- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модератори
BLaCKBLooD - изключих и него от мод групата.Първоначално написано от tqnko
Така така, започнахме да се ориентираме с колегите вече.
Първоначално написано от AFT
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Надявам се знаете каква е отговорност?
Колко време коства.
Колко минуси има.
И че донякъде от вас зависи мисленето на лапетата?
И какви неприятности може да навлечете на екипа?
Просто мнение. Успех![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не.Много правилно си е написано - следят дали се спазват,ако не се спазват вече е др.Първоначално написано от tqnko
@MakeMeLaugh - Аз лично съм наясно с риска![]()
И всепак,нетрябва ли да се броят гласове само за тези,които за писали в темата че желаят да са,предлагате един човек например а знаете ли дали той иска да бъде модератор ?![]()
machok,a кога ще се разбере кои са модераторите?
bih iskala ako moje Lysit0 da stane модератор seki den e v saita i vinagi mi e pomagala stra6no mnog spored men tq go zaslyjava da stane модератор
Сложете мен, аз никога не нарушавам правилата, гледам да помагам колкото мога и винаги се старая да съм полезна.![]()
Предлагам Lucho !
Мисля че той е достатъчно отговорен,а и се старае да помага на потребителите !![]()
Куренце за всички !
и аз съм за Lucho.
Суетата.Моят любим грях.
Аз лично искам модераторите да пишат ГРАМОТНО, затова ако Лъчо ор уотевър ще става, да се научи да слага ИНТЕРВАЛИ и от време на време да не пише "незнам" и подобни, вадят очите при такъв по-висок пост.
П.П. Аз съм доста поласкан от предложения за мен като модератор, но по-скоро бих отказал едно такова предложение![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
когато започнат да светят в червеноПървоначално написано от Lysit0
тянко, написал съм го точно както трябва да бъде написано. Модераторите следят за СПАЗВАНЕТО на правилата, а не за НЕспазването им.. абе уотевър.
Raybeez не мога да се съглася с едно от товите предложения за сега, другите ги имам предвид.
Утре и в Неделя ме няма,да не каже някой че пак се крия...ще съм тук в Неделя вечерта,имам работа утре и вдругиден...
![]()
Предлагам Wrathchild![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А Барби пък от кога не е влизала...
Тъкмо тръгвах да влизам в темата да предлагам Blab и гледам името й в червено.
Приятна работа ти желая)
Canis, мерси. А дано само не си промените мнението.
Надявам се да няма много груби коментари![]()
Верно,че имахме спречквания с Blab ,но се пак честито от мен (Искренo).
И на sadow4e честито.
Имам добри впечатления от sadow4e
2 пъти беше днес (вчера) вътреПървоначално написано от Reed
![]()
Също така мисля,че Presli би бил добър модератор.Той НЕ спами.И мненията са му смислени
Edit: поправям се: и gorska ми изглежда сериозно момиче!
точно обратното, точно това не могат да правя /мод панела е някаква мистерия, кво му е толкова сложното не мога да разбера/ ...Първоначално написано от tqnko
Verminaard, нищо не е решавано предварително, защото ако беше така въобще нямаше да пусна тази тема, както беше последния път![]()
Това са грешки на начинаещият, ще е добре ако се разминем само с тях, но винаги ги има )
идеята за модератор на всеки раздел я споменах в темата в раздела за форума.. за момента е неприложима, но ще мисля по въпроса.