- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фотоапарата ми
е canon ixus70 http://www.trustedreviews.com/images...US703quart.jpg и нещо се прецака. като го включа и обектива не излиза навънка а си седи пак както е като е изключен. Пише ми грешка на обектива. Някой ако е имал подобен проблем може ли да ми каже как да го оправя? Wink Мерси предварително.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Отиваш в оторизиран серзвиз на Канон, така по интернет няма да стане![]()
пробвай да го включиш ... и когато ти дава грешката ...извади батериите ... докато е включен ... те имат програми ..за поправка .. самите апарати .. но .. ако е нещо хардуерно ... ( пробвай да го почистиш ...) няма да се оправи ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Нз вари го занеси на сервиз.. моя канон пак дисплея ми стана бял и не се променя ина4е като снимам пак се вижда бяло на дисплея но като ги искарам се виждат като хората и тука във Русе не могат да го оправят и понеже ще ходя тая сабута на ма4а.. Цска - Литекс и ще си го занеса там !
Моя е Сони и имаше същия проблем. Занеси го на сервиз, може и да го оправят.Първоначално написано от GetNasty
не.. :[Първоначално написано от LizZz
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....