- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ли ви понякога бившето гадже?
Не. Беше задник и макар че го обичах, той просто не беше човека за мен. Никога не съумя да ме направи щастлива. Сега най-сетне намерих моето момче и съм твърде заета да мисля за него, за да се сещам изобщо за бившите :P
XAXA AZ NEZNAM KOE MI E BIVSHETO GAJE ...KAK DA MI E MACHNO ZA NEGO KATO NE SI GO SPOMNIAM![]()
![]()
![]()
Да
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Не![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не.
...дае
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да, липсва, ама само тако се отчаям.
Може да звучи жестоко,но е факт не ми липсва...(просто няма какво да ми липсва като тази връзка се поддържаше само от мен,а той не правеше абсолютно нищо...на кратко просто съм му запълвала свободното време... )
Липсва ми, разбира се. Все пак сме разделени само от двайсетина дни, а бяхме заедно 1г и 7-8 месецаНе съм го превъзмогнала напълно
![]()
Ponqkoga![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Не,хич не се и сещам за тези балъци.
Мда, определено. Не мога да го превъзмогна и не мога да гозабравя. Все още съм жестоко влюбена в него. ;(
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
пфф всеки ден ....адски много ми липсва![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
+1Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Не,сега още повече не се и сещам за него.Желая му всичко най-хубаво и това е.![]()
мен ми липсва![]()
но така е ...
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
Всяка една шибана секунда....
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Ми,не...Понякога си спомням за него...за нещата,които са били между нас.Не съжалявам за нищо.Но с течение на времето всичко се забрая,пък и...напоследък се оказа,че се е променил и то не в добра насока.
Не. Не обичам да гледам назад по принцип. Всичко си е останало някъде назад във времето и не ми се затормозява главичката с глупости.Иначе бившия ми е НЕВЕРОЯТЕН човек .. изключително добър и земен човек,с огромно сърце и чувство за хумор .. беше хубава връзката ни,сега сме в добри,приятелски отношения :]
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
пф не![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Да липсвами като се сетя за хубавите моменти прекарани заедно..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Еми всъщност понякога доста ми липсва..беше красива връзка,забавна ии просто като си ги припомня всички онези моменти,понякога ми се ще да върна времето назад..ноо така е най добрe=]