- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Серенада
Момичета как бихте реагирали ако ви изненадат със серенада? При мен нещата са доста сложни. Връзката ми е приключила. Обещахме си един последен уикенд само за нас като меден месец, защото така и не успяхме да го направим докато бяхме заедно. Условието е след това КРАЙ. Как би приела една жена която иска край романтична обстановка и серенада. Песента съм я избрал.
Besame Mucho
Целувай ме, целувай ме много
сякаш тази нощ ще е последна,
целувай ме, целувай ме много-
срахувам се да те имам
и скоро след това да те загубя.
Искам да те чувствам близо,
да се оглеждам в очите ти,
много близо до мен.
Мисля, че утре навярно
аз ще бъда далече,
много далече от теб.
Целувай ме, целувай ме много...
ем серенада не е лоша идея въпреки че за мен е малко банална
ако искаш да си я върнеш изнесии серенада,после я зажеди някаде на пикник,на някое прекрасно място или на вашо любимо място
там носи хубаво вино,подари й нещо малко ,носи шоколад задължителнои нещо друго за хапване
Ако не си я върнеш поне ще си прекарате хубаво за последен път
Успех![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Серенадата е ужасна отживелица. Има много по-романтични начини да покажеш на момичето, че я обичаш
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ами правил съм нещо подобно .. но при мен беше с 1 кола .. напълнена с тонколони .. с отворени врати и багажник ... под джама .. и .. и баща и излезе и като ме видя ме подгони .. и все пак .. тя каза че било супер хубаво .. и красиво ..още помня песента ... - Savage Garden - To the moon and back
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
съгласна съм с HONDA
Правили са ми нещо като серенада и колкото,и да е отживелица - ще се трогне много.
То на мен ми я направи човек,с когото бях няма и една седмица и се зарадвах,представям си ако сте имали хубава и дълга връзка)
Направи и тази изненада,нищо не губиш .. поне никога няма да забрави това)
Успех и после разказвай,че ми е много интересно ;]
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
В моя случай става дума за професионални музиканти.
...Миналата седмица събираше идеи как да й отмъстиш,сега пък си решил серенада да й правиш...
Е поне не ти е скучно...Успех със серенадата![]()
A qui
+1Първоначално написано от Drebs
И после наистина да ни разкажеш, че и на мен ми е много любопитно.
Айде успех.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Много банално,но определено върши работа при нас момичетата.Определено ще се трогне.Първоначално написано от depressedgirl
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
ще я зарадва и то много ... това е много мил жест колкото и стар да е![]()
изтъркано ее и е отживелица
Алоооо,трубадурчето,къде си тръгнал беееПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Знам че това което написах за идея е банално,но дори да е банално върши работа
Аз например много бих се трогнала от нещо такова,жъпреки че ми е банално защото мен няма да ме интересува за това което мисля а за това че той е направил нещо мило за мен![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
DA I MEN BI ME VPECHETLILOПървоначално написано от mickelangelo
A BASHA MI OSHE POVECHE XAXA
мразя романтика....и няма да се зарадвам на никаквви серенади или вечери на врещи... мн е лигаво...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да, но красиво.Първоначално написано от evelinka1122
Абсолютно!!!! Не само красиво, но и много сладко и мило.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Мисля, че серенадата е чудесна идея за един романтичен уикендМоже би ще си я върнеш
![]()
Абе и на мене ми се струва малко прекалеееено старомодно и леееко лигавоНо на нея може и да й хареса все пак ...
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Появи се пречка, че групата работи засега само за София, но ще го мисля.
Ето ги http://www.serenadebg.com/
Ама ако серенадата я пее отПървоначално написано от Andreev
Бентлито???А???
Ко прайм тогаа?![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Правим се че ни харесваПървоначално написано от BaiToq
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))