.
Затворена тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 189
    Мега фен Аватара на Blab
    Офф Тянко.. Ти видя ли накъде отиде темата?

И ако ще ти стане по-хубаво, не съм се бутала да ставам модератор, ще видим дали въобще ще го и практикувам.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Predlagam RAWRR... Винаги дава сериозни мнения, и не нарушаюа правилата на форума... Малко са такива юзъри, май... Имам и други предложения но не знам дали хората влизат още...

Но според мен все- пак е да се номинират няколко човека и така да се избере от модераторите- иначе всеки ще предложи себе си. Няма да крия, че от 5 години се лакомя и аз....
    Поласкана съм от това,което каза,но..не ме бива в дипломацията,своенравна съм..не ставам
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Аа, евала - одобрявам и двете нови модераторки!

Да даваме ли още предложения?
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    РЮАР
    Защо ли си мисля, че модератор на раздел ще е много по - добре. Трябва да се слагат модератори според областтва, в която са най - добри и биха били най - полезни... а к'во ш'е ми сложите примерно tqnko модератор на раздел Любов... та тоя чикиджия * без извинение * бедна си фантазия няма от т'ва нещо..
    Абе к'во ли ми разбира на мене главата... Лижете му на мачока газЪ и чакайте да ви направи модератори...

^ И моята стратегия е такава по принцип.

По 2-ма на 3-4 подфорума (любов, секс и т.н.) - все единия ще отсъства примерно, у-ще, смени а-у) + 2-3-ма зонални (някои по-старши) модератори за разделите (тийн интереси, по малко от всичко и т.н.) и така ще има псотоянен и строг контрол, дори на мод-овете (които са нови) или ако нещо се оплеска.

Като всички са добре в дадената област и да се доказали.

Нещо такова като последователен пъзел, примерно е само. Така бих направил аз - Съединението прави силата ;р

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Хъх, спрете се, че ми причинявате смях бе

Смеем се, ама Тянко има един +, че е много всеотдаен, би бил всяка секунда киснещ във форума. Точно такива като него са най-сериозни на моменти и постоянни.

Там в въпроса, че прекалено би се филмирал, пък и мисля, че е още малък и някои неща още не ги усеща.
    И би станала форумна война и нападки срещу него.. мани.

Трябва да е някой неутрален. И с избирането му да не се промени емоцията във форума

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Аз май си останах с надеждите.

П.П: идеята за групиране на модераторите по раздели е доста добра.

Мега фен Аватара на machoka
    Модераторите бяха по групи, знаете, но счетох че сегашният вариант е по-добър по много причини. Една от тях е, че често пъти вечерно време се случва някой от даден раздел да е онлайн и докато в друг раздел се спами и флуди на воля, той само седи и може да се наслаждава с ехидна усмивка на лицето... което е глупаво.
    Освен всичко друго, модераторите имат и контролираща функция, при която няма разделение по раздели. Каквото се заключва тук се заключва и там, мести и т.н.

Да от тази гледна точка наистина е по-добре, а като пуснете новата версия, ще го има ли онова бутонче под всяко мнение, за сигнализиране, както го имаше миналия път като я пуснахте

В новата версия форума остава същият, между впрочем..

Поне за момента, докато не излезе стабилна версия на 3-ката ще остане тази.

'скоро'

Ееее тамън се кефя от 1 месец как ще се промени форума, и изведнъж нанайци

По-скоро от колкото си мислиш, по последни данни.

Мислехме да сменяме форума, ама прекалено много дупки има в тройката, не си заслужава после фиксването 2 месеца. Пробвахме да го лансираме преди известно време ако си спомняш, забиваше, даваше критикъл ерори и т.н. Когато го напрвят стабилен, тогава.

Ама ще си има нови екстри, нали?

Сайта като цяло ще стане супер забавен и там ще са многото нови екстри, супер свеж дизайн и т.н.. много красиво е направен, поне според мен. Форумът си остава 1/1.

Супер , аве едно въпросче оффтопик- що като в даден раздел си маркирам всички теми като прочетени, и след 2-3 мин ми светва червено и повечето теми ми седят непрочетени, а няма нови мнения

аз го разцъквам и се кефя...

Мега фен
    Честито на новоизбранитте !
    Лека работа да им пожелая !

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Кои са новите, че аз съм пропуснал драмите, а гледам яко флууд става и простотии на няколко човека?
    Blab и shadow4e

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз предлагам да има някой модератор от casual съфорумците.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ама идеята за групировкте модератори не значи, че те ще отговарят само за определена зона и ще имат права само за тях, но главно към това ще се оринетират да речем.

Така ще е някакво много хаотично и ще се преправят един друг.. нз

Аз мисля, че преполагам как ще изглежда сайта ам да видим

Град
    Враца
    Lysit0, sexa_na_kompleksa, jghgh - Имат смислени постове и винаги ще ти помогнат, ако могат Има и други, де... но не се сещам
    еlsy

Люсито е подмазвачка ..

Според мен Blacka TBW,slun4ice и Whiskass ще бъдат примерни модераторки.

Голям фен Аватара на 24white24
    Честито повишение, и съвестно да си гледате работата, че от толкова идиоти тук...

Whisskas за мод

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си