.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Темата е стара.
    Интересно защо обаче никой от ползвалите не пише и не каже как така магично е отслабнал и как едно хапче ще му намали апетита за цял живот... Ама като сте мързели, така е. Балансирано и здравословно хранене+физическа активност му е майката, не тъпи хапове, дето ви съсипват организма.
    Както и да е.
    ключ
    +1

Зравей те,аз преди 2 месеца пих лида и свалих 7кг за един месец.Нямах никакви странични ефекти.Чуствах се много добре като ги пиех,а теглото ми не се покачи като ги спрях и започнах да си ям нормално.НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАМ С НИЩО И ПАК СЪМ СИ НА СЪЩИТЕ КИЛОГРАМИ.НЯМА ЙО-ЙО ЕФЕКТ.БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ЛИДА,ЗАЩОТО БЯХ ПРОБВАЛА ВСИЧКО,НО НИЩО НЕ СТРУВАШЕ.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от qnceto
    Зравей те,аз преди 2 месеца пих лида и свалих 7кг за един месец.Нямах никакви странични ефекти.Чуствах се много добре като ги пиех,а теглото ми не се покачи като ги спрях и започнах да си ям нормално.НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАМ С НИЩО И ПАК СЪМ СИ НА СЪЩИТЕ КИЛОГРАМИ.НЯМА ЙО-ЙО ЕФЕКТ.БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ЛИДА,ЗАЩОТО БЯХ ПРОБВАЛА ВСИЧКО,НО НИЩО НЕ СТРУВАШЕ.

Точно пък Лидa си е струвaлa Ти мaй не си гледaл/a Бтв репортерите .. точно зa Лидa говорихa ..

Цитирай Първоначално написано от divacheee

Точно пък Лидa си е струвaлa Ти мaй не си гледaл/a Бтв репортерите .. точно зa Лидa говорихa ..
    айдее стига сте я рекламирали тая Лида, може ли линк за това дето са го давали по бтв

Мм .. не пих пила тези хапчета , а бих отслабнла с движение.Гледах предаване за тези хапчета и до колкото разбрах били смъртоносни за човек.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Цитирай Първоначално написано от divacheee

айдее стига сте я рекламирали тая Лида, може ли линк за това дето са го давали по бтв

http://www.btv.bg/shows/btv-reporter...kitaykata.html

Град
    In your sick brain.. :)
    Цитирай Първоначално написано от shell
    Цитирай Първоначално написано от lcl
    Физическа активност !!!
    +1
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    До колкото знам Лида е забранена в България. Удрям ключа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си