.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

След операция...

Здравейте В понеделник ме оперираха от апендицит.Първите два дена ме болеше доста,но вече болката не е толкова силна.Искам да ви попитам ...
    Колко време след операцията болката напълно ще спре?
    Тъй като ми дадоха болнични за даскало само 7 дена,това означава ли че след 7 дена аз ще мога да играя физическо или трябва да сам освободена от физическото?
    Колко време трябва да се спазва диетата,която ми дадоха докторите?
    И също искам да ви попитам след колко време след операцията ще мога да правя секс?

Ако има някой,който е опериран от апендицит или може да ми помогне...да пише... Мерси

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами мене когато ме оперираха не ходих на физическо цял срок .. болката ще изчезне до 2-3 дни след това ще е едно много странно дърпане .. все пак е шито ( или лепено но при мен е шеф и кройка )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

и при мен е шито на седмия ден ще ми махат шевовете..тоест той е един само.. и наистина в момента няма болка,а само някакво дразнещо дърпане..

Град
    sofiqqq
    ами за всичко това трябва да питаш лекарите.... аа за даскало не е препорачително да ходиш ... аз съм оперирана от кистаа иии от 4 месеца не е минало ..... та за 7 дена болката няма да ти мине .... в никакъф случай не играй физическо .. та пак за болката минава постепенно ..... а диетата е хубаво да я правиш поне още 3 4 дена
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

мерси много

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami tezi vuprosi spored men e trqbvalo da zadade6 na lekarq si,az nemoga da ti kaja ot opit,no ne mislq,4e fizi4eskoto e tolkova vajno,4e da ne moje6 da go prenebregne6 v imeto na sobstvenoto si burzoi uspe6no vuzstanovqvane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си