- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ли ви понякога бившето гадже?
Това подвеждащ въпрос ли е, нема нормален, който да пише из тия форуми, тжа си го избии от глатаПървоначално написано от Take_That
Много..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
NE!Супер много се радвам че се разделихме!
точно в момента не... случвало ми се е понякога но за последните 9 месеца не ...![]()
понякога![]()
I can't stop myself from loving you <3
понякога ми липсва , но веднага се сещам за причините поради ,които се разделихме и бързо ми минава...
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
нееееЕЕЕее!дано вземе да се гръмне![]()
или още си мисли,че не съм го зарязала
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
рядко..![]()
доста често ... а ии той самия не ми дава да го эабравя...![]()
![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
Първоначално написано от FeelMe
+ 834563856834653![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Да, като се сетя за него ми става много кофтиискам пак да сме си двамката ;(
Все още.. да..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
ами като се има предвид че се разделихме преди 10 часа ... започва да ми става по гадно и по гадно ... бяхме година и малко заедно
Преди да тръгна със сегашния си приятел ми липсваше адски много... 4 месеца не можех да го забравя, но сега се сещам рядко за него минаха месеца от както се разделихмеНа датата коя се раделихме с бившия ми приятел 5 месеца след това на същатата дата тръгнах с моето бебче
![]()
![]()
![]()
![]()
2
![]()
Първоначално написано от Vilencety
щом помниш и датата ясно начи![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Бе чесно казано ми липсва от време на време...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
амиии понякогаа,но мн рядко![]()
Come back and set me free... : )
като се замисля самия той не ми липсва,по-скоро ми липсват спомените,мечтите,караници те,онази по детски чиста любов.Липсва ми човека който бях az,докато бяхме зяедно...Ех,колко съм самовлюбена винаги свеждам всичко до СЕБЕ СИ![]()
ами не не ми липсва с времето... ако и вие бяхте чули толкова обиди по ваш адрес и всичките изречени несправедливо... и на вас нямаше да ви липсва :P