.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 189
    МИ аз предлагамс себе си ... щото съм от доста отдавна във форума редовна не знам дали мога да се нарека ... но смятам че съм ... абе все пак къв е смисъла да се самопредлагаме ... Вие администраторите не можете ли да решите от наблюдение
    И другия ми въпрос е ... какви "Модератори" търсите

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Люсито е подмазвачка ..

Честито на новите модове - shadow4e не съм я срещала из форума, но Blab ми допада, понеже съм я мяркала насам-натам (тя не беше ли be_true?)

Йееей! Има ме цели 2 пъти предложена Мерси за което. Само че явно не ставам за мод, понеже не съм семпла и понякога говоря като каруцар :lоl: Е, догодина нов късмет :lоl:
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

jghgh е перфектна за модератор.

Град
    Варна
    ами koalka, не е писала от 14 Ноември..?

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    jghgh има смислени мнения

Bianca, мога да ти кажа, че изобщо не разбираш от работодатели.
    Точно обратното е по принцип, това което каза.
    Като започнеш да работиш ще видиш

С това, че не се мислиш за единствена и самоуверена, и че има и други като теб, директно ще преминат на следващия поред..

Е въпроса е и колко е квалифицирана и престижна работата де.. ;д
    -=-

Аз предлагам slun4ice, ScionOfStorm, Sindel.
    Засега това се сещам
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    machok..?

Мега фен Аватара на machoka
    machok..?
    коалка влиза скрита редовно, виждам я)

Град
    Варна
    и какво прави? освен,че влиза скрита?

Мега фен Аватара на machoka
    Ами да прави каквото иска, не мога да и давам наклон на онова, дето го няма. Мен ме интересува това, че е активна и е с нас.. може пък да модерира скрито )

Град
    Някъде по широкия свят...
    И аз ще се самопредложа .

Мотивите ми:

Що годе имам свободно време.

Изнервям се трудно и не се заяждам много.

Мисля,че ще си върша добре работата.

Пиша винаги на кирилица и мога да се похваля,със сравнително добър правопис.

Не съм бил банван(засега )
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Моето предложение е - Lysit0, тя е справедлива, винаги готва да помогне и според мен ще се справи добре със модерирането на сайта

Ако някой ден стана модератор , което малко ме съмнява няма да видите нито едно мнение на латиница ще се лиша от сън 1-2 дни , но няма да има мнение в този форум , което да не е на кирилица. :P

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Повече от фен
    Град
    Варна
    Lysit0 Заслужава момичето помага на другарчета в помощ

И аз съм против Лусито. То бива подмазване, но това е направо... :X .
    Рейбийз, това няма ли да бъде...невъзможно .
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    mezdra
    Аз бих предложила Lysit0 Според мен наистина заслужава да бъде..........

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Ще ви помоля без излишни /злобни най-вече/ коментари.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    твърдо против lysito

гледам вече има избрани хора, радвам се за shadow4e
    честито на нея!

за мен scion ще бъде перфектен модератор, стига да има време
    по простата причина, че не е кон с капаци !
    а за мен това е условие номер 1

за Raybeez важи същото

писна ми само женски модератори с техния си начин на мислене....
    ако мачока си прави харем - хубаво, но за мен е крайно време да се сложи и момче модератор

Супер фен
    Според мен добър модератор би бил mgxpower
    nicolepcd

Ахах...Raybeez модератор,как пък не... на всяка втора дума "кур за един кой си,кур за едикогоси" и това нормално ли е да присъства в профила на някой който иска да е модератор ? Според мен неможе !
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Писна ми само женски модератори с техния си начин на мислене....
    ако мачока си прави харем - хубаво, но за мен е крайно време да се сложи и момче модератор
    Напълно съм съгласен с OtherDimension ! Едно момче да няма модератор...срам и резил ! Вие какво си мислите,че момчетата нестават за модери ли ?
    Куренце за всички !

Честито на Блаб!!!

От мене като предложение: Слънчице.
    :P

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    привет на всички

ще си позволя да изкажа неангажиращото си мнение в повдигнатата дискусия.

моето виждане е че преди да се подходи към обличане в права на нови хора, нужно би било да се отвори една дискусия сред форумното общество касаеща ПРАВИЛА НА ФОРУМА, които не само за простосмъртните потребители, но и за правоимащите би следвало дефинитивно да са Ръководни начала.

какво е положението към момента?
    в т.н "ПРАВИЛА" /всъщност колко от вас са ги чели? / е въплатен духът на казарменият социализъм, който за радост повечето от вас не помнят.
    въпросът не е само до лексика стилистика и ортография, но лежи на принципна основа.( изобщо не говоря за "модерирвани", "емоций", "подстъргват" - бтв, благодаря, че ми спомнихте тази хубава дума. но все си мисля, че 10-16 годишните едва ли знаят значението и. но биха разбрали:"склоняват, подтикват,свеждат,рекламир ат...")
    за абсурдността на т.14 раздел II няма какво да говоря! изброените там медикаменти&добавки са въздигнати в непознатия за медицината статут на "не могат да навредят на организма при приемане"! това не е вярно.могат и още как!

във всеки нормополагащ Акт преди да се дефинират задължения - се дефинират ПРАВА неизменно свързани с произтичащи точно от правата задължения!
    можете да отворите коя да е Конституция за да се убедите сами в това.

ergo, преди да се оторизират хора във власт - нека има ясни правила точно дефиниращи ПРАВА&ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

наясно съм, че сайта е Частна, а не Обществена собственост и Собствениците биха могъли да задават правилата. Но - надявам се - и Собствениците са наясно, че потребителите чиито посещения генерират печалбите им с лекота могат да се "отлеят" другаде. историята на и-нет бизнеса е показателна в това отношение...

в резюме:

1/ предлагам да се отпочне обществена дискусия за изработване нови "ПРАВИЛА НА ФОРУМА";

2/ модераторите да бъдат профилирани. като няма техническа възможност за това - то субординацията в групата би била достатъчна студент по кинология да не модерира "компютри" например.

3/ подфорумите изискващи спец знания да бъдат модерирани от хора с поне базови такива. по мое мнение това са: "здравни проблеми и болести", "спорт и здраве"(откъдето здравето би трябвало да изчезне), "компютри уеб дизайн, програмиране", "Философия и Религия".

4/ настоятелно препоръчвам на Администраторите да се опитват да спазват паритет между половете на Модераторите! практиката показва, че когато превалират драстчно Момичета или Момчета - резултата е драматично лош.

lysito...бляк, не ставаш за модератор а И МАй се предлагаш от други собствени акаунти ... мачок, що не видиш от колко акаунта пише?
    пък и отвратителен ник..не ме кефи...анти lysit0 съм...
    предлагам Уискас и слън4ице;p

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    batkodoki, аз съм дипломиран Информатик, ама в Компютри почти не влезам......не искам да смесвам работата с удоволствието. По цял ден говоря и работя с компютри. Кат се прибел(ра искам да разнообразя.....с любов и секс.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Предлагам ScionOfStorm ,според мен момчето ще е супер мод.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си