.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Хм....Сестра ти е на 11, не е на пет, че да казва това от скука. На 11 вече има собствено мнение. Не и пречи да го изказва. Нито я бий, защото най-много да започне да ти казва по-лоши неща. Не и обръщай внимание.

Егати лапето

и аз ше ти кажа - бой
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Zabelqzahte,che ne sum cherna,ama v stavnenie s men tq e mnogo po-bqla.Ta otnosno boq,brobvala sum,ne pomaga
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Цитирай Първоначално написано от Scouse
    кажи й ,че ше сабереш негрите и ше и счупите главата
    това беше смешно

обаче от това малкото ще излезе расист
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    гр. Варна
    Да... и сякаш с един бой ще оправят нещата..да..ама друг път-хлапето ще се озлоби и то яката според мен.Боят не е решение.За да говори по този начин-хлапето не е възпитано.Ако родителите го научат, че трябва да уважав по-възрастните..няма да се държи като дете идиот.Аз никога не съм отговаряла на майка ми или баща ми, винаги съм уважавала баби и дядовци.Свидетел съм на такива отношения, на които съм гледала ей така .Родителите ми никога не са ме били.Не са ме възпитали на този принцип, за което им благодаря.Мислите ли че физическаа болка ,която причинявате по този начин не става и психическа?След време както биете брат си и сестра си..ще гледате племеника си с посинено око...За мен това е ненормално...ненормално-боят толкова грозно, ужасяващо. (малко по-различен коментар от останалите, но за мен е това..не се сдържах)
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

еми кажи и, чети поне си видяла африка а не само квартала като нея ако продължи намери и някакъв кусур цайси,шини,ниски оценки,липса на гадже и я дразни непрестанно, ако пак не престане пердах ама як пердах
    и ако не престане леле а вашите не и ли правят забележка

MERRY CHRISTMAS!!!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Направи и очила с перманентен маркер и и викай цаис

и все пак не се давай .. на сестра си ... сигурен съм че и ти имаш к'во да и кажеш ... или греша ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

обръсни й веждите не , не тва е брутално амии направи й нещо докато спи (нарисувай и мустаци или и залепи нещо като мустаци...гадни космати вежди...или и боядисай косата със спрей) и и се подигравай , после сигурно ще заплаче...махни/изтрий нещата от лицето или косата й и й кажи , че ти така се чувстваш, когато тя те обижда

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от darla
    Цитирай Първоначално написано от Just_me_&_myself
    не беше ли ти с баща с по 2000лв месечна заплата
    I kakvo se 4udi6 na zaplatata???2000lv ti izglejdat stra6no nedostijima sumali?istina e,v malkite gradove v bg i za 500lv se borqt horata kato ludi,no v golemite zaplatite sa drugi-a ako se zanimava s 4asten biznes to togava 2000lv biha mu bili dori MINIMALNATA zaplata!Koe mu e 4udnoto samo ne razbrah!

P.S.-izvinqvam se za spama
    are you sure?

пс- ако с 11-годишно лапе не можеш да се оправиш...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AdmiralJohn
    И аз съм съгласен за боя.Не че да и счупиш нещо.Просто и заший няколко и да видим дали ще продължава да те обижда.
    +1
    Нов ник: Cassidy

Довод

Мога да ти препоръчам един-два довода да се защитиш.
    Възможни отговори на: негърка! :
    1. Мерси, приличаме си с Beyonce, нали ?
    2. Негърка, 'щото ходя на плаж и имам живот пък ти ..
    3. Поне няма да се разболея от недостиг на витамин D
    4. Еми различни сме 'щото ти си осиновена ( - за много груби ситуации )

И така нататък
    Безброй са..или пък кажи на вашите.. тези неща се обсъждат от семейството..
    BeCaUse I CaN!

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Kazvam na nashite,te i se karat,no tq produljava.Tova veche trae 2-3 godini.Ne moga da razbera zavijda li mi za neshto ili me mrazi?
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

хех

Според мен или нито ти завижда, нито те мрази , или и двете
    Просто е много малка и не знае как да обижда..видяла е, че заради тази дума и се карат и смята, че е много обидна..Тогава подходи по друг начин - следващият път и се посмей просто и не и се връзвай .. направи така няколко пъти.. не казвай и на вашите .. ще и омръзне рано или късно ..
    Просто не се притеснявай - ще порасне и ще се научи
    BeCaUse I CaN!

2 шамара и ще млъкне.Брат ми е на 9 и знам какво ти е .. това нещо толкова много досажда,че не е истина ии като кажа на наще няма резултат затова давам с шамари ;Д ии има резултат за известно време.. ;dd

aRGuMeNT - многоо съгласна с теб ;Д
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess

aRGuMeNT - многоо съгласна с теб ;Д
    Аз може да нямам брат или сестра, обаче от досаждане разбирам
    BeCaUse I CaN!

Цитирай Първоначално написано от Just_me_&_myself
    не беше ли ти с баща с по 2000лв месечна заплата

иначе кво да направиш...нищо оригинално ли не можеш да се сетиш...пък и си по-голямата...тя е на 11 е гати...не може да и се връзваш за глупости...
    винаги може да намериш нещо, с което си по-добра от нея...най-малко разликата 11 и 15 се отразява на гръдната обиколка защитавай се с твоите плюсове...

п.п. къдравата коса е по-хубава...защото можеш да имаш права(с преса) когато поискаш, но и естествени хубави къдрици
    +123456

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София

Re: Сестра ми ме дискриминира

Цитирай Първоначално написано от Vilsy
    Здравейте.Не 15 съм и имам сестра,която е 4 години по-малка.Проблемът е там,че аз съм с по-тъмна кожа и с къдрава коса,а сестра ми е с много светла кожа и права коса.От доста години насам,тя ми казва:Тъпа негърка,махай се и си ходи в Африка.Питам я защо ми говори така,а тя казва:Какво искаш,това е самата истина!На рожденият й ден,тя ми каза:Няма да ядеш от черната шоколадова торта,защото ще си отхапеш ръцете!Моля ви,кажете ми какво да правя,не издържам
    а Вучков къв ти се пада

Град
    тhe middLe of nowhere
    моята също прави така,тя е по-малка с 1 година и всички ни мислят за близначки,но тя казва,че съм по-грозна,имала съм гадна коса,веждите ми били ужасни и така нататък..
    мake cookиes,noт war ^.^

Град
    Долината На Идиотщината
    Викни й веднъж,тресни и един здрав шамар да видиш как ще млъкне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си