.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Медицински бележки

Някой може ли да ми каже как мога да си направя печат за медицински бележки че съм го закъсал с отсъствията в училище.

gepai pe4ata na lekarkata az sam si go namislila 6toto i az sam zakasala zdravata s otsastviqta.

Град
    Перник
    С обелено варено яйце,но трябва да рисуваш хубаво :P
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Аз на моята лична съм го правила с Photoshop. После го дадох на един да ми го сложи на бележки и така

намери си някои от даскало ,който да продава подпечатани А и нали знаеш ,че имаш 3 дена право да си ги извиняваш ,поради смемейни причини ,сано подписа на мама тряаа да прекопираш

медицински бележки

на когото му трябват медецински бележки изготвям всякакви видове без значение от доктора и града, в който живеете mic6tot@abv.bg ili na skype:
    kamen4o2 цената са определя от количеството

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не знам..По-горе казаха с яйце - опитай..
    Иначе може да вземеш една бележка и от личната ти лекарка..Не мисля,че ще имаш проблеми
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

SK0RP10N
    Guest
    А какъв е методът с яйцето ?

В моя град има един доктор, който дава бележки за 1 лев. Но зависи от класния дали ги приема или не.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Кви далавери въртите тука
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

с тези яйца нищо няма да постигнете аз ги правя по моя уникална технология не като повечето които ги печатат на принтера и става адски нереално

най-добре не питайте как се прави има хора, които знаят обърнете се към тях

За да не пускам нова тема пиша тук. На мен ми трябва бележка за даскало. От Пазарджик съм. Моля ви кажете къде се продават и колко струват (на повечето места са по 1 лв май). Само не ми казвайте за онзи д-р Величков (май беше така), който е при Логос. Моля ви помогнете ми, защото съм го закъсала с отсъствията.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Не мога да разбера за какво изобщо ви е на вас това училище като не ходите?! Не бягай от училище и няма да ти се налага да търсиш печати. Големи сте "играчи"!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

^ Да подчертая че от началото на годината не бях отсъствала от даскало, освен когато съм била болна. Но сега миналата седмица ми се наложи да избягам от последните два часа през сряда, четвъртак и петък, поради лични причини. Така че аз не съм от тези които бягат, коагто им скимне.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от anna93
    За да не пускам нова тема пиша тук. На мен ми трябва бележка за даскало. От Пазарджик съм. Моля ви кажете къде се продават и колко струват (на повечето места са по 1 лв май). Само не ми казвайте за онзи д-р Величков (май беше така), който е при Логос. Моля ви помогнете ми, защото съм го закъсала с отсъствията.

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Отиваш в офис лан суперстор и си правиш печат по поръчка, аз съм си написал личния лекар (моя). И си зимам цял кочан бележки от книжарница 5 лв и си ги печатам Всичко около 20 лева някъде и цяла година си си у вас :Д
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Ама аз като ида и като ме видят, че съм едно хлапе (на 17г.) няма ли да ми кажат нещо за печата. Всмисъл - да не ми дадат.?

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Не мога да разбера за какво изобщо ви е на вас това училище като не ходите?! Не бягай от училище и няма да ти се налага да търсиш печати. Големи сте "играчи"!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
    Отиваш в офис лан суперстор и си правиш печат по поръчка, аз съм си написал личния лекар (моя). И си зимам цял кочан бележки от книжарница 5 лв и си ги печатам Всичко около 20 лева някъде и цяла година си си у вас :Д
    а документ искат ли ? щото аз днеска бях в 1 книжарница и правят печати по поръчка, обаче жената ми вика да й донеса донеса някъв документ от нотариус а аз просто искам да си поръчам печат без да ми нищо да ми искат бе, мамку му 1 печат

Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
    Аз хубаво ще отида и ще си поръчам, но как да им обесня ли не знам, че да ми го направят като на личната лекарка? И да наистина искат ли някакъв документ?

аз днеска ходих до офис уан суперстор и ми казаха, че искат документ само за печат на фирма или на собствено име ... а как да си поръчам печат на името на докторка, примерно от там ... или пък искам и още 1 училищен и какво да напиша там , примерно само Гладстоун София и посредата България дали ще ми го направят ?

Medicinski Belejki

Вече не може да се поръчват печати,защото ви трябват както казаха по-горе документи,но какви не знам. Аз мога да ви предложа много добри цени за бележки напе4атани и дори имам 4овек за написването им!Колкото пове4е земете толкова по-голяма е отстъпката...Даже може да излезне по евтино отлкото да си поръчаш печатМоже да ме намерите на е-майл:
    medicinski_belejki@abv.bg
    .Или на скайп:
    Ivan.chulashkov

Град
    Плевен
    ооо мен пък колко извинителни ще ми трябват да си оправя отсъствията нзз ..
    всеки път бягам от някой час сега пак пропускам първия

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си