- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Животинче (мишка)
Здравейте![]()
Искам да ви помоля, ако откриете някъде, да ми дадете информация за отглеждане/хранене и всичко важно около отглеждането на мишки. Единственото животинче, което ми разрешиха да си взема е бяла мишка (като тези от фимчетата, с червени очи)... търсих в интернет, но успях да намеря само един реферат мисля, че беше, но беше много общо. Имаше и някой-друг форум, но там никой не пише, за съжаление...![]()
Естествено ще се радвам, ако се включи и някой, който отглежда мишки![]()
![]()
![]()
AZ si gledam vkushti xamster4etaa kaji kvo ti trqbva ? otglejdam gi ot 2 - 3 godini taka 4e imam opit![]()
Гледал съм същото 2 години, квото и да му даваш ще го яде...иначе му сложи една кутия с дупка и малко листове от тедратка и то само се обзавежда ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
i az imah mi6ka qde6e vsi4ko..qdeSHE!! xD nai-dobre 6te e da popita6 v magazina ili ot kudeto go vzeme6..![]()
Гризачите имат нужда от разнообразна храна, т.е. ще купуваш от онази, която е смесена: семенца с гранули. Можеш да даваш и свежи плодове и зеленчуци в умерени количества, както и сено. Другото, което му е жизненоважно е аквариум или нещо с подобни размери (защото съм гледала хамстер и в 10 литрова туба) и вече по свое собствено желание можеш да му купиш/направиш разни катерушки и неща, по които да се катери и муши. Нищо повече не му е нужно на мишлето.
Първоначално написано от SiegHeil
Хаха ти па си последния човек,който бих подозирала,че си гледа мишки![]()
мишкиии рулз![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
http://www.zoomania.org/content/category/17/114/143/ - Избери категория, която те интересува.Това е за хамстери, но предполагам, че ще свърши работа.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Основно трябва да му купиш едно аквариумче, трици и поилка(от онези с вакуумче) То ще си се обзаведе. Гледала съм и морско свинче и мишка и много се зарадваха като им сложих една доста странна тръба. В смис то е ъгъл дебела пластмасова тръба, с обли ъгли и много яко си играеха влизаха, излизаха, обикаляха и т.н. Добре е да има нещо като къщичка, където животинчето може да се скрие, когато почувства опасност. Иначе за храна- почти всичко ядат. Но внимавай с зеленчуците, защото в тях има нитрати, които не са полезни за тях. Също е добре да му купуваш от време на време твърда храна(в зоомагазините има най-различни смески) и нещо твърдо да си гризе, че те много обичат. Ако имаш някакви въпроси питай![]()
Ти!Първоначално написано от global