- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- при4ески :)
здр пускам тази тема за вси4ки които питат за при4ескизн ако е възможно тук слагаи те или даваите линкове и снимки на при4еки каквито вие харесвате:емо;нормални,сий или каквото искате моля да се разрасне темата
на които не му храесва да не пи6е коментари![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Аз имам дългичка коса и съм решила да си променя прическата, но не мога да реша каква. Не искам да е такава, каквато всички имат, защотото се дразня всички да са еднакви. Давайте идеи
It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..
имам още месец и половина да ми стане по дълга косата и мисля за бала да си прая косата на раста![]()
![]()
pfff kvi sa teq pri4eski be lele dokade ste stignali v bulgaria samo rezil
Да не станеш и ти до некои ден като един друг потребител от форумa - да питаш приличаш ли на гей, щото сички така му викалиПървоначално написано от dReaM-wAVe
![]()
И аз не виждам нищо гейско.. даже изглеждат умни....![]()
![]()
на мен ми харесва прическата на Денислав от Мюзик Айдъл много е сладинка :P![]()
![]()
![]()
И от грижа за косата ще си я направи`на раста`...Първоначално написано от love^veselka
на този третия не ми харесва прическатаПървоначално написано от dReaM-wAVe
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
+1 i na 2riqПървоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
![]()
хмда супер еПървоначално написано от kateto_sladkata
![]()
Маймунииииииииии момичето иска СНИМКИ НА ПРИЧЕСКИ НЕ ДА КОПИРАТЕ на хората мнението даите си ващи ве
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
i na 1iqПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
moqta si prilicha s na rusolqwiq,no si mislq,che e w po dobro sustoqnie
nishto ne si haresah chestno kazanoПървоначално написано от Madness
moje bi samo na Josh Duhamel i na Adam Brody poneje sa nebrejni,roshawi i stoqt dobre,no te po princip sa si pichowe:)
аз лично се постригвам късо и в повечето случеи си я прая петелската не ме е*е дали модата е минала или тай подобни . а за лятото 1 номер
Аз пък не виждам нищо гейско в дадените прически,даже ме кефи.Обичам мъже/момчета,който се грижат за косата си.
Първоначално написано от ^blue_cat
и на мен спр мнооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СлАдУЛчИиИ
сетих се тук да питам
http://www.dailymakeover.com/gallery...an_feb_02_2008 това как се прави?
преи бях гледала един мн сложен метод с навиване на кичурченца около...фурникет ли как се казва ...и фибички...:/
ti luda li siiiiiiПървоначално написано от Jamalska
za kvo ti e takava kosa
![]()
![]()
![]()
защото е суперМного се кефя на къдраво,а и са е модерно права коса така че още повече искам къдраво,а и роклята ми е ярка и свежа и някоя такава прическа адски ще й се върже.
tova moje da stane i s traino kadrene ako ne se l1jaПървоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
Трайно?ам...аз след бала мисля да се режа късичко на черта..и ако ми е някфа бухнала косата ще приличам на Марси ДарсиПървоначално написано от GaBiIi__
![]()