.
Отговор в тема
Страница 6 от 18 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 446
    Голям фен Аватара на beb4yy
    Да ми липсва ..... баш не но се сещам моментите и ми става мъчничко понякога

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    много
    sexita,az tova ne go razbiram,ta ako moje da mi obqsni6.Hem si adski 6tastliva i vlubena v noviq si priqtel,toi bil vsi4ko,koeto tursi6,hem "mnogo" ti lispsva biv6iq?! normalno e da se se6ta6 s nostalgiq za otminalite dni s nqkoi,no 6tom si naistina vlubena v drug...4ak puk da dti lipsva mnogo.ne se zaqjdam,no se polu4ava nqkakuv paradoks,koito ne razbiram naistina.

И аз не го разбирам...но...аз го обичам все пак!
    Колкото и да съм влюбена в Анастасиос...той не винаги може да е до мен и...не може да го замести пълноценно още от сега.
    Да влюбена съм...няма да го отричам...много ми е хубаво с Анастасиос,но вчера Иво ми писа...в скайп...
    Каза ми,че си има и той приятелка...че била мое копие...че целува нея,а целува мен,че я гушка,а сякаш гушка мен...въобразява си,че тя е аз... и това много ме ядоса!
    Бях много разстроена вчера и все пак...не съм сигурна че колкото и да се обичаме тайно можем да се съберем някой ден...
    Колкото и да го обичам,той се променя в очите ми...като едно хлапе,което не знае какво иска,сякаш е на 12...
    За това предпочитам да пазя връзката си с Анастасиос,който вече се влюбва все по-силно в мен и ми подава ръка към ново щастие...сякаш иска да ме спаси...
    Мисля да се възползвам и да забравя миналото!

Колкото и да съм влюбена в Анастасиос...той не винаги може да е до мен и...не може да го замести пълноценно още от сега.
    Да влюбена съм...няма да го отричам...много ми е хубаво с Анастасиос,но вчера Иво ми писа...в скайп...
    Каза ми,че си има и той приятелка...че била мое копие...че целува нея,а целува мен,че я гушка,а сякаш гушка мен...въобразява си,че тя е аз... и това много ме ядоса!
    Бях много разстроена вчера и все пак...не съм сигурна че колкото и да се обичаме тайно можем да се съберем някой ден...
    Колкото и да го обичам,той се променя в очите ми...като едно хлапе,което не знае какво иска,сякаш е на 12...
    За това предпочитам да пазя връзката си с Анастасиос,който вече се влюбва все по-силно в мен и ми подава ръка към ново щастие...сякаш иска да ме спаси...
    Разбирам те перфектно ... мога само да ти кажа че и аз съм била в същото положение ... Понякога имах чувството , че той не може да ми даде това, което бившия ми можеше .. НО после се влюбих наистина силно в новия ми приятел и вече все по - рядко се сещах за бившия ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    От части
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Да... Получава се така, че го виждам адски често, пък и връзката, в която съм вмомента, е много по-трудна от тази с бившия. объркано е.
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Голям фен Аватара на glamouros
    Всяка една секунда. Не е минал ден, в който да не ми липсва.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Re: Липсва ли ви понякога бившето гадже?

Цитирай Първоначално написано от lovemtk
    Privet! Iskam da vi popitam,lipsva li vi ponqkoga bivshoto vi gadje ?!?

т.7
    krem4et0
    да понякога адски много
    Обичам Андриан

da nai veche kogato zn che e s druga

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Разбирам те перфектно ... мога само да ти кажа че и аз съм била в същото положение ... Понякога имах чувството , че той не може да ми даде това, което бившия ми можеше .. НО после се влюбих наистина силно в новия ми приятел и вече все по - рядко се сещах за бившия ...
    SUPER!

Град
    София
    Не!
    Нов ник: Cassidy

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    понякога като се сетя как хувабо сме си прекарвали ми липсват миговете с него

Голям фен Аватара на MissBianka
    ммм не знам колко ми липсва...дали ми липсва изобщо...Но знам че за този човек може би винаги ще ме боли...просто той беше някаква невероятна и неповторима тръпка за мен..като сън който продължи месец а сякаш беше миг..дори сега като си спомням сякаш не мога да повярвам че съм била с него,това с него сякаш не е бил моят живот...
    Преди няколко дена се чухме, защото аз го стрелнах по погрешка и той ми се обади..не се бяхме чували нито сме се виждали откакто се разделихме, (преди около 4 месеца)... той се държеше много мило и започна да ме разпитва как съм и такива неща..учуди се че още пазя номера му. после вечерта ми писа смс,който много ми повлия..писа ми че се е зарадвал че чува гласа ми... беше грешка да се чуем.. и все пак това остава като някакъв съкровен миг който двамата ще пазим.. В момента съм с друго момче което е направо чудесно и мисля че го обичам... но продължава да ме боли за бившия...сякаш винаги ще ми бъде слабост.. Даже докато пиша всичко това се чувставам адски гузна защото не е много справедливо спрямо човека с който съм..но не знам защо го написах може би просто имах нужда да споделя...

Дори сама се убивам когато говоря за него...но не мога да спра

Липсва ми и то много.Сега ако можех пак бих била с него,но за жалост нямам шанс
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Бахти, не знам вече за кой път пиша в тая тема..
    ама нали знаете.. то бившите идват толкова бързо, колкото и настоящите..
    еми не ми липсва

Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    понякога като се сетя как хувабо сме си прекарвали ми липсват миговете с него
    и на мен но не бившия,а по-бившия

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    da,no toi postoqnno me tursi,iskam si go pak,makar,4e az go ostavih
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ДА! Аз съм виновната сега да сме разделени, стана просто едно голямо недоразумение и ние на инат....сега сме като непознати.Но още може би има шанс...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Момчетата с които съм била преди да създам сериозна връзка с сегашния,изобщо не ми липсват,даже не помня,че някога са съществували в животът ми.
    Но пък за първата си любов като се сетя...
    Която беше несподелена,не че ми липсва или нещо такова,но като се сетя,че все пак сме имали шанса да изживеем прекрасни мигове заедно,а не го направихме и ми става някво тъпо.
    Един вид,една неизживяна мечта.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    da,no toi postoqnno me tursi,iskam si go pak,makar,4e az go ostavih
    i kakuv ti e problema togava?ti go iska6 pak,toi te iska pak???

НЕ!
    if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!

най-лошото е че да...и то прекалено много ми липсва проблема е че сме приятели и се виждаме често...май и на него му липсвам но лошото е че знам че никога няма да сме заедно пак...
    All you need is love =]

Понякога. Въпреки че мина много време от тогава.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    Paradise
    Не. Той беше един кошмар след който се събудих едва, когато се появи сегашния. Не искам никога да си спомням за него и всички пъти, в които изобщо се сетя за него се чувствам още по-щастлива, знаейки, че сега съм с човек 100% различен от него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си