- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Медицински бележки
абе хора какви бележки, какви 5 лв. Отивате на солариум, стоите 5 - 6 минути. После излизате и все едно сте били цял ден на плаж! Все едно имате температура 30 градуса, толкова ви е топло! Лекарката още като ви пипне и веднага ще ви напише бележката!![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Човек ти си много луд да направиш тва ако ти направят една проверка ша те глобят а друг начин няма ли
Веднаж,два пъти да ама всеки път няма да стане
Здрасти и аз съм от Пазарджик в Механото продават по 50 стики на всички доктори има и пишат някои
Здравей ако може да ми кажеш как се прави на photoshop защото не съм го правел до сега
Сашекс само кажи като е скиниран печата как да го сложа на белешката без да я копирам мерси предварително
ako si ot plodiv i ima6 cveten printer shte ti kaja kak se prait ako mi dade6 da si napravq nqkolko belejki na men skaipa mi e dian_970
Последно редактирано от dian777 : 04-24-2012 на 16:28
PRODAVAM MEDICINSKI BELEJKI CENA 1,50 .. ZA NAD 10BR CENA 1LV GSM:0885262160 SOFIQ