- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Bershka !
Нека тук да пишат феновете на Bsk .. !
Да споделят мнението си за новите колекции.. какво ги кефи и какво не =]
![]()
![]()
![]()
I just called to say I lovee yah !
http://prikachi.com/images.php?files/464701i.jpg
Зелените бутушии са убийствеении !![]()
![]()
Те са от новата колекция =]![]()
Az pazaruvam ot BRSK,suotvetno mi haresvat i artikulite im!20% ot drehite mi ,koito sa mi liubimi sa imenno ot tam.V Bg o6te ne sum stupvala v magazin na BRSK,naskoro bqh v 4ujbina i nadniknah naburzo v edin centrokomersial,ima6e dosta ne6ta,koito mi hvanaha okoto!
P.P. Kolkoto do zelenite botu6i,ne mi haresvat! :P
Първоначално написано от pepita87
Cento Comersial ?! Да не си била в Испания??! .. На мен всички дрехи на BsK са ми от там .. иначе има и в БГ дрехи на bsk но не и магазини .. (доколкото знам)![]()
Първоначално написано от flirt-baby
Da,bqh v Ispaniq,po-to4no v Madrid.A centro komersiala e Principe Pio ,hodila li si tam?
Em hodila sum v Cento Comersial v Malaga .. v Madrid ne sum ;/ inache beshe super yak0o.. imashe Zara .. Bershka .. Pull n Bear super yakite magazincheta =]
Нямам особени впечатления.Имам 2 чифта дънки и няколко фланелки, които в последствие видях, че са на тази марка.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
М доколкото знам има магазини на bSk в Испания , Гърция .. незнам за други държави ама предполагам,че насякаде по Европа ги има (логичко е)![]()
леле аз не съм имала възможноста да отида в Испания или някъде другаде освен във Венеция , ама там нямаше магазини за дрехиили поне не съм мернала... а и се пак съм на 15 има още време и да посетя Испания
а и сега го уча този език
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Първоначално написано от pepita87
В Благоевград има един отеделен щанд за дрехи на bsk обаче .. само това не е лицензиран .. оригинален си ;( .. Аз мисла,че нема