- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ли ви понякога бившето гадже?
мда и при мен е така ........ ;( ;( ;(Първоначално написано от mmmishetooo
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
bqh vlubena v edno momche no neshtata se razvivaha mn bavno i t.n. no vupreki tova go haresvah vse poveche i poveche...edin put bqh na edin rojden den kudeto se zabih s edno dr momche,koeto poznavah edva ot 5 dena...v kraina smetka ne beshe samo zabivka i sled tova trugnahme...hodihme izvestno vreme no mi beshe kofti da znam che obicham drug i skusahme.V momenta hodq s moqta taka narechena golqma lubov i se chuvstvam na vurha na shtastieto,no vupreki tova i drugoto momche si mi lipsva :/
Първоначално написано от mariqn_sexa
еми до скоро, до преди няколко дни, ми липсваше .. после като го разбрах какви ги приказва ..ми идеше да го убия ..
![]()
не,пф![]()
Суетата.Моят любим грях.
осъзнавам,че времето,вместо да излекува тази рана,я прави още по-болезнена с всяка изминала минута![]()
понякога...
не спирам да мисля за него, може би щото много малко време е минало от раздялата ни ..![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Da oPeDeLeno Da :-# :-# :-# :-# :-# :-# :smt088 :smt088 :smt088 :smt088 :smt088 :smt088 :smt102 :smt102
МхммПървоначално написано от sentient_
![]()
Everytime...
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
До сега 1 път ми се е случвало,но това беше преди около 2 години... момичето с което съм вече година просто не ми дава да го направя (смисъл: чудесна е и за друга не съм мислил
)
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Не.Даже почти не се сещам за него
мхм..понякога ми липсва доста![]()
Ами липсва ми определено в някои моменти,иначе има дни когато не се сещам за него..Зависи...![]()
Мне, миналото не трябва да ти пречи на настоящето и бъдещето.
da mn..![]()
![]()
даааа и още го обичам чудя се дали ще го забравя някога.. дали ще има ден в който да не чувствам нищо към този човек... ?
zavisi kak sme skasali
ako e toi me e zarqzal
est 4e 6te mi lipsva
(6toto o6te 6te go lof)
ako az s nego
tva 6et zna4i 4e nqmam 4ustva kam nego
i nqq mi lispva
LIPSVAT NI HORATA KAM KOITY IMAME 4USTVA...
Всеки ден ми липсва ...![]()
DA DA DA .... ';[
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Не, едва когато се разделимкакъв е в действителност..кретен
![]()
![]()
GaLena :love:
Ponqkoga iznikvat v suznanieto mi momenti ot vremeto,v koeto bqhme zaedno,no te ne porajdat v mene bolka ot fakta,4e ve4e ne sme zaedno...porajdat krasivi emocii ot izjivqniq spomen,ni6to pove4e!Vinagi,kogato si spomnq za nego,si spomnqm s usmivka,uspqla sum da zapazq i da preseq prez sitoto samo na-hubavoto ot vruzkata ni...ve4e ne poddurjame vruzka,mislq,4e prosto biv6ite trqbva da si ostanat v minaloto,a ot tqh da vzemem samo spomenite,i urocite ,koito ni davat ot sebe si...telefonnite nomera ve4e prinadlejat na nastoq6tite im!
DAAAAAAAAAA VINAGI VSQKA MINUtA SEKUNDA i t.n.t ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми липсва ми,въпреки 4е дори не бяхме гаджета...![]()
като мине известно време спира да ми липсва толкова но после като го видя пак(а тва няма как да го избегна) вси4ко по4ва отна4ало.понякога мисля 4е никога няма да се отърва от вси4ко това![]()
I can't stop myself from loving you <3