- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Плакати - размяна/продажба
Simple Plan / The Pussycat Dols (new) този ме интересува и ако имаш случайно на Линкин парк![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
аз търся плакати на хилари дъф може и статти а бе ваобще всичко за нея
За статий трябва да погледна,може и да имам нещоПървоначално написано от krisiwill
![]()
Имаш ли още на James Lafferty?![]()
Да,обаче от другата страна е Camp Rock,a не го вече ми го искаха,и ще го давам![]()
Имам на LiL Wayne имам плакат :")Първоначално написано от LiLGrizzly
tarsq plakati na Linkin Park ,WilD child ili beyon the break![]()
Плакати на ONE TREE HILL ИЛИ НА НЯКОЙ ОТ АКТЬОРИТЕ ???
ако някой има нека да ми пише на marenceto_pld@abv.bg или на ЛС
МНОГО ИСКАМ ДА КУПЯ ТАКИВА ПЛАКАТИ !!!
Нещо на Paramore ??
Търся мега плаката на Едуард от 1 брой на Браво от 2009! Имам цяла купчина плакати разменям и дори съм готова на заплашане!
Paramore,Twilight,aktiorite ot Twilight??Tursq vs-plakati,kartinki,statii no da sa ot Popcorn ili nemskoto BRAVO ;]]
И аз търся на Twilight.![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Sarah Connor / Metallica
тоя още имаш ли го? и ако да, може ли снимка?
Някой има ли плакати на Здрач или статии от немското Браво или Popcorn?Аз имам ужасно много плакати за размяна.
Ако некой има на Ювентус да казва !
Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!
някой има ли плакатчета на Paramore и Майли Сайърс аз имам много за разменяне
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Хораа аз търся плакати на Токио Хотел .. ако някой има да пише или ЛС или в skype bill_kaulitz_fenka [за мен лично ше е по-лесно в skype] .. в замяна предлагам мноу .. и статии и плакати и джунджуриики ;р ае ше ви чакамм![]()
И аз търся плакати и статии на ТХ и на Здрач.
ХИМ?Виле Вало?Здач?![]()