- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ли ви понякога бившето гадже?
Privet! Iskam da vi popitam,lipsva li vi ponqkoga bivshoto vi gadje ?!?
т.7
krem4et0
На мен не![]()
на мен също не.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
mnogo...za6toto az o6te go obi4am i toj sa6to o6te me ob4a....![]()
Не
![]()
Робинята на Quench
липсва ми и то много .... разделихме се преди месец ... а ходихме 2 годинимного ми липсва даже... не спирам да мисля за нея
![]()
да...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
да...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Много рядко ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Постоянно и то много ми липсва![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
mi da za6toto go obi4am a se radelihme predi 15 dena![]()
![]()
![]()
![]()
no za po biv6ite lipsvalo mi 4uvstvoto da me obi4at i laskaqt no to4no predeln ne
Изобщо даже.Но по-по-бившето - да липсва ми.
Ами... много рядко, и то просто защото искам да си спомня по какво толкова съм се прехласвала две години... защото всичко ми е адски бледо в съзнанието.