- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модератори
Махнах правата на:
[b]a[N]D[i]T[k]a
ramaiana
Sam90'
Aleandra
BLaCKBLooD
поради неактивност и в момента 'се оглеждаме' за нови попълнения. (Себе)предложения?
А какво значи Себе предложения?
Аз предлагам sexa_na_komplexa![]()
Също така предлагам и себе си ,защото мога да съм полезна на форума![]()
Предлагам Себе си !
Мога да ви помогна в модерирането,Настоящ и бивш модератор в други форуми на различна тематика,автор на много сайтове,разбирам доста и от phpbb2 и 3,имам предостатъчно свободно време - от 15.00 часа до 21.00 ч. дето се вика,съм все на разположение,през почивните дни съм по цял ден налиния,което значи че почти нищо неможе да ми обягне в даден раздел.Аз съм демократичен човек,който си гледа работата съвестно,ако стана модератор ще се отнасям по този начин с професията си - съвестно.Чета teenproblem от доста одавна,и е един много хубав сайт....Имам голямо желание да ви предложа едни супер яки екстри,след които форума ще стане страшен...няма да се издавам,но съм намерил такива скриптове,които ще улеснят много потребители откъм мнения,и вместо пустуто +1,+1...няколко много яки скрипта за phpbb3 обаче...но всепак ако желаете...
![]()
Страхотно, само се мотивирайте като предлагате някой или себе си, защо аджеба мислите че може да ни помогнете с развиването и поддържането на форума )
То е ясно, че повечето, ще номинират себе си.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Абе веднага мога да предложа на един-двама човека, за които имам наблюдения.. но първо искам да изслушам вашето мнение + това на колегите.
Ами и аз съм секи ден въ в форума,чета го от много време но се регнах едва 2 септември,мога да помагам на потребителите ,които им трябват есета ,съчинения ,планове итн....
Много време работя в нета.
Имам и готини аватри ,които мога да пратя за сайта.
По други форуми не съм се задържала много много,но този наистина ме увлече по няакъв начинКато съм вънка някъде и само чакам да свърша работа по-бързо,за да влеза ,чета и помагам
И сега следва едно мазнене..........
са ще има много радости затова че са им свалили правата-злоба![]()
Темата май не е за тоя раздел
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
И аз като повечето, ще предложа себе си![]()
Лично аз имам наблюдения, че много теми които са за ключ, всъщност са си все още активни.. Късно вечер например понякога започват да се пускат теми, които просто..са за моментален ключ. Понякога модераторите заключват тема, чак след 2/3 страница..имайки предвид, че темата от самото начало нарушава правилата на TeenProblem![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Aз предлагам Lysit0!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿' ̿ xD
За мен не трябва да се предлагат потребителите себе си, все пак никой няма да каже аз не става за нищо, не сериозен съм и тн., за това machoka + модераторите да си кажат мнението да предложат няколко човека и това е.![]()
И аз съм на това мнение!!!Първоначално написано от 24white24
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
предлагам lucho,защото само неговите аргументи ми харесаха,аз отскоро чета тука,преди се регистрирах,и мисля че той има най-добрите аргументи...
Predlagam RAWRR... Винаги дава сериозни мнения, и не нарушаюа правилата на форума... Малко са такива юзъри, май... Имам и други предложения но не знам дали хората влизат още...![]()
Но според мен все- пак е да се номинират няколко човека и така да се избере от модераторите- иначе всеки ще предложи себе си. Няма да крия, че от 5 години се лакомя и аз....![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Хах, сложете ме в Любов и ще видите как ще го пречистя набързо. ;д
Ама сериозно сложете някой специално в ония раздел да гледа, защото всяка втора тема се повтаря. Гррр..
Предлагам Lysit0 тя мн ми е помагала![]()
![]()
![]()
Sensible policies for a happier forum
![]()
който дава кебапчета за него гласувам!!!![]()
we give it all.
Аз мислех мешана скара,ама щом искаш кебапчета...Първоначално написано от TellMeYourName
Глас народен,глас божи !![]()
Еххх още като се регнах в тоя форум исках да стана модераторПонякога спамя много, но съм и помагала. Имам възможност да влизам всяка вечер от 8-11ч. И сутрин преди даскало
![]()
Аз предлагам някакъв конкурс/анкета набързо с кандидатите и да става с гласуване от модератори и потребители, като всеки трябва да се обосновава.
необоснованите мнения = аут ъф дъ уей
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Sexa_na_kompleksa
щото помага и не се дърви или заяжда
И аз като някой други хора предлагам себе си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Постоянно следя форума и ако решите че може да съм ви от полза няма проблем
![]()
![]()
![]()
mgxpower - той се доближава най-много от всичките потребители които са ми влезнали в полезрението до образа на модератор
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!