.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на dimi93
    абе хора какви бележки, какви 5 лв. Отивате на солариум, стоите 5 - 6 минути. После излизате и все едно сте били цял ден на плаж! Все едно имате температура 30 градуса, толкова ви е топло! Лекарката още като ви пипне и веднага ще ви напише бележката!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    pazardjik
    Човек ти си много луд да направиш тва ако ти направят една проверка ша те глобят а друг начин няма ли

Град
    pazardjik
    Веднаж,два пъти да ама всеки път няма да стане

Град
    pazardjik
    Здрасти и аз съм от Пазарджик в Механото продават по 50 стики на всички доктори има и пишат някои

Град
    pazardjik
    Здравей ако може да ми кажеш как се прави на photoshop защото не съм го правел до сега

Град
    pazardjik
    Сашекс само кажи като е скиниран печата как да го сложа на белешката без да я копирам мерси предварително

Cool

ako si ot plodiv i ima6 cveten printer shte ti kaja kak se prait ako mi dade6 da si napravq nqkolko belejki na men skaipa mi e dian_970
    Последно редактирано от dian777 : 04-24-2012 на 16:28

a4o002
    Guest
    PRODAVAM MEDICINSKI BELEJKI CENA 1,50 .. ZA NAD 10BR CENA 1LV GSM:0885262160 SOFIQ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си