.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Да бъдем само приятели и да чакам

Здравейте ,имам следния въпрос:преди месец се запознах с едно момиче,адски много ми хареса,имаме общи теми за разговор,излизаме в обща компания...една вечер се престраших да я поканя на среща,като тя се съгласи веднага...но след час ми се обади,че едва ли може да отвърне на моите очаквания,има симпатии,приятно й е да излизаме заедно,но не мисли че изпитва "онова" чувство....Не искам да се отказвам от нея..как бихте ме посъветвали да процедирам,да излизам с тях само като приятел и да чакам след време някакво развитие...?Дайте ми съвет моля...

Град
    Габрово
    Според мен не се надявай да стане нещо между вас.Все пак тя ти го е казала направо.
    Но щом ти е приятно с нея , не спирай да излизаш с тях. Виждайте се, макар и само като приятели.В това няма нищо лошо.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Re: Man down,man down....

Цитирай Първоначално написано от Opeth
    Не искам да се отказвам от нея..
    Но тя се е отказала от теб, така че не бъди досадник. Можеш да и бъдеш приятел и след време да те заобича...

Ами щом не иска,просто я остави.Ако след време тя има желание за нещо повече,тя би трябвало да ти го покаже.Но е възможно това да е окончателното и решение,така че си се забавлявай и ако си харесаш друго момиче пробваш с нея и така.Айде успех

мисля че няма да стане... бъдете си само приятели и спри докато не е станало късно.. не за друго, защото тя ти го е казала в прав текст..
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    мисля че няма да стане... бъдете си само приятели и спри докато не е станало късно.. не за друго, защото тя ти го е казала в прав текст..
    +1
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Може да му го е казала в прав текст,но не го е отрязала и като приятел такаче може да си се виждате и всичко,но само не прекалявай с досаждането А ако трябва да стане нещо то ще си стане
    Успех!!!
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

...

чисто отрязване или просто иска да изчакаш малко

оф...ей така да те разкарат е най-гадно...да ти кажат,че те харесват само като приятел е ужасно банално и супер глупаво.

иначе ти е оставила вратичка да бъдеш просто френд,останалото може да дойде с времето..
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си