...извади батериите ... докато е включен ... те имат програми ..за поправка .. самите апарати .. но .. ако е нещо хардуерно ... ( пробвай да го почистиш ...) няма да се оправи ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Нз вари го занеси на сервиз.. моя канон пак дисплея ми стана бял и не се променя ина4е като снимам пак се вижда бяло на дисплея но като ги искарам се виждат като хората и тука във Русе не могат да го оправят и понеже ще ходя тая сабута на ма4а.. Цска - Литекс и ще си го занеса там !

От софия ли си?

Град
    Plovdiv

Re: Фотоапарата ми

Цитирай Първоначално написано от GetNasty
    е canon ixus70 http://www.trustedreviews.com/images...US703quart.jpg и нещо се прецака. като го включа и обектива не излиза навънка а си седи пак както е като е изключен. Пише ми грешка на обектива. Някой ако е имал подобен проблем може ли да ми каже как да го оправя? Wink Мерси предварително.
    Моя е Сони и имаше същия проблем. Занеси го на сервиз, може и да го оправят.

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    От софия ли си?
    не.. :[
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си