Здравейте, искам да споделя за един проблем, ако някой случайно може да ми каже какво да правя. Значи аз съм на 17 години и от 5 месеца си имам невероятна връзка с едно момиче от другия клас(за мен това е първата ми връзка в живота). Връзката ни е наистина невероятна! С нея наистина много се харесваме, имаме много общи интереси, времето, прекарано заедно винаги е много приятно, забавляваме се много добре, правим невероятен секс (и двамата сме си първи едни на друг), наистина съм много щастлив. НО има един малък проблем..... Моята приятелка има малко странна черта от характера – предпочита мъжка компания и всичките и добри приятели са момчета. Дотук не е голям проблем, но винаги когато е с приятелите си, тя се държи малко не както трябва според мен – твърде близка е физически с тях. Много пъти я виждам из училище да се разхожда като се държи за ръка с някои от нейните приятели – почти винаги като идва при мен в училище (нейната стая е на горния етаж), идва с някой под ръка и чак пред мен се пускат; прегръща се с тях много повече от приятелски; спокойно се опипват взаимно. Много пъти аз като отивам в нейната стая я заварвам в прегръдките на някой от нейните съученици, галейки се взаимно или пък да прави или на нея да и правят масаж. Тя видимо не се притеснява от тези неща пред мен. Но освен това съм и чувал доста по-странни истории – един път ми разказаха как един ден като дошла на училище с един от нейните приятели имали някакъв спор за гърдите и и тя без да се притеснява го накарала да я опипа и опипването продължило доста; друг път след поредния масаж, направен и от един неин приятел в класа им започнали да му се подиграват, че той се е възбудил след като я масажирал. Тя го защитила като спокойно го хванала в интимната област и казала, че не усещала да е възбуден, ами просто пенисът му заел по-странна поза и за това така изглеждало; един път пък с тоя приятел започнали спор дали дупето и било гладко и тя го накарала да и бръкне под дънките, с които е била и да я опипа на голо, за да му докаже, че е така. Реално аз предишните години я бях забелязвал, че има по-близки отношения с момчета, но се бях замислял толкова много за това и в началото на връзката ни това не беше проблем – ние се събрахме малко след края на предишната учебна година и през лятото аз не съм ставал свидетел на такива неща. Все пак тя казваше, че излиза с приятели, но не знаех какво е ставало тогава. Сега, като започнахме училище направо стана много гадно. Всички започнаха да ми се подиграват, че приятелката ми е к*рва. По-близките ми приятели упорито ме съветват да я оставя и да нямам никакви взаимоотношения с нея. Стигна се и до родителите ми, които са чули нещо от техни приятели, чиито син е в моя клас. Преди една седмица майка ми идва в стаята и ми казва: “Саше, разбрах, че приятелката ти има доста лоша слава в училищото ви. Всички я смятали за к*урвата на училището. Вярно ли е?”, след което настоя да се разделя с нея. Не знам какво да правя, защото наистина ми е много приятно с нея и съм сигурен, че и тя има чувства към мен и също и е приятно с мен. Говорил съм с нея няколко пъти по въпроса и тя казва, че такава и е същността и няма да се променя и трябвало да съм я приемал такава каквато е. Също така ми каза да не се притеснявам, защото тя никога нямало да ми изневери и да съм и имал пълно доверие. Казвала ми е, че много ме обича и никога няма да си позволи да направи нещо такова. Аз наистина съм склонен да и вярвам, защото наистина усещам, че държи на мен, но нейното държание и цялата тази ситуация около мен (с подигравките, с родителите ми, и дори аз самия се чувствам малко неприятно от тези нейни действия) ме побърква. Какво да правя? Не искам да се разделяме, но и не искам това да продължава!!! Ако някой може да ми даде някакъв съвет, ще съм страшно благодарен!!!