- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ли ви понякога бившето гадже?
Kak da mi lipsva kato mi pi6e vseki den sms-i kolko me obi4a.
Sorry za latineca, no sym v u4ili6te i v Belgiq nqma kak da si pusna kirilica ...
да...тъй като живея в малък град в който тя е единствения човек който някога ме е разбирал напълно и с който се чувствах толкова невероятно...но просто с времето и омръзнах а и тя е човек който възпиема връзките малко по-различно(всмисъл...за нея връзката сама по себе си е вид ограничение...дори и да има пълна свобода и никакви условия докато е с някого...самия факт че е с него за нея е вид ограничение...и така...)...
обичах я..но ми би шута и нямаше никакво намерение да подновява каквито и да е отношения така че и да ми липсва и да не ми липсва...все тая...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Случва се ..![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Не се бях сещала за бившия от доста време,но от няколко дни честичко се замислям какво прави,как е и колко се е променил от тогава.Да си призная-лекичко ми липсва,но само толкова.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Принципно не ми липсва,амаа като видя че си пише по скайпа някви неща свързани с момичета и откачам![]()
Амии...да, май. Особено снощи след като го сънувах... ми стана едно такова мъчно. Много смотано.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не,но се сещам за него понякога,няма как-в една компания сме.
Обаче се сещам само колко бях нещастна докато ходехме и спирам да мисля.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Като се сетя за него ииииБеше досада отсякъде , задушаваше ме
тоя човекУжас,ужас
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
да, понякога много даже![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
![]()
След , като ме поздрави пред всички с песента на 'Руслан Мъйнов - Още миг моя' и очите му станаха червени ми стана ужасно![]()
Лошото е , че той и по - предишния и двамата ми липсват !
Но и двамата не са с мене сега ,, Съдба !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Еми ние скоро скъсахме и то поради една много тъпа причина... И да липсва ми секи ден ;( :S
--------------------------------------------------------
Вече не колкото преди..![]()
Не.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
нее ! ..
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
зависи кое хаха![]()
(#) ...thats a cookie...
Сещам се от време на време за него, нали все пак е заемал важно място в живота ми преди време, не мога просто да забравя, че съществува. Но не ми липсва![]()
В началото - да... дори по-скоро се присещах само, въпреки че имах момче до себе си...
След няколко месеца започна да ме търси, но осъзнах, че съм много по-щастлива без него. Тоест с новото гадже и ми падна в очите.
Е...може би като го видя няма да ми е безразлично, но нямам желание за такова нещо и знам, че с времето всичко ще мине.
А и сега съм много много много щастлива![]()
липсва ми всяка нощ, точно 159 нощи до днес...
ей сега направих бърза сметка от кога не е до мен както преди
липсват ми нещата които превехме заедно където ходехме ии като го видя ми е малко гадно защото само се поздравяваме .. въпреки че съм с друг вече 8 месеца .. но ако трябва да избирам между бившия и сегашния ще избера сегашния![]()
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
страшно много ! не сме заедно от 4 месеца , но аз не мога да започна нова връзка![]()
не ще да ми излезе от главата тоз човечец
![]()
във последно време постоянно се сещам за него...точно когато вече съм го забравила,той решава да ми пише по скайп и то все някакви такива неща...пита ме дали искам отново да сме заедно,но по някакви неразбираеми причини (дори аз не мога да осъзная какви са) имам чувството ,че нищо няма да се получи и след това пак аз ще съм наранената...
ПП:може би вчера всичко свърши окончателно...![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...