- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ли ви понякога бившето гадже?
ДА!НАИСТИНА МНОГО МИ ЛИПСВА!![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
HELL NO !!! Даже често се радвам ,че сме се разделили и за нещастие едва няколко месеца след раздялата разрабх какъв е всъшност и дори се радвам ,че стана така ! :P
Да, защото е бивш от 1 седмица, и все още ми е трудно да не мисля за него след като пръвото нещо за което се сетя като се събудя сутрин е той...
не![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Не![]()
не![]()
`Животът днес е за силните ~ !
Ох.. за бившия НЕ! но за този преди него постоянно! Просто не мога да го забравя... дори го сънувам по някога.. и вечер като си легна и започвам да премислям случилото се в съответния ден мислите ми се отклоняват към него.. спомените за всички хубави мигове се връщат ... уф.. ужасно е ! Просто не го пожелавам на никой...
Изживяването е ужасно.. всеки път когато чуя някоя песен ,която ми напомня за него ми се свива корема и пред очите ми изплуват всички спомени... УФФ! мн ГаДнО![]()
![]()
![]()
Не ми липсва,защото не я обичах,а и тя не ме търпеше много така че...абе още като тръгнахме си знаех,че връзката ще е провал..
Не. Става ми толкова хубаво и леко, когато си помисля за него, че се е махнал от живота ми, че всичко това, което преживях заради него си отиде... след дълъг труден период най-щастливият ми ден беше когато се разделихме. Определено не ми липсва.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не щото до сега не съм имал таковаПървоначално написано от lovemtk
![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Супер, супер, супер рядко.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
и моя случай е същия....Първоначално написано от Dark_Angel_F
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
ам по принцип не ама като го видя се сещам малко за отминалото време :P![]()
![]()
![]()
Като се сетя едно бившо гадже какви лафове пускаше направо си ме е яд,че го зарязах ама айде.
Не,но той беше уникален.От всяко нещо можеще да направи смешка и можеше да ме разведри и в най-трудните ми моменти.Също така много добре разбираше какво чувствам и ме подкрепяше винаги,но всяка приказка има свoя край.
никак,не мога да го понасям дори.
амиии лично на мен много ми липсва и лошото е че сега когато съм с моя пр и постоянно се получава така че да е точно до мен и се налага да го гледам иииии ми пали оганя само![]()
![]()
![]()
![]()
ем понякога, амаааа мн рядко ;D като ми стане тъпо и се сещам от време на време![]()
Еми аз съм на почти 16 години, а още не съм имал такова... няма какво да коментирам - просто съм абсолютен смотаняк. ;( ;[[[
Имайки предвид , че преди 5 минути скъса с мен .. Да , липсва ми ..