- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сълзи от радост
аве момичета случвало ли ви се е да си седите и да си мислите за любимия и изведнъж да ви стане некво миличко и да почнете да плачете за него е така от радост. щото на мене много често ми се случва и се чуда да не съм неква дефектна![]()
Не това е нормално явление и на мен ми се случва често,мисля че се дължи на хормони![]()
mm i az mislq,4e e normalno.I na men mi se e slu4valo,osobeno kato 4ue6 dvete dumi4ki......![]()
На мен ми се случи,но не за момче а за друго нещо,което преобърна живота ми,седя аз и плача 15 мин. и се чудя и си казвам,че това, не може да ми се случва на мен...Това стана във вторник в 8:30 часа вечерта:P
![]()
![]()
![]()
а кое е тва нещо ако не е тайна де :PПървоначално написано от slun4ice_90
Не е тайна,просто се случи нещо,което много исках,но за момента нямам право да казвам още..скоро ще разберете...много скоро...е и може да ме видите хахаха.Съжалявам,но още,не мога да коментирам нищо повече.Първоначално написано от Spider4eto
И аз искам да го кажа на всички,но за момента не става.
![]()
верно по добре не казвай щото така веднъж ми се случи нещо мн яко и разказах на сички а то зе че се пре*ба така шт![]()
Да, и на мен така няколко пъти за това,сега много ми е трудно да си държа езика зад зъбите...Първоначално написано от Spider4eto
,но така трябва. :P
Така трябва момичета недейте много говори,че който прави сметки предварително после му излизат криви![]()
На мен пък ми стана любопитно. Защо трябваше да споменаваш?Сега или казвай, или тази вечер в 20:30 ще ти се случи нещо, което няма да те радва толкова...
![]()
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Май направих голяма грешка,но НЯМА да кажа търпение му е майката хора...Първоначално написано от sometimes_
![]()
![]()
В такъв случай тази вечер ще се срещнеш със смъртта...![]()
Ехоо,я по-спокойно може ли а?Първоначално написано от sometimes_
С такива неща шега не бива...
как можа да го кажеш...тцтцттцтцт
![]()
Спокойно момичета!
Едната се лигави,а другата го взема много на вътре!
Забравете случилото се...и нека да продължим с предишната тема.
И на мен много пъти ми се е случвало да плача от радост...бла бла бла
Слушай нямам време да ти обяснявам пък и не мисля,че съм ти длъжна.....и да нахалстваш няма да ти кажа,ае нямам време излизам.Моля те,не ме занимавай.Първоначално написано от sometimes_
![]()
Не виждам смисъл тук да правим романи като се обясняваме и другите да ни гледат сейра.Лек ден.
![]()
На мен пък - не!
П.С:Така...дишай дълбоко, прочети отново какво съм написала и осъзнай, че това беше шега. Изобщо не ме интересува какво ти се е случило.![]()
Ъъъ аз не си падам по сийрите така че споко,ама има хора ще ви се зарадват на скандала.От мен няма какво да се претиснявате.
Извинявай,но такива "шеги",не ПОНАСЯМ!!!Първоначално написано от sometimes_
![]()
![]()
![]()
Важното е веселба да има.Първоначално написано от hooliganka89
Не съм виновна, че днес ми е малко по-лигаво от обикновено.![]()
Спирам да пиша по темата, че някой ще мрънка. :P
Мдам случвало ми се макар и рядк0![]()
Няма нищо аз те разбирамПървоначално написано от sometimes_
![]()
На мене ми се е случвало само веднъж и не беше заради момче.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?