Когато беше абсолвентския ми бал пролетта, аз не само, че не поканих гаджето си(връзка към този момент 3 години и половина), а и му казах, че изобщо не искам да припарва в близост до центъра, за да не ме види в състояние, което няма да му е приятно. През деня той беше на обяд с родителите ми и сестра ми, нагласих се за бала, закара ме, поснима ме и си замина!!!!! Да си с гаджето на бала е най-върховната глупост на света. Този бал е за теб и съучениците ти, а не за гаджето. След година и нещо и той ще има бал. Евентуално тогава може и да сме семейство. Аз не искам да ходя с него и няма да отида.
И все пак на бала с роднини и приятели е редно да те покани. Дори и 1 приятел да нямаше, пак е редно да те покани!
След месец имаме тържество на колектива в училище. Аз няма да го поканя............не му е мястото там, няма за какво да си говори с колегите, никой не познава освен мен и 1 негова бивша учителка......
П.С.Когато се събирам със семейството си за РД се събираме само ние. Ако се празнува отделно, тогава и той ще дойде. Докато не сме семейство, няма място на семейните ни тържества.