Здравейте, напоследък посещавам форума и виждам че тук се дават добри съвети, та реших да пиша от регистрацията на приятелката ми и дя дядете съвет и на мен Накратко аз съм на 18г момиче, имам приятел от 1г и половина. Той е на 22, много неща сме преживели заедно, отначало ми забраняваха да съм с него, бягала съм от нас за да се видим мн трудно беше, но в крайна сметка наще се съгласиха приеха го и сега няма проблем с тва. Но наскоро около преди 2 месеца разглеждах телефона му и видях клип , в който той правеше секс с друга. Всичко се срина толкова му вярвах а след тва не знаех какво да правя. Той ми обесни че тя му се е натискала пред приятелите му и му е придлага секс и той за да не се изложи пред тях го направил Голяяямо извинение нали. Все пак след няколко дни раздяла му простих защото наистина го обичам. Но тва нещо с времето ме ядеше все повече и повече. Накрая просто от яд реших да си го върна по накакв начин. Регистрирах се в сайт за запазнанства запознах се с едно момче и бяхме се уговорили да се видим за вчера, но стана така че приятеля ми разбра час преди да излязя с другия. не ме обиждаше каза ми само че съм съсипала всичко и че вече нищо няма да е както преди. Осъзнах че не беше правилно не трябваше да го правя. Той ми прости все пак защото всеки човек заслужава 2-ри шанс, но се държи арогантно надменно и е студен. Да се откажа ли? Или да се боря за да го спечеля отново помогнете ми