- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Плакати - размяна/продажба
Разменяш ли ? Питам защото си харесах 2 и аз имам малко плакати .
plamencka52 koi pita6?
Объркала съм сее..Първоначално написано от amar4eto
аз Имам голям Плакат на джъстин ако се интересуваш пиши ми ..Първоначално написано от justinbieberlove2
Имам много плакатиако някой се интересува да пише
аз търся на хари потър и всичко за филма :P
![]()
не нямам такива.. освен това нещо др търсиш ли ? Нямах предатва, че е толкова трудно :Д:Д
Ако някой има на Lil Wayne да ми пише на rosica.hristowa@abv.bg![]()
Последно редактирано от rawrdomokun8 : 12-28-2011 на 09:52
Imash li nqkakvi plakati na Selena Gomez?? Mnogo speshno tursq!! skype:radina.koycheva
Blagodarq predwaritelno![]()
Може ли плаката на RBD .. Колко струва ?
Продавам плакати,картички с автографи и списания BRAVO! Цена по договаряне ! Скайп - krazyyy_emo![]()
Последно редактирано от freaky_girls : 07-02-2012 на 15:30
Аз имам плакати и стикери на Хари Потър ако искаш пиши на скайп krazyyy_emo![]()
И аз имам много плакати... може да си разменим... ти какъв плакат искаш ?
aa vidqx che pishesh 4e razmenqsh plakat na lil wayne - pishi na l.s v skype - deni200082
na lil wayne imash li ?
Търся плакати на One Direction ако някои има да ми пише лс или на скайп noni_19981
plakati na one direction ; Lil Wayne i drugii ?????
a na one direction ot tazi godina ot hai club nomer 1,2,3,5 ako gi imash pishi na l.s. da se razberem![]()
Имаш ли на Dear John,Националния по футбол на Испания,Барселона...
Продавам плакати в отлино качество(не са ползвани) на:
Miley Cyrus,Dr.Dre,Katy Perry,Миро,Nina Dobrev-3 вида,Jennifer Lopez,Monte Carlo,Chace Crawford,Lupe Fiasco,Glee-2 вида,Cobrastarship,Joe Jonas-2 вида,Mila Kunis,Big Time Rush-3 вида,Victorious,Jared Leto,Lady Gaga,Dulce Maria-2 плаката,Nicole Scherzinger,Lindsay Lohan,Shake it up-2 плаката,David Boreanas,Selena gomez-2 плаката,Ramms+ein,Jared Padaiecks and Jensen Ackies,Blake Lively,Demi Lovato,Eminem,Rihanna-3 плаката,2pac,Физика или химия,Тримата Мускетари,The Vampire Diaries,Blinik-182,Victoria Justice-3 плаката,Evantescence,Jessie J,Enrique Iglesias,Stay Hungry.Stay Foolish,Богомил,Александра,Voice Of Boys,Jeason,Justin Bieber-2 плаката,Justin Timberlake and Mila Kunis,Рафи,Miranda Cosgrove,Charlie Sheen,LMFAO,Debby Ryan,Conor Maynard,One Direction,Wiz Khalifa,Super Junion,Carly Rae Jepsen,Mario Casas,Vin Diesel,Lea Michele,The Hunger Games,Ian Somerhalder,Candice Accala,Lucy Hale,Josh Hutcherson,Girls Generation,Bruno Mars,Avril Lavigne-2 плаката,Leighton meesten,Sharpays Fabulous Adventure,Natalia Kills,Vanessa Hudgens,Harry Poter,Jonas Brothers.
Повечето са по 0,50лв.,а тези които са по-голям формат са по 1,00лв.