- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ми, но мисля, че ще сгреша
Здрасти на всички.Искам да ви помоля за съвет.Знащи мн харесвам 1 момиче тя мен също от доста време сме така сиг скоро ще тръгнем.До тук сичко е на 6.Но аз и вървя по гъза...Права се,че не е така,но секи ми го казва.Квото каже тя това е....ако се скараме нещо и тя е виновна пак аз и се извинявам страх ме е да и се развикам за да не се скараме...а е адски свестно момиче не като ония курвички.Харесва ме наистина и аз нея,но колкото и да се права ми прави впечатление и мисля,че след време това ще ми изиграе лоша шега....
т.7
krem4et0
Ами сам осъзнаваш,че това ще ти изиграе кофти шега,такаче още преди да сте тръгнали е добре да говорите за това, а и за всичко останало за да избегните бъдещи проблеми....
Иначе ,ако наистина те харесва не мисля,че би ти се обидила,ако нали както ти каза и се развикаш(въпреки,че това не е нужно)може просто да и го кажеш нали ,че тя нее е права и да се разберете нормално.
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Както казаха по-горе говорете още от сега за това ... сигурна съм,че щом те харесва наистина би трябвало да се опита да промени това.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Когато и го казвам тя почва да ме обвинява и мн се дразна,но като се разберем и сме навънка си прекарваме супер...Първоначално написано от ^Amar te Duele^
Сам знаеш какво е....
Защо вместо да и се развикаш,не проведете един разговор?
Тая мацка направо си те води за носа както си иска.
Я се стегни малко! Какво е това!?! И аз съм момиче, и моя приятел ми угажда и гледа все да съм добре и да съм доволна, ама това вече е прекалено.
![]()
![]()
![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Еми не мисля,че е много правилно да обвинява теб като се получи недоразомение би трябвало да разбира и твоята гледна точка и да стгате до разбиране защото то не е важно само за пред хората навън ,но и за между вас когато сте си самиПървоначално написано от RoCk-SpOt
![]()
Надявам се да се разберете и да е ок всико!!!
Казвай как се развиват нещата занапрет ако има как да помагаме до колкото можем... успех...![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
^Amar te Duele^, виж някъде подписа на Кремчето и си смени ника, защото иначе скоро ще те изтрият заради непозволени символиА и уча испански и ника ти както си го написала значи "Боли те любовта"
Тъй че ще е още по- полезно за тебе
![]()
Ами все още не сме тръгнали нещата ту върват шерфектно ту не......дано скоро тръгнем и проведем свестен разговор![]()
Не може едно момиче да ти се налага така и ти да се примиряваш и да се признаваш за виновен..мисля че това е под тфойто достойнство..не го позволявай поговори с нея...ако тя ти се направи на интересна..значи по скоро не е подходящото момиче..не може да има такова отношение към момче което харесва!! ;]
Еми да ще поговоря с нея....дано скоро има удобен моментПървоначално написано от slunchiceto0
Междудругото на колко сте години?![]()
+954Първоначално написано от Lysit0
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
доста позната история...тъпото е че след време ти се насъбира колкото и да обичаш човека до теб и си го изкарваш на него....затова най добре поговорете след като сте се скарали...и недей винаги ти да се извиняваш![]()