- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модератори
Офф Тянко.. Ти видя ли накъде отиде темата?
И ако ще ти стане по-хубаво, не съм се бутала да ставам модератор, ще видим дали въобще ще го и практикувам.
Поласкана съм от това,което каза,но..не ме бива в дипломацията,своенравна съм..не ставамПървоначално написано от rosskata
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аа, евала - одобрявам и двете нови модераторки!![]()
Да даваме ли още предложения?![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Защо ли си мисля, че модератор на раздел ще е много по - добре. Трябва да се слагат модератори според областтва, в която са най - добри и биха били най - полезни... а к'во ш'е ми сложите примерно tqnko модератор на раздел Любов... та тоя чикиджия * без извинение * бедна си фантазия няма от т'ва нещо..
Абе к'во ли ми разбира на мене главата... Лижете му на мачока газЪ и чакайте да ви направи модератори...
^ И моята стратегия е такава по принцип.
По 2-ма на 3-4 подфорума (любов, секс и т.н.) - все единия ще отсъства примерно, у-ще, смени а-у) + 2-3-ма зонални (някои по-старши) модератори за разделите (тийн интереси, по малко от всичко и т.н.) и така ще има псотоянен и строг контрол, дори на мод-овете (които са нови) или ако нещо се оплеска.
Като всички са добре в дадената област и да се доказали.
Нещо такова като последователен пъзел, примерно е само. Така бих направил аз - Съединението прави силата ;р
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хъх, спрете се, че ми причинявате смях бе![]()
Смеем се, ама Тянко има един +, че е много всеотдаен, би бил всяка секунда киснещ във форума. Точно такива като него са най-сериозни на моменти и постоянни.
Там в въпроса, че прекалено би се филмирал, пък и мисля, че е още малък и някои неща още не ги усеща.
И би станала форумна война и нападки срещу него.. мани.
Трябва да е някой неутрален. И с избирането му да не се промени емоцията във форума![]()
![]()
Аз май си останах с надеждите.
П.П: идеята за групиране на модераторите по раздели е доста добра.
Модераторите бяха по групи, знаете, но счетох че сегашният вариант е по-добър по много причини. Една от тях е, че често пъти вечерно време се случва някой от даден раздел да е онлайн и докато в друг раздел се спами и флуди на воля, той само седи и може да се наслаждава с ехидна усмивка на лицето... което е глупаво.
Освен всичко друго, модераторите имат и контролираща функция, при която няма разделение по раздели. Каквото се заключва тук се заключва и там, мести и т.н.
Да от тази гледна точка наистина е по-добре, а като пуснете новата версия, ще го има ли онова бутонче под всяко мнение, за сигнализиране, както го имаше миналия път като я пуснахте![]()
В новата версия форума остава същият, между впрочем..
Поне за момента, докато не излезе стабилна версия на 3-ката ще остане тази.
Ееее тамън се кефя от 1 месец как ще се промени форума, и изведнъж нанайци![]()
По-скоро от колкото си мислиш, по последни данни.
Мислехме да сменяме форума, ама прекалено много дупки има в тройката, не си заслужава после фиксването 2 месеца. Пробвахме да го лансираме преди известно време ако си спомняш, забиваше, даваше критикъл ерори и т.н. Когато го напрвят стабилен, тогава.
Сайта като цяло ще стане супер забавен и там ще са многото нови екстри, супер свеж дизайн и т.н.. много красиво е направен, поне според мен. Форумът си остава 1/1.
Супер, аве едно въпросче оффтопик- що като в даден раздел си маркирам всички теми като прочетени, и след 2-3 мин ми светва червено и повечето теми ми седят непрочетени, а няма нови мнения
![]()
Честито на новоизбранитте !![]()
Лека работа да им пожелая !![]()
аз предлагам да има някой модератор от casual съфорумците.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ама идеята за групировкте модератори не значи, че те ще отговарят само за определена зона и ще имат права само за тях, но главно към това ще се оринетират да речем.
Така ще е някакво много хаотично и ще се преправят един друг.. нз
Аз мисля, че преполагам как ще изглежда сайта ам да видим![]()
Lysit0, sexa_na_kompleksa, jghgh - Имат смислени постове и винаги ще ти помогнат, ако могатИма и други, де... но не се сещам
![]()
еlsy![]()
Люсито е подмазвачка ..
Според мен Blacka TBW,slun4ice и Whiskass ще бъдат примерни модераторки.
Честито повишение, и съвестно да си гледате работата, че от толкова идиоти тук...