Така става въпрос за това 4е с приятелят ми сме от 3 години заедно и тази година той има бал.Знам 4е има много време дотогава,но снощи с негов приятел се заговориха и ми стана обидно от думите му.Каза 4е не искам да ме кани като дама на на неговия бал.Става въпрос за това 4е той ще ходи на море и ще си празнува бала с класа ,както вси4ки останали него спирам нали така трябва да бъде,но каза 4е 6те си го празнува о6те с приятели и роднини заедно и за там става дума 4е не искам да ме кани.Миналата година аз имах бал и през цялото време се съобразявах с него аз бях го поканила заедно с мойте роднини и приятели на бала ми ,а сега той твърди 4е няма смисъл да ме кани на бала си пред роднините си и какво толкова 4е няма да съм с него.Ходим от 3 години познавам се с майка му и баща му добри хора са ,а сега в един момент се оказва 4е се срамува от мен.С какво неговите приятели са пове4е от мен 4е с тях даже от сега ги е поканил ,а за мен не иска да 4ува какво да си мисля нз.Явно през цялото време съм се заблуждавала за нашата връзка.Обиди ме ,от това 4е държи приятелите си пред мен и нито съм куца ,нито саката, 4е да го е срам от мен за да не ме кани.